PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση για WoW.

SGFM
03-06-09, 17:34
Μάλλον άργησα να το ξεκινήσω.Να κάνω μια ερώτηση;Αν δεν παίξω για τρεις μήνες (πχ. παίζω το καλοκαίρι και δεν παίζω τον χειμώνα) τότε ο χαρακτήρας μου θα διαγραφτεί;

imr
03-06-09, 17:39
Σιγουρα Οχι

Νομιζω οτι επισημα λενε οτι κρατανε τους χαρακτηρες τουλαχιστον για 6 μηνες
Παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι ακομα και για μεγαλυτερο διαστημα δεν διαγραφουν χαρακτηρες

Παντως για 3 μηνες δεν υπαρχει καμια πριπτωση να στους σβησουν :)

SGFM
03-06-09, 17:45
Να ρωτήσω κάτι ακόμα.Μία κάρτα 60 ημερών σημαίνει ότι μια μέρα θα περνάει κάθε φορά που κάνω λόγκιν την επόμενη μέρα;(δηλαδή:την τρίτη πχ κάνω,περνάει μια μέρα.την τετάρτη δεν κάνω,δεν πεαρνάει μια μέρα).Ναι ή όχι;

imr
03-06-09, 17:54
Οχι αυτο δεν ισχυει ειτε κανεις login ειτε οχι η μερα θα χρεωθει κανονικα

Roland_Grapow
03-06-09, 19:18
Τπτ αλλο?

nmavro73
03-06-09, 19:23
Όσο πληρώνεις δεν σου σβήνουν τίποτα.Αν τον κλείσεις προσωρινά τότε κάποιοι λένε ότι στο σβήνουν μετά από έξι μήνες, η blizzard όμως δεν το αναφέρει αυτό πουθενά.Πριν το σβήσουν πάντως θα σου στείλουν email
Προσοχή δεν κάνεις cancel account αλλά change recurring subscription plan

SGFM
03-06-09, 19:38
Όχι ρε γ******.Αν μετά απο έξι μήνες το σβήνει τον χειμώνα που δεν θα παίζω και δεν θα πληρώνω (όπως και την άνοιξη) θα μου το σβήσουν;

JediMasterMANIAC
03-06-09, 19:47
να σου πω εγώ όταν επέστρεψα μετά από 10 κάτι μήνες οι χαρακτήρες μου ήταν όλοι εκεί ... το ξανασταμάτησα όμως γιατι το βαριόμουν :p
Και ας σβηστούν κ ας πάθουν ότι θέλουν :p

nmavro73
03-06-09, 21:34
Όχι ρε γ******.Αν μετά απο έξι μήνες το σβήνει τον χειμώνα που δεν θα παίζω και δεν θα πληρώνω (όπως και την άνοιξη) θα μου το σβήσουν;

Η Blizzard το τονίζει στη σελίδα της ότι ΔΕΝ σβήνει λογαριασμούς και ότι σε περίπτωση που αλλάξει πολιτική θα ενημερώσει.

imr
03-06-09, 22:50
Οποτε βλακεια μου, απλα καπου ειχα ακουσει για 6μηνες, αλλα στην ουσια δεν εφαρμοζοταν ποτε, δυστηχως δεν εχω καταφερει να το κοψω για πανω απο 4 μηνες για να πω σιγουρα

Τωρα ειμαι σχεδον ενα μηνα καθαρος :p

Mso
04-06-09, 00:22
Mιας και ο καθενας λεει τα δικα του σε αυτο το θεμα ας πω και εγω τα δικα μου.δεν ξερω που εχει διαβασει ο καθενας στα terms της blizzard ή οπουδηποτε αλλου τις μπαρουφες περι delete character αλλα ενα ειναι το σιγουρο.ακομα και ενα χρονο να κανεις να παιξεις ο character μενει εκει απλα το account γινεται frozen.(και ναι αρχισα το wow απο τοτε που βγηκε χωρις να παιζω για 6μηνα+ οταν δεν μπορουσα οποτε πιστευω μπορω να εχω αποψη:p)

SGFM
04-06-09, 07:03
Ωραία τότε.Καλά,αυτό το patch από χθες το κατεβάζω και ακόμα να τελειώσει.Τ'ωρα κατεβάζει το update.Τόση ώρα θέλει;

odys2008
04-06-09, 10:57
Είχα να παίξω έναν χρόνο τουλάχιστον. Έβαλα 1 μήνα συνδρομή να θυμηθώ λίγο τα παλιά και ο χαρακτήρας μου ήταν εκεί. άρα δεν σβήνονται:oneup:

ZhenXlogic
04-06-09, 11:40
Φήμες Φήμες & Φήμες

Οι χαρακτήρες δεν διαγράφονται ΠΟΤΕ!!!! ;)

Πύρρος
04-06-09, 12:29
Νομίζω γραπτά η blizzard δεσμεύεται να τους κρατήσει 6 μήνες. Στην πράξη, το κόστος της αποθήκευσης είναι τόσο μικρό που δεν μπαίνουν στον κόπο να σβύσουν.

While there are no payments being made, your account will be suspended. Suspended accounts and characters will remain for at least 6 months in our database before being removed.

SGFM
04-06-09, 13:36
Τελικά ρε παιδιά τι γίνετε;Λέτε ότι δεν διαγράφετε,αλλά αφού λένε ότι ο λογαριασμός θα γίνει σασπέντ τι να πω;

Tiven
04-06-09, 13:43
Suspend σημαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις login (frozen). Δεν σημαίνει πως διαγράφουν τον χαρακτήρα ;)

SGFM
04-06-09, 13:45
Ναι,αλλά αν δεν μπορώ να κάνω login;Τεσπα,έχω δυο γκεστ πας τα θέρλει κανείς;

Πύρρος
04-06-09, 13:56
Στο παιχνίδι δεν κάνει login, στη σελίδα της τιμολόγησης για να πληρώσεις, κάνει.

SGFM
04-06-09, 13:58
Στο παιχνίδι δεν κάνει login, στη σελίδα της τιμολόγησης για να πληρώσεις, κάνει.

Που σημαίνει ότι αν πληρώσω μπορώ να συνεχίσω;

Πύρρος
04-06-09, 14:27
Ναι.

Πληρώνεις -> Συνεχίζεις.

SGFM
04-06-09, 14:44
Ντάξει.Θέλει κανείς γκεστ πας;(guest pass)αν ναι να μου στείλει π.μ. έχω δύο

@ ADSLgr.com All rights reserved.