Επιστροφή στο Forum : Νεο DC++ 0.68!!!
Βγηκε μια νεα εκδοση του DC++(0.68)!Μπορειτε να την κατεβασετε απο εδω--->http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=40287&package_id=70036
Kαλύτερα να μείνουμε στην 0.674 γιατί σε μερικά hub απαγορεύτηκε λόγω προβλημάτων.
Πάντως το Angelos δεν δέχεται την νέα version. Πρέπει να περιμένουμε λίγο.
Το angelos δέχεται τι new version απλά δεν την προτείνει λόγο κάποιον bugs που αναφέρθηκαν.
Πέρα από αυτό βγήκε και βελτιωμένη έκδοση τις 0.68 που ονομάζεται 0.6811 αλλα και πάλι δεν ξέρουμε αν είναι 100% αλάνθαστη.
Καλο είναι να μείνουμε στις 0.674 για κάποιο διάστημα ακόμα!
τιν 0.6811 εχω χωρις προβλημα, ειδα οτι βαλανε και Upnp..που το jetspeed δεν το αναγνωριζει οποτε χειροκινητο Port forward.
Εμένα μου φαίνεται το ίδιο με την 0.674 :mad:
Τελικά να βάλουμε την καινούργια ή όχι; καμιά ιδέα;
Είπαμε όχι,μη λέμε τα ίδια κια τα ίδια...
Να βάλετε την καινούργια που παρεπιπτώντος είναι η 0.689 Όλες οι προηγούμενες 0.68x είχαν προβλήματα. Την δουλεύω τώρα μερικές μέρες που βγήκε και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
antonis_wrx
09-04-06, 23:58
έχω την 0.687 και δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Καμία φορά όταν κάνω reomve user from queue κολλάει μόνο... :mad:
Η 0.689 μου φαίνεται ΟΚ προς το παρόν...
Η 0.689 μου φαίνεται ΟΚ προς το παρόν...
Πολύ πιο καλή απο τις αλλές και επιτέλους δεν πάει τη cpu στο 100%:)
0.674 = STABLE
Προσωπικά μου αρκεί αυτό και ας βγάλουν και παπάδες στις νέες εκδόσεις....μέχρι να δοκιμαστούν αρκετά ωστε να "χαραχτηριστούν" stable γενικά απο το συγκεκριμένο community..καλύτερα να μείνετε σε αυτή για εκτεταμένη χρήση.
Είπαμε όχι,μη λέμε τα ίδια κια τα ίδια...
Δεν το κατάλαβα το υφάκι...
Να την βάλουμε ή όχι την καινούρια έκδοση ή όχι,τι λέτε???
Να την βάλουμε ή όχι την καινούρια έκδοση ή όχι,τι λέτε???
... 0.674 και παλι 0.674... !! stable version, σιγουρα πραματα ... ασε που εχασα ολους τους alternate users απο την download queue οταν εκανα upgrade στην 0.689 (που επισης μου εκανε και crash out of the blue 2-3 φορες )... χωρια που μερικα hubs (πχ Αγγελος ! ... δεν επιτρεπουν προς το παρον αλλη version εκτος της 0.674 !!... ) ;)
Ο Αγγελος την επιτρέπει την 0.689 που εχει και περισσότερες επιλογές και ειναι πιο καλη απο τις άλλες ;)
Ο Αγγελος την επιτρέπει την 0.689 που εχει και περισσότερες επιλογές και ειναι πιο καλη απο τις άλλες ;)
οκ, thanks ... θα πρεπει να το επετρεψε προσφατα αυτο ... 2-3 βδομαδες πριν που δοκιμασα εγω παντως καπου πηρε το ματι μου οτι μονο την 0.674 αφηνε να περασει ... ;)
οκ, thanks ... θα πρεπει να το επετρεψε προσφατα αυτο ... 2-3 βδομαδες πριν που δοκιμασα εγω παντως καπου πηρε το ματι μου οτι μονο την 0.674 αφηνε να περασει ... ;)
Έχεις δίκιο πριν 3 βδομάδες περίπου δεν την επέτρεπε μέχρι να την ελένξουμε, αφού δεν παρουσίασε bugs την επιτρέπει.
Εγώ πάντως θα σας έλεγα να μείνετε στην 0.674, αφού δεν σας δημιουργεί προβλήματα για πιο λόγο να μεταβείτε στην 0.689 ?! :hmm: :)
Σωστά....κάτσε να περάσει λίγο ακόμα ο καιρός και το βάζουμε λίγο αργότερα!!!
@ ADSLgr.com All rights reserved.