PDA

Επιστροφή στο Forum : μtorrent και Firefox δεν μου ανοίγουν τα torrents

asmatiop
05-06-09, 10:18
Έχω την 1.8.2 και όποτε πατάω ένα torrent ο firefox με ρωτάει πάντα με ποιο πρόγραμμα να το ανοίξει ενώ του έχω βάλει ως προεπιλογή το μtorrent και έχω επιλέξει να μην με ξαναρωτήσει. Με το Vuze κάνει πάλι τα ίδια. Έχω ξε επιλέξει και ξανα επιλέξει στο Εργαλεία-->Επιλογές-->Εφαρμογές ως προεπιλογή το μtorrent αλλά δεν διορθώθηκε. Είναι bug του firefox και πως διορθώνεται;

np1
05-06-09, 12:34
Δοκίμασες όταν άλλαζες τα defaults να κάνεις restart τον Firefox;

Αν πάλι δε δουλέυει, πήγαινε και άλλαξε μόνος σου το File Association των .torrent στο σύστημα και κάνε restart τον Firefox και δες αν δουλεύει.

Αλλιώς μπορεί να τα χει φτύσει το profile του Firefox και να θέλει πλήρη απεγκατάσταση και εγκατάσταση απ'την αρχή. Αν το δοκιμάσεις κι αυτό, θυμήσουν να κάνεις backup τα bookmarks.

dimkord
05-06-09, 13:44
Νομιζω οτι αυτο δεν αλαζει με αυτον τον τροπο. Η προεπιλογη ειναι να σου βγαζει το μtorrent ως προεπιλεγμενο στην καρτελα που σου ανοιγει οταν πατας να κατεβασεις. Δηλαδη εχεις μtorrent και vuze και οταν πατας να κατεβασεις, στο "ανοιγμα με" προεπιλογη εχει το μtorrent. Την καρτελα δεν τη γλιτωνεις, εκτος και αν γινεται με καποιον αλλο τροπο που εγω δεν γνωριζω

np1
05-06-09, 13:54
Ας πάει να κοιτάξει αν είναι ρυθμισμένο κι από τα defaults του συστήματος. Την καρτέλα σίγουρα μπορείς να τη γλυτώσεις, κανονικά, εφόσον του λες να στα ανοίγει με προεπιλογή χωρίς να σε ρωτάει (τικ το αντίστοιχο option) δεν έπρεπε να ρωτάει, όπως δεν σε ρωτάει και με τι θες να ανοίξεις τα .pdf εφόσον έχεις αυτή την επιλογή μέσα στο FF. Αν όλα είναι ρυθμισμένα κανονικά στο σύστημα, είναι απ'τις κλασσικές τυχαίες βλακείες που παθαίνει ο FF κατά καιρούς και σε γράφει.

asmatiop
05-06-09, 19:06
Μάλλον θα χρειαστεί να ξαναπεράσω τον Firefox, την μια ανοίγη κατευθείαν τα τόρρεντ και την άλλη με ξαναρωτάει, όλα είναι σωστά ρυθμισμένα.
Θα κάνω ένα backup με το mozbackup και βλέπουμε.

@ ADSLgr.com All rights reserved.