PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με σύνδεση του modem απο broadband pack



eazy
20-01-06, 13:46
Τωρα και στα ελληνικα!Εχω πρόβλημα που λέτε με το αν έχω συνδεσει σωστά το modem FRITZ που υπήρχε στην broadband pack μου.Γνωρίζει κανεις πως θα συνδέσω το modem γιατι η τεχνικη υποστήριξη της HOL sucks?ο τυπος που τον ρωτούσα πώς θα βάλω τα καλώδια γιατι στο manula γραφει οτι το modem εχει γραμμένα απο πίσω την κάθε θύρα και το δικό μου δεν γράφει τίποτα.έχω αναλογική pstn συνδεση τηλεφώνου μπορει κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ?

melontas
20-01-06, 14:26
Για δοκιμασε την παρακάτω εικόνα
http://www.avm.de/en/Produkte/FRITZBox/FRITZ_Box_Fon/fritzbox_fon_anschluesse.gif

jimgreek
20-01-06, 20:44
καλισπερα,τηα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε.πηρα το 6+6 της hol στα 384 και δε μπορο να καταλαβω πωσ θα συνδεσω το μοντεμ,ειναι ολα σταγγλικα.υπαρχει πουθενα να μου λεει αναλυτικα και στα ελληνικα πωσ να το κανω?μου φαινονται ολα τοσο δισκολα¨(:cry: ,και 2)υπαρχει πουθενα στο σαιτ της hol που να μπορουμε να μαθαινουμε σε πιο σταδιο ωρισκεται η ενεργοποιηση της dsl που καναμε?
ειναι οντωσ τοσο δισκολη η εγκατασταση βρε παιδια?εγο πηρα το πακετο επειδη ολοι μοθ λεγαν πωσ ειναι πανευκολο,σιγνωμη αν σασ επρηξα απλα εχω αγχωθει πωσ δεθατα καταφερω κε ποτε δε θα χαρω dsl γραμμη,:cry:

cmos
20-01-06, 20:47
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=27834

jimgreek
20-01-06, 20:55
σευχαριστω πολυ για την απαντηση ομωσ δε λεει πουθενα τα βηματα του πως θατο εγκαταστησω,απλα διαφημιζει το μοντεμ:cry: ,σευχαριστω παντως νασαι καλα

jimgreek
20-01-06, 21:19
εχω το fritz απο το πακετο 6+6 κεθαθελα να μαθω που συνδεεται το μοντεμ στον υπολογιστη?σε μια usb?η στην παραλληλη?δεν εχω καρτα δικτυου,θαπρεπε?γιατο σπιτι το θελω

Νικαετός
20-01-06, 21:49
Θα πρέπει να διαβάσεις τις οδηγίες . Εϊναι αναλυτικότατες και δεν είναι διαφήμιση , όπως γράφεις . Για να μην έχεις προβλήματα , ναι θα πρέπει να έχει κάρτα δικτύου ο υπολογιστής σου . Με την USB σύνδεση υπάρχει περίπτωση , κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις , να έχεις προβλήματα .

Καλώς ήλθες

jimgreek
20-01-06, 22:02
ωχ σοβαρα μιλασ?αντε παλι τρεξιμο!!!κε ποια καρτα να παρω λεσ?δλδ αποκλιεται να δουλεψει με usb?

Νικαετός
20-01-06, 22:19
Να υποθέσω πως είναι αρκετά παλιά η mobo σου , για να μην έχει ενσωματωμένη κάρτα δικτύου σωστά ? Πάρε μία καλή pci κάρτα ethernet , θα βρεις αρκετές σε οποιοδήποτε μαγαζί υπολογιστών .

Για τη σύνδεση με usb , προσωπικά δεν είχα , αλλά μια ματιά αν ρίξεις στο φόρουμ (σχεδόν σε όλα τα subforums) θα βρεις ποστ για προβλήματα με τις usb .

eazy
21-01-06, 03:56
δεν εχω ουτε εγω καρτα δικτυου.το εχω συνδεσει μεσω γιουεσμπι και εβαλα και ντραιβερς και δουλευει νορμαλ.το θεμα ειναι οτι απο την εικονα που εβαλε ο φιλτατος πιο πανω ετσι τα εχω συνδεσει και τον ευχαριστω πολυ που με μια εικονα μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν καταλαβα απο ολες τις οδηγιες της εταιριας αλλα δεν καταλαβαινω κατι αλλο.το subscriber line/local loop που σε εμενα γραφει DSL/HPNA KAI PHONE και καταληγει σε LINE εχει δυο υποδοχες που εκει βαζω το βυσμα asdl το γκρι και το βυσμα isdn/pstn και καταληγει στην τηλεφωνικη γραμμη και με τα δυο μαζι το θεμα ειναι οτι μαλλον πρεπει να παρω και δευτερο να το συνδεσω στην συσκευη του σταθερου τηλεφωνου?

alexkour
21-01-06, 10:58
Παιδια για σας

Ειμαι νέος χρήστης του adsl και νεοτατο μέλλος του forum, ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το modem και τις ταχύτητες
Πήρα την προσφορά της HOL και το πακέτο που δίνει προσφορά.
Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορώ να συνδεθώ απευθείας στο internet παρα μονο αν κανω διαφορα κολπα
Π.Χ το router εχει αμαμένα τα φωτακια power και DSL (είναι συνεχεια αναμένα) πραγμα που δηλώνει οτι ειναι συνδεδεμενο με το internet επιτυχώς.
Αλλά δεν μπορεί ο browzer να βρεί και να επικοινωνήσει με το Hardware/router . Το Λειρουργικό ειναι Windows Xp prof .
Το Modem/router ειναι συνδεδεμένο με USB θυρα ,το Λειτουργικό βρισκει το modem αλλά , οπως ειπα πιο πάνω δεν μπορεί να επικοινωνισει ο browzer με το router

Επίσης το router εχει και την επιλογή συνδεσης με καρτα δικτύου την οποια διαθετω.

Υπάρχει καποιος απο τα μέλη του forum να μου πει πως θα κανω την σύνδεση βήμα - βήμα (λογω οτι είμαι αρχάριος με τα δίκτυα κλπ) με απλά λόγια , ωστε οταν οταν ανοίγω το pc να είμαι απευθείας και στο internet ?

Ευχαριστώ πολυ

Alexander

eazy
21-01-06, 13:16
επισης παιδια οσο εχω το μοντεμ στην πριζα αναβοσβηνει το φωτακι power δεν ξερω γιατι δεν μενει σταθερο :(

melontas
21-01-06, 13:38
επισης παιδια οσο εχω το μοντεμ στην πριζα αναβοσβηνει το φωτακι power δεν ξερω γιατι δεν μενει σταθερο :(

δεν μπορεί να συγχρονιστεί το modem. πιθανό κάποιο πρόβλημα στην συνδεσμολογία σου

eazy
21-01-06, 13:42
μελοντας ξερεις κατι που μπορω να κανω γι'αυτο?

melontas
21-01-06, 13:59
μελοντας ξερεις κατι που μπορω να κανω γι'αυτο?

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

1. Τη γραμμή του ΟΤΕ που έχεται από το τοίχο τη βάζουμε στην υποδοχή line του splitter

2. Από την υποδοχή DSL του spliter καλώδιο συνδέουμε με το adsl router

3. Απο την υποδοχή Phone του spliter καλώδιο με τηλεφωνικές συσκευές

KwstasV
22-01-06, 21:44
καλισπερα,τηα ηθελα την βοηθεια σας αν μπορειτε.πηρα το 6+6 της hol στα 384 και δε μπορο να καταλαβω πωσ θα συνδεσω το μοντεμ,ειναι ολα σταγγλικα.υπαρχει πουθενα να μου λεει αναλυτικα και στα ελληνικα πωσ να το κανω?μου φαινονται ολα τοσο δισκολα¨(:cry: ,και 2)υπαρχει πουθενα στο σαιτ της hol που να μπορουμε να μαθαινουμε σε πιο σταδιο ωρισκεται η ενεργοποιηση της dsl που καναμε?
ειναι οντωσ τοσο δισκολη η εγκατασταση βρε παιδια?εγο πηρα το πακετο επειδη ολοι μοθ λεγαν πωσ ειναι πανευκολο,σιγνωμη αν σασ επρηξα απλα εχω αγχωθει πωσ δεθατα καταφερω κε ποτε δε θα χαρω dsl γραμμη,:cry:

μαζί με το πακέτο BroadbandPack 384 6+6 η HOL δίνει και ένα CD δικό της. Στη θέση: \Intros\Greek\Info
υπάρχει το manual για το Fritz!Box Fon στα ελληνικά.
Είναι 3,51 ΜΒ και δε ξέρω πως να το δώσω αν δε το βρίσκετε.

[DSL]MANOS
22-01-06, 22:20
Το manual το έκανα upload εδώ: http://www.savefile.com/files.php?fid=7242387
Κωδικός: HOLROCKS

Αν κάποιος μπορεί, ας βοηθήσει και εμένα με το δικό μου πρόβλημα: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=29965

chdimis
26-01-06, 13:25
Πάρε μια κάρτα δικτύου 10€ έχει

eazy
26-01-06, 23:35
ετοιμασα δυο εικονες να μου πειτε αν τα εχω συνδεδεμενα σωστα.

http://www.geocities.com/ken01west/modem.jpg

http://www.geocities.com/ken01west/splitter.jpg

[DSL]MANOS
27-01-06, 00:00
Τελικά έχει πέραση το Ελληνικό manual του Fritz!Box Fon. 3 το έχουν κατεβάσει ως τώρα. :p

eazy, αν συνδέεσαι... τότε είναι σωστά συνδεδεμένο. :p

eazy
27-01-06, 00:14
MANOS']Τελικά έχει πέραση το Ελληνικό manual του Fritz!Box Fon. 3 το έχουν κατεβάσει ως τώρα. :p

eazy, αν συνδέεσαι... τότε είναι σωστά συνδεδεμένο. :p


με την παλια μου συνδεση μπαινω με την 56αρα και το χοστ μου βγαζει οτι εχω ντιεσελ!!!

[DSL]MANOS
27-01-06, 00:21
με την παλια μου συνδεση μπαινω με την 56αρα και το χοστ μου βγαζει οτι εχω ντιεσελ!!!

Δεν το πιασα. :oops:

eazy
27-01-06, 00:45
MANOS']Δεν το πιασα. :oops:

εννοω τωρα μπαινω με την παλια συνδεση την pstn

[DSL]MANOS
27-01-06, 01:50
και το χοστ μου βγαζει οτι εχω ντιεσελ!!!
??? :confused: ???

eazy
28-01-06, 05:10
MANOS']??? :confused: ???

οταν κανω whois τον εαυτο μου στο mirc μου βγαζει οτι εχω host dsl.hol.blah blah

ασχετο περιμενω 17 μερες να συνδεθω πηρα σημερα και ειπαν οτι δεν με εχει ενεργοποιησει ακομα ο ΟΤΕ επισης το λαμπακι στο μοντεμ του power αναβοσβηνει που αυτο σημαινει οτι δεν εχει φτιαχτει η γραμμη...ωραια ε?το μοντεμ ειδε κανεις τις εικονες αν το εχω λαθος συνδεδεμενο?

melontas
28-01-06, 11:41
οταν κανω whois τον εαυτο μου στο mirc μου βγαζει οτι εχω host dsl.hol.blah blah

ασχετο περιμενω 17 μερες να συνδεθω πηρα σημερα και ειπαν οτι δεν με εχει ενεργοποιησει ακομα ο ΟΤΕ επισης το λαμπακι στο μοντεμ του power αναβοσβηνει που αυτο σημαινει οτι δεν εχει φτιαχτει η γραμμη...ωραια ε?το μοντεμ ειδε κανεις τις εικονες αν το εχω λαθος συνδεδεμενο?

σωστα μου φαινονται

[DSL]MANOS
28-01-06, 11:49
Αυτό εννοείτε. Είσαι συνδρομητής ADSL. Και εγώ αν μπω με dial up, πρέπει να μου βγάζει static dsl, γιατί έχω επιλέξει static IP και είμαι συνδρομητής DSL. ;)

eazy
28-01-06, 15:05
οκ αλλα αφου επρεπε να εχω συνδεθει στις 27 που περασαν 15μερες γιατι περιμενω ακομα....κλαψ.. :( :(

[DSL]MANOS
28-01-06, 15:31
Έπρεπε να το κάνεις αίτηση κατευθείαν απ' την HOL και όχι απ' τον Γερμανό. :p

joseph
28-01-06, 19:05
Mάνο είναι και ανάλογα τον γερμανό, εγώ σήμερα έκανα , οπότε θα δούμε πότε θα ανοίξει ο λογαριασμός και πότε η γραμμή.

[DSL]MANOS
28-01-06, 19:09
Mάνο είναι και ανάλογα τον γερμανό, εγώ σήμερα έκανα , οπότε θα δούμε πότε θα ανοίξει ο λογαριασμός και πότε η γραμμή.
Γιατί να μπλέκεσαι με 100 μεσάζοντες, όταν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με 1 (HOL)?

melontas
28-01-06, 19:11
Mάνο είναι και ανάλογα τον γερμανό, εγώ σήμερα έκανα , οπότε θα δούμε πότε θα ανοίξει ο λογαριασμός και πότε η γραμμή.
Πάντως από όσο έχω καταλάβει από τις διάφορες περιπτώσεις που έχω συναντήσει εδώ, η HOL είναι αυτή που καθυστερεί να ενημερώσει τον ΟΤΕ για την ΑDSL σύνδεση

[DSL]MANOS
28-01-06, 19:14
Η HOL στην δικιά μου περίπτωση ενημέρωσε τον ΟΤΕ μετά από 2 μέρες. ;)
Σε 7 εργάσιμες μέρες είχα DSL ξανά.

melontas
28-01-06, 20:00
MANOS']Η HOL στην δικιά μου περίπτωση ενημέρωσε τον ΟΤΕ μετά από 2 μέρες. ;)
Σε 7 εργάσιμες μέρες είχα DSL ξανά.
εμένα μετά απο 11

NaGR
28-01-06, 20:36
μετά απο 5 σε εμένα, αλλά πήρα κατευθείαν απο HOL

eazy
29-01-06, 16:01
δεν αντεχω αλλο....θα κανω χαρακιρι...ακομα να με συνδεσουν...λετε να μην εχω σωστα το μοντεμ?ειδε κανεις τις εικονες που ανεβασα?σωστη δεν ειναι η συνδεσμολογια για pstn?

eazy
30-01-06, 14:30
Συνθεδηκα!!!δεν Ξερω Πωσ Και Τι Αλλα Μπηκα Σημερα Το Πρωι!!!!τι Πρεπει Να Προσεχω Απο Δω Και Περα?τι Προτεινετε Να Κανω?

melontas
30-01-06, 17:40
Συνθεδηκα!!!δεν Ξερω Πωσ Και Τι Αλλα Μπηκα Σημερα Το Πρωι!!!!τι Πρεπει Να Προσεχω Απο Δω Και Περα?τι Προτεινετε Να Κανω?
αδικα τελικα είχες αγχος. Τα επόμενα βήματα είναι να φτιακσεις τα τηλέφωνα σοιυ να παίζουν μέσω voip και φυσικά να έχεις και πάντα ενεργό .ενα firewall

eazy
30-01-06, 20:48
αδικα τελικα είχες αγχος. Τα επόμενα βήματα είναι να φτιακσεις τα τηλέφωνα σοιυ να παίζουν μέσω voip και φυσικά να έχεις και πάντα ενεργό .ενα firewall

energo exw twn windows kai tou norton gia to voip tha to psaksw

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.