PDA

Επιστροφή στο Forum : Δεν μπορώ να βρώ leechers

4kkkk
15-05-09, 19:50
Χαίρετε,

Είμαι χολ νταμπλ πλει και το προβλημα ειναι το εξής αφου κατεβασω ένα τόρεντ δεν μπορώ να βρω λιτσερσ για να το συνταρω. Ειδικά αν δεν δουλευει το ΔΗΤ

Κανένας με παρομοιο πρόβλημα η κάποιος που να γνωρίζει;

Ευχαριστώ

arial
15-05-09, 19:53
Αμα ειναι παλιο το τορρεντ ή αμα ειναι σχετικα σπανιο, λιγοι σινταρουν...

Να προτιμας τα σχετικα καινουργια τορρεντ ή να περιμενεις μεχρι καποιος λιτσερ να εμφανιστει μεχρι να σου δωσει και εσενα.

4kkkk
15-05-09, 19:58
Δεν με καταλαβες να το κατεβασω δεν εχω προβλημα να το δωσω πισω εχω και μιλαω και για δημοφιλη με πανω απο 1000 λιτσερσ

Simpleton
15-05-09, 20:04
Πόσους seeders έχει το συγκεκριμένο; Μπορεί πολύ απλά η προσφορά να ξεπερνά τη ζήτηση.

Jacarta
15-05-09, 20:10
Όντως, αν είναι παλιό μπορεί απλά να έχει μόνο μερικούς σταθερούς seeders.

Για αυτό και το κατεβάζεις.

Οπότε πρέπει να περιμένεις αν βρεθεί κάποιος με τις δικές σου προτιμήσεις και θέλει να το κατεβάσει.

4kkkk
15-05-09, 20:17
Θελετε νουμερα να 1862 σιντερσ 786 λιτσερσ εγω δεν μπορω να βρω κανεναν να το σινταρο το ριμαδι και δεν μιλαω μονο για ενα αλλα 10 ενεργα τορρεντ και δεν εχω βρει κανεναν λιτσερ δεν ειμαι ασχετος απο τορρεντ αλλα εδω σηκωνω τα χερια και οχι μονο οταν ημουν στον οτε δεν το ειχα αυτο το προβλημα

Jacarta
15-05-09, 20:19
Αν είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός σε όλα τότε πάλι λογικό είναι. Ακόμα κι εκεί υπάρχει πορτεραιότητα.

Έχεις δοκιμάσει σε κανένα με λίγους seeders και πολλούς leechers?

arial
15-05-09, 20:22
Ακομα προσπαθησε να κατεβαζεις απο private trackers, οπου εκει εχεις και ρατιο και καλυτερες ταχυτητες παρα απο public trackers.

H διαφορα μεταξυ τους ειναι τεραστια, αλλα θα πρεπει να κρατησεις ενα καλο ρατιο .

4kkkk
15-05-09, 20:32
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ κατεβαζω σχεδον με 1Μβπσ απο οπουδηποτε και σχεδον οτιδηποτε και πραιβετ και παπλικ να ειναι δεν μπορω να βρω ατομα ενω υπαρχουν να το συνταρω, συνηθως κατα την διαρκεια του κατεβασματος βρισκω αλλα

απο την στιγμη που το κατεβαζω τους χανω σιγα σιγα μεχρι να χαθουν ολοι

Simpleton
15-05-09, 20:34
Έχεις ανοίξει θύρα (port forwarding) στο router σου για το torrent;

4kkkk
13-06-09, 10:07
Για όποιον έχει τέτοιο προβλημα η θα έχει στο μέλλον έφταιγε το νετφαστερ(μονο καλα λογια έχω να πω) με χρηση αλλου ρουτερ δεν εχω το ίδιο προβλημα

Roland_Grapow
13-06-09, 18:51
Ακομα προσπαθησε να κατεβαζεις απο private trackers, οπου εκει εχεις και ρατιο και καλυτερες ταχυτητες παρα απο public trackers.

H διαφορα μεταξυ τους ειναι τεραστια, αλλα θα πρεπει να κρατησεις ενα καλο ρατιο .

Που μπορω να βρω private?:hmm:

Linus
14-06-09, 14:39
Που μπορω να βρω private?:hmm:

Google it :p

@ ADSLgr.com All rights reserved.