Επιστροφή στο Forum : Tι συμβουλευει το θαυμαστικο στο Bit torrent..?
Tην τελευταια εβδομαδα παρατηρω πως μολις ανοιγω το bit torrent, κατω παρουσιαζεται ενα θαυμαστικο και μολις ακουμπω το ποντικι λεει :
''Δεν υπαρχουν εισερχομενες συνδεσεις και ισως υπαρχει προβλημα με τις ρυθμισεις στο δικτυο σας'' .....????????????
Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο , τι πρεπει να κανω...????????????????????
πρεπει ν αανοιξεις πορτα/πορτες....
Φίλε, θα χρειαστεί να κάνεις port forwarding.
Κι εγώ έχω το ίδιο ακριβώς "πρόβλημα" με το θαυμαστικό, αλλά δεν μου κόβει καθόλου την ταχύτητα. Κατεβάζω με 1015-1050, με 24άρα HOL.
Ή θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το UPnP στο router σου (αν το υποστηρίζει), τα Windows και το μTorrent ή να κάνεις Port Forwarding και να το απενεργοποιήσεις από παντού (προτείνω το δεύτερο, αλλά το πρώτο είναι σχετικά πιο εύκολο για έναν αρχάριο)
Ε, εντάξει όσο αρχάριος και να είσαι, αν βρεις ένα how-to στο ίντερνετ όλα είναι εύκολα.
Θαψάξω για ένα και θα σου πώ.
:respekt:
........Auto merged post: NosAway πρόσθεσε 4 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα αργότερα ........
http://www.portforward.com/
Τσέκαρε την. Βρες τον router σου από την λίστα. Θα δεις, είναι πολύ εύκολο.
Εγώ το έκανα πριν κανα μήνα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
:respekt:
Δηλαδή εμένα που κατεβάζει με full ταχύτητα ενώ έχει το θαυμαστικό, πρέπει να κάνω κάτι; Μόλις κατέβασα από πανεπιστημιακό server Αγγλίας 1Gb και κατέβαζα με 1300. Όσα συγχρονίζει το ρούτερ μου δηλαδή. Σε τι θα με οφελήσει να ανοίξω πόρτες;
Εγώ πάντως που το έκανα, η ταχύτητα download αυξήθηκε δραματικά :cool:
Δηλαδή εμένα που κατεβάζει με full ταχύτητα ενώ έχει το θαυμαστικό, πρέπει να κάνω κάτι; Μόλις κατέβασα από πανεπιστημιακό server Αγγλίας 1Gb και κατέβαζα με 1300. Όσα συγχρονίζει το ρούτερ μου δηλαδή. Σε τι θα με οφελήσει να ανοίξω πόρτες;
Στη θεωρία θα βρίσκεις πιο εύκολα peers, συνεπώς θα τερματίζεις πιο εύκολα τη γραμμή. Ο πανεπιστημιακός server που κολλάει; To torrent δεν έχει σχέση με servers.
@ ADSLgr.com All rights reserved.