PDA

Επιστροφή στο Forum : Linksys PAP2-NA

vlikkas
11-01-06, 22:10
Τελικα γιατι εχω λιγο μπερδευτει εχει καμια σημασια αν εχω γραμμη ISDN ή PSDN το μηχανημα (Linksys PAP2-NA) συνδεεται με το jetspeed 520 ετσι κι'αλλιως σωστα?
συγνωμη αν υπαρχει απαντηση ηδη στο forum αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη

sdikr
11-01-06, 22:12
Ναι , δεν έχει να κάνει με την γραμμη που έχεις, φτάνει να έχεις μια ethernet ελέυθερη

vlikkas
11-01-06, 23:00
επισης ηθελα να ρωτησω αν παιζει ρολο το ποσο καλο ειναι το router δηλαδη αυτο το jetspeed520i δεν αρκει. Αν παρω κανα ακριβοτερο θα δω καμια διαφορα στην ποιοτητα ταχυτητα κλπ?

sdikr
11-01-06, 23:04
Το Jetspeed είναι μια χαρά,

vlikkas
14-01-06, 17:35
προσπαθησα να εγκαταστησω το Linksys PAP2-NA με i-call και μαλλον τα εκανε θαλασσα.
αφου εκανα τις ρυθμισεις που ελεγε στο site του i-call οποτε συνδεεω το μηχανημα στο jetspeed 520i αμεσως αναβει το κοκκινο (αλαρμ) και κολανε ολα. Το linksys αναβοσβηνει το πρωτο led (power). δεν μπορω πλεον να μπω ουτε στην web interface να διορθωσω οτι εκανα λαθος! υπαρχει τροπος για reset ?
εχει κανεις επιτυχια σε παρομοια με εμενα κατασταση να το συνδεσει?
Linksys PAP2-NA
Intracom jetspeed 520i
i-call
οποιος μπορει και εχει την διαθεση ας με βοηθησει βημα βημα γιατι εγω δεν τα βγαζω περα.

Crosstalk
14-01-06, 17:53
http://www.icall.gr/jetspeed520.aspx

ισως βοηθησει!

Navigator
14-01-06, 18:21
προσπαθησα να εγκαταστησω το Linksys PAP2-NA με i-call και μαλλον τα εκανε θαλασσα.
αφου εκανα τις ρυθμισεις που ελεγε στο site του i-call οποτε συνδεεω το μηχανημα στο jetspeed 520i αμεσως αναβει το κοκκινο (αλαρμ) και κολανε ολα. Το linksys αναβοσβηνει το πρωτο led (power). δεν μπορω πλεον να μπω ουτε στην web interface να διορθωσω οτι εκανα λαθος! υπαρχει τροπος για reset ?
εχει κανεις επιτυχια σε παρομοια με εμενα κατασταση να το συνδεσει?
Linksys PAP2-NA
Intracom jetspeed 520i
i-call
οποιος μπορει και εχει την διαθεση ας με βοηθησει βημα βημα γιατι εγω δεν τα βγαζω περα.
Mόνο αν το βγάλεις το ρημάδι από τη μπρίζα ξεκολάει

vlikkas
14-01-06, 19:10
ολα τα εκανα τις ρυθμισεις κλπ τωρα μου λεει Can't connect to login server

vlikkas
14-01-06, 20:57
σαν να ειναι μουφα το jetspeed ακολουθω ολες τις οδηγιες κατα γραμμα και αμεσως αναβει το κοκκινο λαμπακι . Να παρω στην Altec λετε να ξερουν τιποτε να μου πουν?

gkoucie
20-01-06, 09:40
Δοκιμασε να κανεις upgrade....το firmware...

vlikkas
21-01-06, 20:08
εκανα σαφη βελτιωση απο εκει που αναβε το alarm καθε δευτερολεπτο αναβει δυο φορες την μερα . κατι ειναι και αυτο!

crustest
22-01-06, 05:06
Τελικά τα jetspeed μαλλον έχουν αρκετό περιθώριο για βελτίωση. Αυτό που μου την σπάει περισσότερο είναι που για το 500i μου έχουν πάνω από χρόνο να βγάλουν νέο firmware και είχα και το πρόβλημα που ανέφερα σ'αυτό το thread -> http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=29548 .
Μάλλον το πλήρωμα του χρόνου και το voip ήρθαν να δείξουν πόσο δεύτερα routers είναι. (εύχομαι μόνο να υπερβάλω και να μην είναι αληθεια αυτά, αλλιως η Intracom πρέπει να αλλάξει τα standards ποιότητας της)

@ ADSLgr.com All rights reserved.