PDA

Επιστροφή στο Forum : τι ρυθμισεις να κανω για μtorrent..?

joker
12-06-09, 01:42
παιδια χαιρετω..:respekt:ειμαι εντελως νεος στο site και γενικοτερα αρχαριος στη χρηση προγραμματων ρ2ρ..και θα ηθελα την βοηθεια σας...επειγοντως..εχω μια συνδεση στα 8Μbps στο φοιτητικο του conn-x..και χρησιμοποιω το ρουτερ Baudtec T263R1U-A1..μου προτειναν να κατεβασω τον μtorrent (εκδοση 1.8.2 στα ελληνικα)για καλο downloading..ελα ομως που δεν μου βγαινουν οι ρυθμισεις..:hmm:δεν μπορω βεβαια να ισχυριστω οτι τις εχω κανει και σωστα.ακολουθωντας οδηγιες απ το διαδικτυο..και τα δικα σας αρτια post που με βοηθησαν να κατανοησω αρκετα το θεμα αλλα δυστυχως χωρις επιτυχια στο port forward...(ειναι τοσες οι ρυθμισεις και γω τοσο ασχετος...:oops:)θα θελα λοιπον οποιος εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα να με βοηθησει με εναν step by step οδηγο και για το ρουτερ και για το μtorrent(πολλα ζηταω εε..??)ωστε απλα να αντιγραψω τις ρυθμισεις...και τερμα:rofl:καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη..χιλια συγνωμμη αν σας κουρασα..δεν ξερω καν αν το στελνω στο σωστο μερος του site το μυν..μου..ελπιζω παντως στην βοηθεια σας..ευχαριστω προκαταβολικα..ακομα κι ολους εκεινους που απλα διαβασαν το θεμα μου.:worthy:

nikoslikos
12-06-09, 08:47
How To: μtorrent (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=32027&highlight=nod32+utorrent) :oneup:

Port Forwarding Utorrent on the Baudtec T263R1U (http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Baudtec/T263R1U/Utorrent.htm)

joker
13-06-09, 00:29
ευχαριστω πολυ φιλε για το ενδιαφερον σου..θα χρησιμοποιησω τις παραπομπες σου και θα στειλω να σου πω αν ταλικα τα καταφερα..:up:

mantsat
21-07-09, 01:53
Ρε παιδιά, δεν θέλω static IP address . Πώς μπορώ να κάνω Port forwarding στο utorrent me to baudtec????

anodizer
22-07-09, 14:02
Ρε παιδιά, δεν θέλω static IP address . Πώς μπορώ να κάνω Port forwarding στο utorrent me to baudtec????

Μα αν δεν έχεις στατική τοπική ΙΡ δεν χρειάζεσαι portforward, απλά ενεργοποιείς το UPnP στο ρούτερ και στο uTorrent και γίνεται αυτόματα.

yiapap
22-07-09, 14:06
Ρε παιδιά, δεν θέλω static IP address . Πώς μπορώ να κάνω Port forwarding στο utorrent me to baudtec????Port forwarding χωρίς σταθερή τοπική (π.χ. 192.168.1.x) IP δεν γίνεται. Αν θέλεις για κάποιο (ανεξήγητο) λόγο να έχεις IP που αλλάζει π.χ. από DHCP ο μόνος τρόπος είναι το UPnP.

partblah1990
09-12-15, 01:30
Μπορει καποιος να μου πει σε τι με οφελει να κανω port forwarding το utorrent ; Θα υπάρξει βελτίωση της ταχύτητας κατεβάσματος ;

yiapap
09-12-15, 15:09
Μπορει καποιος να μου πει σε τι με οφελει να κανω port forwarding το utorrent ; Θα υπάρξει βελτίωση της ταχύτητας κατεβάσματος ;Όχι. Το Port Forwarding έχει να κάνει μόνο υπό συνθήκες και μόνο στη δυνατότητα άλλων να τραβήξουν δεδομένα από εσένα αφού εσύ ολοκληρώσεις το κατέβασμα.

partblah1990
09-12-15, 15:51
αρα χρειαζεται μονο οταν θελω εγω να seedαρω torrent , σωστά ;

yiapap
09-12-15, 16:40
αρα χρειαζεται μονο οταν θελω εγω να seedαρω torrent , σωστά ;Έτσι, ακριβώς.

@ ADSLgr.com All rights reserved.