Επιστροφή στο Forum : DC++ για Linux
Ξέρει κανείς κάποιον καλό dc++ client για Linux;
wizardakis
11-01-06, 01:06
ναι βρε παιδια .κανενα client της προκοπης.εβαλα ενα στο ubuntu το οποιο ανοιγει και torrents και e2k αν θυμαμαι καλα!δεν καταφερα να συνδεθω και μου φανηκε πολυ πολυπλοκο!πηγα μετα να βαλω ενα αλλο αν θυμαμαι καλα linux dc++ σωστες οι εντολες και ολα τα dependecies εγκατεστημενα αλλα βγαζει package error σε deb.το ξανακατεβασα αλλα τα ιδια!κανα αλλω σε στυλ dc++ των windows?
σε ubuntu πηγαινε στο forum και ψαξε για το dc++ easy καπως ετσι και εχει οδηγιες που σε πανε βημα βημα.
εγω το εβαλα ολα οκ αλλα ειναι λιγο πισω ακομα σε σχεση με την win εκδοση.
wizardakis
11-01-06, 01:41
το εχεις δουλεψεις το συγκεκριμενο?το κανουν ban απο καποια hub?το γνωριζεις αυτο?
σε πολλα ειχα προβληματα αλλα δεν εβγαζε ban.
αν ηταν 100% θα ειχα περασει τα παντα σε ουμπουντουυυουουυου.
θα το ξαναπροσπαθησω λεω..
wizardakis
12-01-06, 07:15
σε πολλα ειχα προβληματα αλλα δεν εβγαζε ban.
αν ηταν 100% θα ειχα περασει τα παντα σε ουμπουντουυυουουυου.
θα το ξαναπροσπαθησω λεω..
Και εγω το ιδιο θα κανω .θα το καραψαξω γιατι το πως τρεχει το dc++ και αν θα σεταρω paltalk απο wine και αντε και κανα torrent θα ειναι οι κυριοι λογοι του αν θα φυγουν τα windows απο αυτο το pc kai θα μεινει μονο linux.Αν μπορεσω και κανω το Ubuntu tweaking οπως το ειχα στα windows θα μεινει για παντα και θα γινει το κατεβαστηρι μου.:thumb_dup
Παιδιά για Ubuntu απλά κατεβάστε το Automatix.Θα τα κάνει όλα μόνο του.Εγώ έχω το DC++ client ανοίγει κανονικά,μπαίνει σε hubs,τους βλέπω όλους αλλά όταν θέλω να κάνω search η να δω τα αρχεία κάποιου δεν γίνεται.Γνωρίζει κανείς τι φταίει?
βαζεις το wine και μετα κανεις εγκατασταση του DC++ για windows απλα ξετικαρεις καποια γραφικα στις επιλογες του Dc++ γιατι κολλαει:thumbsup1
Αν δεν κάνει search-download τότε πρέπει να ρυθμιστεί το NAT-Firewall για να παίξει σε active mode, αλλιώς το αφήνεις σε passive mode.
για ubuntu 64 εχει κανεις βρει τιποτα?
wizardakis
27-01-06, 21:03
τελικα το linux dc++ ειναι πολυ καλο και παρομοιο σχεδον interface με windows.μπηκα κανονικα σε hubs αλλα θελω να εξακριβωσω αν καποιοα σε κανουν ban.
Στο ubuntu amd64 μπορείτε να εγκαταστήσετε το valknut το οποίο είναι αρκετά φιλικό (καμμία σχέση βέβαια με τoυς dc++ clients για microsoft windows.
ειμαι με DC++ σε ubuntu 5,10 x86 αλλα εχει και αυτο τα προβληματακια του...
και δεν μπορω να κατεβασω με τιποτα!
για βοηθηστε οσοι εχετε dcpp σε λινουξ.
εχω βαλει οτι ρυθμισεις ειχα και σε xp αλλα τιποτα...
@ ADSLgr.com All rights reserved.