PDA

Επιστροφή στο Forum : FAHStats - Web Stats



vagskarm
20-01-06, 10:57
Παιδιά βλέπω ότι το FahStats δεν αναγνωρίζει τα QMD cores και δεν φτιάχνει σωστά τους βαθμούς, το ποσοστό κλπ.

Εχω κατεβάσει το source, και έχω δει περίπου τι γίνεται, αλλά δεν έχω Borland C++ για να προσπαθήσω να διορθώσω τίποτα.

Εχει κάνει κανείς τίποτα γι' αυτό ? Το έχει μεταφέρει σε άλλη C (MS) ή είναι εύκολο να γίνει. Το λέω γιατί έχω κατεβάσει την free MS C++ 2005 Express, μήπως και μπορεί να γίνει τίποτα.

Το χρησιμοποιώ για να βλέπω την πρόοδο των pc στο σπίτι, και δεν έχω πλήρη εικόνα ρε γμτ.

Re-Ti-Re
20-01-06, 23:54
Έχω την εντύπωση ότι έχει σταματήσει η ανάπτυξη του προγράμματος.

Για δοκίμασε το: FahMon v2.0.3 (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21431)

vagskarm
21-01-06, 10:50
Το Fahmon to έχω στο σπίτι, το Fahstat το θελω για να παρακολουθώ τι γίνεται όταν είμαι στη δουλειά

vagskarm
22-01-06, 22:44
Τελικά έφτιαξα ένα προγραμματάκι για να ψάχνει όλα τα log και να μου φτιάχνει μια σελιδούλα, και αύριο από την δουλειά θα το τσεκάρω αν παίζει καλά.

Μέχρι στιγμής πάει καλά. Απλά να δω τι κάνει και από κατανάλωση μνήμης, και αν επιβαρύνει καθόλου το μηχάνημα στο οποίο τρέχει.

Τι κάνει η Κυριακή, άμα έρχεται και χιονιάς...

euri
23-01-06, 01:32
Το FahMon έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί με αρκετά "aggressive" polling. Και εξηγούμαι: στη δουλειά που παρακολουθώ 35+ κονσόλες ψάχνει συνέχεια για τα log files. Αν κάποιες κονσόλες είναι εκτός λειτουργίας, τότε ο υπολογιστής γονατίζει και το FahMon είναι ελαφρώς "αλλού". Με το FahLogStats δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

vagskarm
23-01-06, 09:07
Μια και δεν έχω C εγκατεστημένη, και δεν είμαι και καλός γνώστης, χρησιμοποίησα xBase++ (η επόμενη γενιά μετά τον Clipper για win32 programming), που είναι και αγορασμένη.

Με ενδιέφερε όταν είμαι στην δουλειά να βλέπω τι γίνεται στο σπίτι. Εχω εγκατεστημένο τον apache http server.

Εφτιαξα μόνο το κομμάτι που βρίσκει όλες τις πληροφορίες, τις σώζει σε html αρχείο, και τα βλέπω από το σπίτι από το πρόγραμμα μέσω webbrowser activex control.

Αυτό που είδα τις πρώτες ώρες είναι ότι όσο περνάει η ώρα μου τρώει περισσότερη μνήμη, αλλά θα το παρακολουθήσω και ότι χρειαχτεί θα το διορθώσω. Προς το παρόν είναι σε alpha testing.

edit: Ενώ από άλλο μηχάνημα στο σπίτι έβλεπα την σελιδούλα μια χαρά δίνοντας το εξωτερικό url από την δουλειά δεν μου έρχεται τίποτα. Θα ψάξω στο forum για τον apache, μήπως και ξέχασα κάτι στις ρυθμίσεις.

Re-Ti-Re
23-01-06, 09:35
χρησιμοποίησα xBase++ (η επόμενη γενιά μετά τον Clipper για win32 programming), που είναι και αγορασμένη.
Τι θυμήθηκα τώρα, έχω αγορασμένη την έκδοση του clipper v5 για DOS.


Εφτιαξα μόνο το κομμάτι που βρίσκει όλες τις πληροφορίες, τις σώζει σε html αρχείο, και τα βλέπω από το σπίτι από το πρόγραμμα μέσω webbrowser activex control.

Αυτό που είδα τις πρώτες ώρες είναι ότι όσο περνάει η ώρα μου τρώει περισσότερη μνήμη, αλλά θα το παρακολουθήσω και ότι χρειαχτεί θα το διορθώσω. Προς το παρόν είναι σε alpha testing.
vagskarm, Καλή προσπάθεια. :thumb_dup

octap
23-01-06, 09:43
Γιατί κάνεις ένα remote desktop να μπαίνεις όποτε θέλεις?

vagskarm
23-01-06, 09:48
Δεν ξέρω αν είναι αρκετά ασφαλές, και το μηχάνημα που μου δείχνει το progress μαζεύει στοιχεία και από άλλα μηχανήματα

vagskarm
30-01-06, 12:24
Μία ακόμη ερώτηση:

Σύνδεση 384/128 , linksys router, port forwarding κλπ, όλα σεταρισμένα οκ.

Στο σπίτι τρέχει ο Apache http server (2.0.54), ο οποίος μου δείχνει μια σελιδούλα που μου λέει πώς πάει το δίπλωμα σπίτι. Την σελιδούλα αυτή την παράγει ένα προγραματάκι κάθε 5 λεπτά.

Στις πενήντα φορές που θα ζητήσω την σελίδα, θα την δω μία (τι ωραία τι καλά!!!).
Αλλες φορές μπορεί να μου την στέλνει για μισή ώρα, μετά ξανά νέκρα πάλι.
Αλλη φορά, μετά από reboot του router, όλα πάνε καλά για 1-2 ώρες και μετά ξανά (προς τη ...δόξα τραβά).

Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στο που θα κοιτάξω ?

Στο μηχάνημα που τρέχει ο apache υπάρχει ακόμη SpySweep & Zonealarm, όμως στο log του apache βλέπω μόνο τις επιτυχείς αιτήσεις για εμφάνιση της σελίδας.

Ακόμη στα logs του ZA βλέπω ότι ο DNS server της εταιρείας που δουλεύω, στέλνει κάτι πακετάκια στο ip μου, στο port 1256 (αν θυμάμαι καλά) τα οποία μπλοκάρονται από το ZA.

Είμαι ένα βήμα να ξηλώσω τον apache και να βάλω προγραμματάκι δικό μου για web server, να δω αν θα πάει καλύτερα η κατάσταση.

edit: έχω static ip, λέτε να μου την πέφτει κανένα λαμόγιο ?

vagskarm
31-01-06, 09:13
Εβαλα και ταυτόχρονα και το FAH webstats (port 2501) να τρέχει και δεν παίρνω αποτελέσματα ούτε από αυτό. Αρα κάτι πρέπει να παίζει από Tellas ή κάποιος χαρχαλεύει την ip μου. Θα το ψάξω περισσότερο και θα ενημερώσω.

Υπάρχει κανένα toolάκι που να ανιχνεύει DoS επιθέσεις ή απλά επαφίεμαι στα firewall ?

edit: Σημαιώστε ότι πριν κανένα μήνα έπαιζε κανονικά το fah-webstats.

vagskarm
31-01-06, 14:53
Update και πιστεύω κλείσιμο του issue:

Πήρα Tellas, ευγενέστατοι ομολογουμένως, ενημέρωσαν το τεχνικό τμήμα, γιατί απ' ότι μου είπαν είχαν πρόβλημα με τις static ip, και απ' ότι βλέπω πριν με πάρουν τηλέφωνο, η σελιδούλα μου άρχισε να έρχεται κανονικότατα. 6 updates χωρίς κανένα time-out.

Φτού του να μην το ματιάσω.

Πάντως ένα κακό, στους διπύρηνους 64άρηδες μου δίνει κάτι ψιλοκοκό, ενώ στον P4 που σέρνεται έχω 2 500άρες, τι πίνουν εκεί στο Stanford οι servers ?


edit: με πήραν από Tellas, δεν πείραξαν τίποτα και μου είπαν ότι έκανε λάθος η κοπέλα που μου είπε για πρόβλημα με static ip. Τες παν, εμένα μου φτάνει που μπορώ να βλέπω το δίπλωμα στο σπίτι.

vagskarm
06-02-06, 12:56
Μπορεί κάποιος να τεστάρει αν βλέπει την σελιδούλα μου ?

Αν μπορεί ας γράψει εδώ και θα του στείλω σε pm το URL. Στην σελιδούλα πάνω πάνω φαίνεται τι ώρα δημιουργήθηκε. κάθε πέντε λεπτά φτιάχνεται νέα σελιδούλα. Μπορεί να τεστάρει 2 φορές (μετά πέντε λεπτά η κάθε μία) και να μου στείλει αν πάει οκ ?

Είμαι ένα βήμα πριν το ξήλωμα του apache http...

vagskarm
07-02-06, 09:24
Τελικά για να μπορέσει να δουλέψει ο apache του άλλαξα το port που "ακούει". Απ' ότι φαίνεται τα firewall είχαν μια ευαισθησία με το 80. Ετσι κι αλλιώς με port forwarding στον router κανένα πρόβλημα. Εγώ στο 80 χτυπάω κανονικά και ο router το στέλνει στο σωστό. Τώρα φαίνεται ότι δουλεύει καλά. Μπορώ και βλέπω την πρόοδο του διπλώματος στο σπίτι.

Για ενημέρωση όσων τυχόν βρουν πρόβλημα στο μέλλον.

@ ADSLgr.com All rights reserved.