PDA

Επιστροφή στο Forum : Torrent για αρχαριους????

BARKOULETOS
23-01-06, 23:55
Επειδηςςς ειμαι πολυ ασχετος απο τορρεντ και λεω να ασχοληθω ποιος ειναι καλος και ευχρηστος??? Κατεβαζω Αζαρεους ειναι καλος? Υπαρχει κατι πιο ευχρηστο?

coftaras
24-01-06, 00:25
Θεωρω τον Azureus αρκετα βαρυ σαν προγραμμα.Αντιθετα μετα απο δοκιμη με το μtorrent το θεωρω αρκετα καλο και ελαφρη.

desertman
24-01-06, 00:46
μtorrent και απο μένα...

BARKOULETOS
24-01-06, 00:59
Να ρωτησω... Τα τορεντ πανε σφαιρα η περιπου σαν τα p2p?? γιατι με το azureus εχω φτασει μονο 15kb/s, εχω βγαλει μια καποια ακρη...:haha

coftaras
24-01-06, 01:02
τορρεντ=p2p.Αν βαλεις τις καταλληλες ρυθμισεις και υπαρχουν αρκετοι seeds δεν θα εχεις προβλημα με την ταχυτητα.

NoYmErOs
24-01-06, 08:00
Δοκίμασε το BitComet που είναι αρκετά ποιο γρήγορο άλλα ψάξε την τελευταία έκδοση που απενεργοποιεί και το DΗΤ ώστε να μην έχεις προβλήματα από τους τράκερ που τον banάρουν.

Τα p2p ΔΕΝ πάνε σφαίρα έτσι εύκολα και με τις γραμμές που έχουμε εδώ στην Ελλάδα... χλομό.

BlindG
24-01-06, 17:48
BitComet συνιστώ και εγώ. Aν, δε, θες κάτι ακόμα πιο απλό ΚΑΙ γρήγορο, μTorrent ή όπως θα το βρείς, uTorrent (http://www.utorrent.com/) (λόγω λατινικών χαρακτήρων).

Είναι ένα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ... ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ torrent client το οποίο δεν θέλει ούτε εγκατάσταση ούτε τίποτα. Οι ρυθμίσεις του όμως είναι πολύ βασικές (εξού και το μέγεθός του).

@ ADSLgr.com All rights reserved.