PDA

Επιστροφή στο Forum : Σύνδεση σε hubs

anodizer
12-01-06, 21:33
Δεν μπορώ να συνδεθώ σε κάποια hubs τα οποία μου πετάνε αυτό το μήνυμα: The requested address is not valid in its context.
Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να εννοεί με αυτό, πάντως τα hubs αυτά είναι στα favorites κι έμπαινα παλιότερα κανονικά. Μήπως φταίει η έκδοση 0.68 του DC++ που έβαλα; (πέρασα και σε forthnet αλλά δε νομίζω να έχει την παραμικρή σχέση) Τέλος είμαι σε active mode. Ιδέες;;

SarahKane
05-02-06, 21:24
αν έχεις καιρό να μπεις ίσως δεν υπάρχουν αρκετά από αυτά
έχουν αλλάξει address ή μετατράπηκαν σε πριβε

WaVe
06-02-06, 13:38
Δεν μπορώ να συνδεθώ σε κάποια hubs τα οποία μου πετάνε αυτό το μήνυμα: The requested address is not valid in its context.
Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να εννοεί με αυτό, πάντως τα hubs αυτά είναι στα favorites κι έμπαινα παλιότερα κανονικά. Μήπως φταίει η έκδοση 0.68 του DC++ που έβαλα; (πέρασα και σε forthnet αλλά δε νομίζω να έχει την παραμικρή σχέση) Τέλος είμαι σε active mode. Ιδέες;;

Η έκδοση 0.68 έχει αρκετά bugs και καλο είναι να μην τι χρησιμοποιούμε, εγώ θα πρότεινα να ξαναβάλεις την 0.674 και πιθανόν να μην ξανά αντιμετωπίσεις τέτοια προβλήματα!

orestis7
06-02-06, 22:27
Γιατι λέτε να νυρίσουμε όλοι στην 0.674??Εχει προβληματα ασφαλειας?Πάντως εγώ είχα την 0.674 και μου έβγαζε οτι το DC έχει ένα bug και με πέταγε έξω κάθε 5 λεπτά.Εβαλα την 0.68 τα ίδια, μόλις έβαλα την 0.6811 ουτε ενα πρόβλημα δεν μου εχει εμφανιστεί.
Ισως ειμαι τυχερος!:D

WaVe
07-02-06, 19:57
Γενικά παντος ακούγετε πως και αυτή έχει bugs, θα δούμε! :)

blackjim
07-02-06, 20:04
ρε σεις , βαλτε RevConnect να δειτε διαφορα... :whistle:

anodizer
24-02-06, 02:58
ρε σεις , βαλτε RevConnect να δειτε διαφορα... :whistle:

Μπα, βάλαμε linux και linux dc++ και είδαμε διαφορά. ;)
Τελικά, αν και έχει περάσει καιρός, πιθανότατα έφταιγε το dc++ 0.68.

wizardakis
24-02-06, 03:33
τι linux αν επιτρεπεται?Γιατι εγω με ubuntu και linux dc++ σορρυ αλλα ειδα διαφορα προς το χειροτερο.

anodizer
24-02-06, 03:54
Ubuntu. Μια χαρά πάει σε εμένα αν και ομολογώ ότι δεν ασχολούμαι πολύ γιατι προτιμώ τα torrents. Εκτός ενός γνωστού bug με τα encodings, λόγω του οποίου κάνει κάθε φορά rehash τα αρχεία με ελληνικό filename, δεν έχω ανακαλύψει άλλο.

@ ADSLgr.com All rights reserved.