PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι δυνατότητες πιστεύετε θα έχουν τα κινητά μετά από 15 χρόνια;



peterthegreat
24-05-09, 17:55
Ελπιζω παιδια να μην ανοιγω καποιο θεμα που ηδη υπαρχει αλλα απο μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα κατι σχετικο!

Το 1995-1996 οπου πρωτοκυκλοφορισαν τα πρωτα κινητα τηλεφωνα κανεις δεν μπορουσε να διανοηθει τις δυνατοτητες που θα παρειχαν σχεδον 15 χρονια μετα!
Το ερωτημα μου λοιπον ειναι το εξης:
Τι δυνατοτητες πιστευεται η θέλετε να εχουν τα κινητα τηλεφωνα μετα απο 15 χρονια συνεχους τεχνολογικης εξεληξης?

noname85
24-05-09, 18:00
τα πρωτα κινητα ειχαν βγει πιο νωρις!!δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα.μονο η ποιοτητα των λειτουργιων θα αλλαξει π.χ. να εχουν καμερα 30Mpixel

rafkt
27-05-09, 15:27
τα πρωτα κινητα ειχαν βγει πιο νωρις!!δεν νομιζω να αλλαξει τιποτα.μονο η ποιοτητα των λειτουργιων θα αλλαξει π.χ. να εχουν καμερα 30Mpixel

Νομίζω πως κάνεις ένα τεράστιο λάθος... Το θέμα σηκώνει τεράστια συζήτηση και χαίρομαι που ανοίχτηκε τέτοιο θέμα!!!

Απλά δείτε εδώ (http://nokia5800phone.com/nokia-morph-concept-short/) .. Είναι ένα από τα αμέτρητα concept, που κυκλοφορούν αρκετό καιρό, και εμπλουτίζονται συνέχεια, για τα Νοκια, κινητά του μέλλοντος... Και δεν νομίζω ότι απέχουμε πολύ... ;)

Δείτε και εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=D3dF44XtHek)... Είναι το Νοκια 888 ...

breadfan
27-05-09, 17:04
Εγω θα ηθελα παντως να λυθει το προβλημα με την μπαταρια...Φορτιστες παντου και παντα μενεις απο μπαταρια!!!!

Υ.Γ.Δεν ξερω κατα ποσο δυσκολο ειναι να αυξηθουν τα μιλιαμπερ.Θα ημουν ευγνωμων εαν καποιος/α βοηθουσε για ποιο λογο η διαρκεια των μπαταριων ειναι τοσο λιγη σε σχεση με τις απαιτησεις των συγχρονων συσκευων!

rafkt
27-05-09, 17:28
Αν δεις το βίντεο πιο πάνω που έδωσα, θα δεις ότι σχεδιάζουν ώστε να κινητά του μέλλοντος να αναγνωρίζουν αυτόματα το ηλιακό φως και να φορτίζουν από αυτό, χωρίς ο χρήστης να κάνει κάτι-> Δείτε τα βίντεο και θα καταλάβετε.. Αξίζουν...

Προς το παρών αυτό που κάνουν είναι να αυξάνουν τις χωρητικότητες, αλλά το κακό είναι ότι αυξάνονται και οι πόροι κατανάλωσης, όπως οθόνες με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, wifi κτλ... Το θέμα είναι να έχουμε μεγάλες μπαταρίες χωρίς να έχουμε μια συσκευή που τρώει με τη πρώτη όλη την ενέργεια... Πάντως και σε αυτό κάτι πάει να γίνει με τις οθόνες OLED, που εμφανίζονται σιγά σιγά στα νέα κινητά..

Για το θέμα του ότι έχουμε φορτιστές παντού, αρχίζει να εμφανίζεται και σε αυτό το τομέα κάτι, με πολλά να είναι σε πειραματικό στάδιο, όπως ασύρματοι φορτιστές, και φορτιστές μέσω επαφής, πχ ακουμπάς το τηλέφωνο πάνω στο γραφείο σε οποιοδήποτε σημείο πάνω του, και αυτό φορτίζει (βλ. το νέο Palm Pre)

@ ADSLgr.com All rights reserved.