PDA

Επιστροφή στο Forum : Tι συμβουλευει το θαυμαστικο στο Bit torrent..?

dikaios40
30-05-09, 17:24
Tην τελευταια εβδομαδα παρατηρω πως μολις ανοιγω το bit torrent, κατω παρουσιαζεται ενα θαυμαστικο και μολις ακουμπω το ποντικι λεει :
''Δεν υπαρχουν εισερχομενες συνδεσεις και ισως υπαρχει προβλημα με τις ρυθμισεις στο δικτυο σας'' .....????????????
Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο , τι πρεπει να κανω...????????????????????

hemlock
30-05-09, 17:27
πρεπει ν αανοιξεις πορτα/πορτες....

NosAway
31-05-09, 13:29
Φίλε, θα χρειαστεί να κάνεις port forwarding.

britgreek
02-06-09, 15:16
Κι εγώ έχω το ίδιο ακριβώς "πρόβλημα" με το θαυμαστικό, αλλά δεν μου κόβει καθόλου την ταχύτητα. Κατεβάζω με 1015-1050, με 24άρα HOL.

ifaigios
02-06-09, 17:35
Ή θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το UPnP στο router σου (αν το υποστηρίζει), τα Windows και το μTorrent ή να κάνεις Port Forwarding και να το απενεργοποιήσεις από παντού (προτείνω το δεύτερο, αλλά το πρώτο είναι σχετικά πιο εύκολο για έναν αρχάριο)

NosAway
02-06-09, 19:13
Ε, εντάξει όσο αρχάριος και να είσαι, αν βρεις ένα how-to στο ίντερνετ όλα είναι εύκολα.
Θαψάξω για ένα και θα σου πώ.
:respekt:

........Auto merged post: NosAway πρόσθεσε 4 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://www.portforward.com/

Τσέκαρε την. Βρες τον router σου από την λίστα. Θα δεις, είναι πολύ εύκολο.
Εγώ το έκανα πριν κανα μήνα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
:respekt:

britgreek
03-06-09, 17:49
Δηλαδή εμένα που κατεβάζει με full ταχύτητα ενώ έχει το θαυμαστικό, πρέπει να κάνω κάτι; Μόλις κατέβασα από πανεπιστημιακό server Αγγλίας 1Gb και κατέβαζα με 1300. Όσα συγχρονίζει το ρούτερ μου δηλαδή. Σε τι θα με οφελήσει να ανοίξω πόρτες;

NosAway
03-06-09, 18:31
Εγώ πάντως που το έκανα, η ταχύτητα download αυξήθηκε δραματικά :cool:

np1
05-06-09, 12:37
Δηλαδή εμένα που κατεβάζει με full ταχύτητα ενώ έχει το θαυμαστικό, πρέπει να κάνω κάτι; Μόλις κατέβασα από πανεπιστημιακό server Αγγλίας 1Gb και κατέβαζα με 1300. Όσα συγχρονίζει το ρούτερ μου δηλαδή. Σε τι θα με οφελήσει να ανοίξω πόρτες;

Στη θεωρία θα βρίσκεις πιο εύκολα peers, συνεπώς θα τερματίζεις πιο εύκολα τη γραμμή. Ο πανεπιστημιακός server που κολλάει; To torrent δεν έχει σχέση με servers.

@ ADSLgr.com All rights reserved.