PDA

Επιστροφή στο Forum : Format ή μεταφορά αρχείων από παλιό χρήστη στον καινούριο;



w4tt4n4b3
16-05-09, 10:15
Εχτές ο υπολογιστής κυριολεκτικά τρελάθηκε. Άρχισε να ανοιγοκλείνει παράθυρα, ήταν σαν να είχε πάθει αμόκ. Προσπάθησα να βάλω το nod 32 να κάνει κάποιο έλεγχο για κάποιο trojan ιό κτλ αλλά ήταν αδύνατο να μπω καν στο μενού.
Εβαλα το cd των Windows να κάνω επιδιόρθωση. Έκανε επιδιόρθωση αντιγράφοντας αρχεία αλλά στην επανεκκίνηση το cd των windows άρχισε να εγκαθιστά τα windows...
Στο τέλος όταν ξαναμπήκα στα καινούρια windows είδα ότι είχε κρατήσει όλα τα παλιά αρχεία στους φακέλους του administrator και είχε δημιουργήσει και φάκελο για τον καινούριο χρήστη των καινούριων windows.
Από τα προγράμματα στο program files όλα είναι όπως πριν, επίσης έχει κρατήσει τα παλιά documents and settings.
Στον πίνακα ελέγχου στους users accounts υπάρχει μόνο ο καινούριος χρήστης. Στο Administrative tools->Computer Management->System Tools->Local users and groups-> Users υπάρχει και ο Adminstrator και ο καινουριος χρήστης.

Τι προτείνετε να κάνω τώρα; Φορμάτ και ξανά εγκατάσταση windows ή να περάσω τα αρχεία application data κτλ από τους φακέλους του παλιού χρήστη στους φακέλους του καινούριου;

dimkord
16-05-09, 15:18
Πολλες φορες οταν παθαινει τετοιο αμοκ φταιει το ποντικι

w4tt4n4b3
16-05-09, 16:25
Για αυτό καλό είναι να υπάρχει μια γάτα στην περιοχή αλλά...
Το καλό είναι ότι δεν χάθηκαν αρχεία. Εχω να παρατηρήσω όμως ότι στο start menu δεν έχει εμφανίσει όλα τα προγράμματα που υπήρχαν πριν αν και αυτά υπάρχουν στο program files και λειτουργούν κανονικά.
Θα τα μεταφέρω χειροκίνητα στο start menu->Programs...

@ ADSLgr.com All rights reserved.