PDA

Επιστροφή στο Forum : ερωτηση για torrents

zoug100
24-05-09, 00:33
παιδια γεια σας.εχω την εξης απορια.οταν παω μερικες φορες να κατεβασω ενα τορρεντ πριν ξεκινησω μου δειχνει οτι το τορρεντ εχει μεσα ας πουμε 10 αρχεια avi για παραδειγμα.εγω επιλεγω μονο το ενα απο τα δεκα και ξεκινω να κατεβαζω.ομως εχω την εξης απορια.αν στην πορεια θελησω ας πουμε να κατεβασω το δευτερο και το τριτο avi αρχεια τοτε πως μπορω να το κανω αυτο?υπαρχει τροπος?:hmm:

tsathoggua
24-05-09, 00:37
Αρκεί να το επανεκκινήσεις και να το αποθηκεύσεις στην ΊΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!

metsam
24-05-09, 00:38
θα διαλέξεις πάλι το ίδιο .torrent αρχείο, θα το ανοίξεις με τον torrent client σου, και θα διαλέξεις να κατέβουν πάλι μόνο αυτά που θες, όπως ακριβώς έκανες και για το πρώτο!

zoug100
24-05-09, 00:39
εννοεις να επανακινησω τον torrent client δηλαδη το μtorrent που χρησιμοποιω εγω στην περιπτωση μου?

Πύρρος
24-05-09, 00:44
Options -> show detailed info
Διαλέγεις το .torrent που σε ενδιαφέρει από τη λίστα που έχει το μtorrent.
Πατάς την καρτέλα files
Στο αρχείο που σε ενδιαφέρει, κάνεις δεξί κλικ και αλλάζεις το priority από "don't download" σε medium.

Αν το (λειψό) κατέβασμα έχει τελειώσει, πρέπει να ξαναβάλεις μπρος το κατέβασμα με το χέρι. Κάνεις δεξί κλικ και "start" στο torrent.

zoug100
24-05-09, 00:55
λοιπον.το εκανα.εκλεισα το μtorrent.μετα παω να ανοιξω παλι το τορρεντ για το οποιο μιλαμε και μου εβγαλε το εξης.το torrent που προσπαθειτε να προσθεσετε υπαρχει ηδη στη λιστα.θελετε να φορτωσετε τους trackers απο αυτο το torrent?
δεν μου βγαζει ομως τα υπολοιπα αρχεια ωστε να επιλεξω τα επιπλεον που θελω.γιατι?

........Auto merged post: zoug100 πρόσθεσε 10 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Options -> show detailed info
Διαλέγεις το .torrent που σε ενδιαφέρει από τη λίστα που έχει το μtorrent.
Πατάς την καρτέλα files
Στο αρχείο που σε ενδιαφέρει, κάνεις δεξί κλικ και αλλάζεις το priority από "don't download" σε medium.

Αν το (λειψό) κατέβασμα έχει τελειώσει, πρέπει να ξαναβάλεις μπρος το κατέβασμα με το χέρι. Κάνεις δεξί κλικ και "start" στο torrent.

ok.ευχαριστω.αυτο ηθελα:oneup:

@ ADSLgr.com All rights reserved.