PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με usb

Supremum
27-04-09, 14:35
Γειά χαρά , έχω ένα θεματάκι με τα usb μου απο χθες . Προσπάθησα να ενώσω το ipod μου να περάσω μουσική αλλά .....ενώ ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του usb και εμφανίζεται κατω δεξιά το εικονίδειο ''safely remove'' κτλ δεν μου το διαβάζε το itunes το ipod ούτε και εμφανίζεται στο my computer..
Νόμιζα οτι το πρόβλημα ήταν ''ειδικό'' αλλά είναι γενικό τελικά , γιατι προσπάθησα να βάλω αργότερα κάποια usb stick που έχω και σε όλα η ίδια ιστορία ,ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχοσ και εμφανίζεται το εικονίδιο του safely remove κτλ αλλα πουθενα στο my computer σαν δίσκοι ....προσπαθησα απο το device manager να κάνω refresh μπας και τα διαβάσει έτσι ,μέχρι και unistall έκανα απο τον device manager των usb αλλα....τιποτα...
Έχει να δώσει κανείς καμιά ιδέα ?
Eυχαριστώ πολυ:sorry:

XPHSTOS29
27-04-09, 17:00
Δεξι κλικ στον υπολογιστη μου και διαχειριση .
πηγαινεις στην διαχειριση δισκων και κοιτας αν τα εχει δει.
Δεξι κλικ και αλλαγη γραμματος ...
προσθηκη και οκ

Supremum
27-04-09, 17:14
Προσπάθησα να το κάνω και οταν πάω να πατήσω το tableux του disk management μου βγαζει το εξής μήνυμα ''Logical Disk Manager The dependecy service or group failed to start.'' και το μόνο που μου έχει είναι ενα OK απο κάτω να πατήσω :(

DSLaManiaC
27-04-09, 17:16
Πήγαινε στα services και βάλε στο automatic το plug and play service.

XPHSTOS29
27-04-09, 17:27
Κανε και μια εξεταση δισκου καλου κακου ...

Supremum
27-04-09, 17:48
@DsLaManiac : είναι στο automatic
@XRHSTOS29 : Πήγα να κάνω Error-checking στον δίσκο αλλά βρέθηκα προ εκπλήξεως γιατι μου βγάζει παραθυράκι και μου λέει οτι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ....format μυρίζομαι αλλα ποιός το κάνει τώρα...αααχ... :S

crypter
27-04-09, 17:50
Κανε error-checking με το διαγνωστικο προγραμμα της εταιριας κατασκευης του δισκου. Μπορεις να το κατεβασεις απο το site της. Αλλιως κατεβασε το hiren's boot cd , boot-αρε απο εκει και κανε απο εκει το σκαναρισμα με τα διαφορα εργαλεια.

Supremum
27-04-09, 17:59
Θα δοκιμάσω με το hiren's boot cd και ότι βγει....
Μια ερώτηση ακόμα , εάν θελήσω να βαλω άλλο λειτουργικό πέραν των XP πχ Vista σε έναν άλλον δίσκο στο pc που έχω , έχω την δυνατότητα να επιλέγω απο ποιον δίσκο να φορτώνει το pc ξεκινώντας και να τρέχει το αντίστοιχο λειτουργικό ?

crypter
27-04-09, 18:02
Δες εδω για την επιλογη που θες http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=163961

XPHSTOS29
27-04-09, 18:09
Βγαζει ενα παραθυρακι και σου λεει να κανει στην επανεκκινηση ...
εκτος αν το παραθυρακι αυτο γραφει κατι διαφορετικο

Supremum
29-04-09, 03:15
Πληροφοριακά και μόνο ,το pc σήμερα το πρωί δεν άνοιγε...έτσι απλά ...Έτρωγα μια ωραιοότατη οθόνη των ΧP συνέχεια και κρασαρε στο ντεσκτοπ και μετά παλι reboot απο μόνο του..τέσπα,του κανα ενα φορματ ,απλα ακόμα ''τρέχω΄΄ με τα updates....

Σας ευχαριστώ όμως ούτως ή άλλως για τις συμβουλές σας
:)

XPHSTOS29
29-04-09, 04:15
Χμμμ ...
Καλο θα ηταν να ελενξεις την μνημη σου για τυχων προβληματα ...
Επισεις θα σου ελεγα να εχεις τον νου σου στον σκληρο δισκο σου (αν η μνημη ειναι οκ ) και να μην εχεις
εμπιστοσυνη για κρισιμα αρχεια και φωτογραφιες .
Μια αλλη πιθανοτητα ειναι το τροφοδοτικο ...
Τον τελευταιο καιρο συναντω ολο και περισσοτερα προβληματα με τους δισκους... (corrupted registry κυριως )
Ειναι τυχαιο αραγε η κατι αλλο συμβαινει στο παρασκηνιο ...

crypter
29-04-09, 08:04
Σημειωσες επισης τον κωδικο σφαλματος που σου εμφανιζοταν στην μπλε οθονη; Αν το προβλημα ηταν hardware θα το ξανασυναντησεις και μετα το format γιαυτο θα επρεπε να το θεωρησεις ως υστατη λυση.

@ ADSLgr.com All rights reserved.