PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με μTorrent

lost10
26-04-09, 13:11
Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με την ταχύτητα upload.

Δηλαδή όταν αρχίζει το seeding σε ένα torrent η ταχύτητα upload που πρίν απο δύο μέρες πήγαινε κανονικά (1 Mbps έχω) τώρα παρόλο που μου έχει το σηματάκι πράσινο (δηλαδή ότι όλες οι ρυθμίσεις και το port forward είναι OK) ξαφνικά εκεί που στα πρώτα δύο λεπτά ανεβάζει κανονικά πέφτει για πολύ ώρα χωρίς να ανεβει στα 2-3 kB/s. Αυτό δυστηχώς γίνεται σε οποιοδήποτε torrent ανεξάρτητα απο το αν έχει μεγάλη ζήτηση ή όχι.

Ξέρετε τι μπορεί να φταίει απο την στιγμή που το βελάκι είναι πράσινο και στην σελίδα του μTorrent μου λέει ότι όλα είναι ΟΚ;

wisdompa
26-04-09, 13:18
Έχεις την τελευταία έκδοση του μTorrent;

lost10
26-04-09, 13:37
Έχεις την τελευταία έκδοση του μTorrent;

Nαι.Την 1.8.2.

wisdompa
26-04-09, 14:21
Είχα αντιμετωπίσει κι εγω παρόμοιο πρόβλημα και οφειλόταν στο antivirus που ειχα....το "σταματούσε" κατά κάποιο τρόπο και σερνόταν! Έβαλα άλλο αντιβιοτικό εγκατέστησα και την νεα έκδοση του τορρεντ και ολα καλά απο τότε....

lost10
26-04-09, 16:03
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω antivirus. :lol: Πάντως με ένα νέο torrent τώρα κάπως έχει αρχίσει να φτιάχνετε (πιάνω 60) αλλά και πάλι δεν είναι όπως πρίν. Το modem μου είναι το Siemens CL-110,πρέπει να έχει tick στην επιλογή για το UnNp ή όχι;

wisdompa
26-04-09, 16:07
emena den exei :)

lost10
26-04-09, 17:13
Και δυστυχώς συνεχίζεται... :(

Αρκετή ώρα έπιανε ικανοποιητικές ταχύτητες και τώρα πάλι τα ίδια 1-10 kB/s.

Simpleton
26-04-09, 17:18
Αν θέλεις να σου ρυθμίζει το μTorrent αυτόματα τις θύρες, ενεργοποιείς το UPnP.

Όσο για το upload, μπορεί πολύ απλά...να μη σου ζητούν. :hmm:

lost10
26-04-09, 22:11
Υπάρχει περίπτωση να φτάει η Forthnet; Το λέω αυτό για δύο λόγους: 1) Πριν απο δύο μέρες με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα 2) Έχω το ίδιο πρόβλημα και στο Megaupload που είναι άσχετο με P2P.

@ ADSLgr.com All rights reserved.