Επιστροφή στο Forum : Διακοπες καλοκαιρι 2009: θα παμε καπου;
manoulamou
12-06-09, 08:12
Μπηκε ο Ιουνης για τα καλα, σε λιγο ξεκινουν και οι αδειες οσων εχουν δουλεία.
Για πολλους καλοκαιρι σημαινει διακοπες ιδιως στα νησια του Αιγαιου.
Εχετε προγραμματισει κατι, θα πατε καπου
ή δεν σας περισσευουν για τετοιες... πολυτελειες;
:hmm:
Προσωπικα θα μεινουμε Μαρουσι για τους γνωστους λογους υγειας
που δεν μας επιτρεπουν ουτε καν να μετακινηθουμε εκτος Αττικης...
Oχι φετος δεν εχει διακοπες.
Λογω ελλειψης παρεας και διαθεσης θα κατσω Αθηνα.
Θα κανω αυτο που με ευχαριστει πιο πολυ, θα δουλευω :p
Θα μείνω εδώ που είμαι, καθώς λείπουν τόσο τα χρήματα, όσο και η διάθεση. Εννοείται ότι δεν περιμένω να διασκεδάσω ιδιαίτερα. Επιστέγασμα σε μια από τις πιο άσκοπες, ελεεινές περιόδους της ζωής μου. Δεν βαριέσαι. Όλοι τα περνάνε κάποτε.
vasilis_val
12-06-09, 09:20
μαλον θα παω προσ Χιο για μερικες μερες....θα ειναι φτηνα μιας και εχω το σπιτι ενος φιλου,θα το δανειστω για μερικες μερες....θα ειναι πιο οικονομικα....
αυστρια for the win... όλο τον Ιούλιο,επιστροφη στον πολιτισμο δηλαδη, μετα απο δυο χρονια στην βαρβαροτητα της αθηνας.
Εγώ πάω τριήμερο στη Σέριφο... για πεζοπορίες και μπανάκι σε όμορφες ερημικές παραλίες.
Έχει κανείς κάποια πρόταση για το που να μείνουμε; Ακόμα δεν έχουμε κλείσει τίποτα, και φεύγουμε μεθαύριο...
Χαλκιδική, Σάρτη τον Αύγουστο.
Ισλανδία - Ρεκιαβικ
:( Ζουλευωω. Δεν θελω να λιωσω αλλο ενα καλοκαιρι αθηνα. Προτιμω να παω με τα ποδια εξωτερικο παρα να μεινω εδω. :p :sneer:
Eγώ είμαι και καλεσμένος στην Κορσική και στο Σταβάνγκερ (Νορβηγία), αλλά βαριέμαι να τρέχω... :p
Αν χτυπήσω κανένα εξωτερικό, μάλλον νότια Ισπανία θα είναι.
Ο Ιούνιος θα βγει χωρίς διακοπές με τρελό ωράριο, Ιούλιος-Αύγουστος απόδραση σε μέρος εξωτικό...
manoulamou: περαστικά και σιδερένια
vamvakoolas
12-06-09, 17:09
Εγώ πάω τριήμερο στη Σέριφο... για πεζοπορίες και μπανάκι σε όμορφες ερημικές παραλίες.
Έχει κανείς κάποια πρόταση για το που να μείνουμε; Ακόμα δεν έχουμε κλείσει τίποτα, και φεύγουμε μεθαύριο...
θα βγεις απο καραβι και θα πας προς τα δεξια σου εχει απειρα ενοικιαζομενα (δε θυμαμαι σε πιο ειχα παει)
θα βγεις απο καραβι και θα πας προς τα δεξια σου εχει απειρα ενοικιαζομενα (δε θυμαμαι σε πιο ειχα παει)
Κλείσαμε τελικά, αλλά θα πάμε (βγαίνοντας) αριστερά. :p
3 Μηνες πίσω στα λεφτά. Πρώτα από ολα το ενοικιο.
Βελιγράδι-Βουδαπέστη-Βιέννη-Πράγα-Μόναχο-Ζέεφελντ-Σλοβενία και πίσω...
Έτσι έλεγε το πρόγραμμα μέχρι προχθές και είχα αρχίσει να κλείνω ξενοδοχεία, αλλά μας τα χάλασε η δουλειά της συζύγου που της έκοψαν την άδεια από τις 15 μέρες στις 5 και έτσι σήμερα αποφασίσαμε μια βδομάδα Χανιά και Ηράκλειο τον Ιούλιο. Του χρόνου να είμαστε καλά...
manoulamou
12-06-09, 20:12
Βελιγράδι-Βουδαπέστη-Βιέννη-Πράγα-Μόναχο-Ζέεφελντ-Σλοβενία και πίσω...
Αυτο το ταξιδι ηταν απο παλια το ονειρο μου!:worthy: Δυστυχως ακομη κι αν καταφερω
καποτε να το πραγματοποιησω, δεν θα χω διπλα το αντρουλη μου...
manoulamou υπομονη.. δεν ξερω τι αλλο να πω
manoulamou
12-06-09, 21:35
Να αλλαξεις γνωμη και να πας καπου εστω και λιγες μερες διακοπες!:)
Ολες οι γωνιες της Ελλαδας ακομη κι αν δεν ειναι νησια
κρυβουν ομορφιες απροσδοκητες...:worthy:
Αρκει ν αλλαξεις εντυπωσεις και παραστασεις, οχι μια απ τα ιδια ολου του χρονου!
nrg_polini
12-06-09, 23:03
Θα ηθελα να προτεινουν οσοι εχουν παει διαμονη για Παρο/Ναξο/Μηλο καθως ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3, budget 60e/βραδυ για δικλινο (αρχες Αυγουστου).
manoulamou ...
Δεν ειναι η καταλληλη εποχη για διακοπες. Δεν περναω την ευκολοτερη περιοδο της ζωης μου, και σιγουρα το τελευταιο που σκεφτομαι ειναι οι διακοπες.
Σε ευχαριστω παντως... ελπιζω να καλυτερεψουν τα πραγματα και για σενα.
Collective_Soul
12-06-09, 23:40
Εγω θα παω Παρισι
Ελπιζω να περασω καλα
manoulamoy ευχομαι τα καλυτερα για αυτο που περνατε
το ξερω οτι ακουγετε κλισε αλλα το πιστευω
Τορώνη Χαλκιδικής (http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content200/Photo/53030_b.jpg) :)
Θα ηθελα να προτεινουν οσοι εχουν παει διαμονη για Παρο/Ναξο/Μηλο καθως ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3, budget 60e/βραδυ για δικλινο (αρχες Αυγουστου).
Με ποια κριτήρια θα κάνεις την επιλογή σου?
Τα εχω ζήσει και τα 3 νησια και ως εργένης και ως παντρεμένος....
Η ναξος ειναι πιο οικογενειακο νησί,με ωραιες παραλιες (στο τμημα που βλεπουν Παρο)
Πολυ καλο φαγητο σε προσιτες τιμές,ειδικα αν επισκεφθεις και τα χωρια πιο εξω απο την πολη...
Η Μήλος θα έλεγα έχει τις πιο όμορφες παραλίες απο τα 3 νησια,εχει ωραιο ηλιοβασιλεμα,οχι ιδιαιτερα εντονη νυχτερινη ζωη αλλα ειναι πανακριβη σε φαγητο διαμονη.
Η χειρότερη περίοδος για κυκλάδες απο αποψη τιμών.
Η γυναίκα μου ειναι απο Πάρο και πηγαινα μεχρι και πέρυσι (φέτο δεν έχει)....
Εχει ωραίες παραλίες και ειναι το πιο κοσμικο απο τα 3 νησια εως αηδιας (αν μενεις στη Ναουσα οπως εγω)....
Φαγητο διαμονη κι εδω ειναι οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξουμε τον Αυγουστο (να αραξουμε τους αλλους μηνες)....
Πλεον δεν τους δινω ουτε σεντ......
Μιας και καθε χρονο τον Αυγουστο ειμαι Αθηνα,και την απολαμβανω (τρομαρα της) μιας και αδειαζει θα συνεχίσω φετος την παραδοση....
Το Σεπτεμβρη μαλλον θα παω πάλι στα Συβοτα Θεσπρωτιας που ανταποκρινεται καλυτερα στα δικα μου κριτηρια.....
Εγω θα παω Παρισι
Ελπιζω να περασω καλα
Ίσως να σε ζορίσει η καλοκαιριάτικη υγρασία του Παρισιού, πάρε ελαφριά ρούχα και ένα λεπτό αδιάβροχο.
Αν μιλάς γαλλικά θα περάσεις μια χαρά
Αν είσαι καπνιστής, προτείνω μια βόλτα απ το Smoke Bar
Σαντορίνη τον Αύγουστο !!!
Μαλλον πουθενα.Φραγκα, ελλειψη παρεας(ολοι οι φιλοι πανε φανταροι:p), κατι το οτι ειμαι ψειρας και δεν γουσταρω να μου βαζουν χερι στις τιμες(προτιμω να δωσω παραπανω και να παω εξωτερικο)...πολυ θελει?
Εμείς οι τρείς (εγώ η γυναίκα και ο νεαρός 4χρονών), θα πάμε Παρίσι.
Έψαξα με το Skype και βρήκα μια κοπέλα που σπούδαζε στο Παρίσι και θα πληρώσουμε το ενοίκιο του σπιτιού της για να μείνουμε ένα μήνα στο Παρίσι τον Ιούλιο.
Μετά Καλλιθέα Χαλκιδικής για τον Αύγουστο, να ζήσουμε και λίγο... κοσμοπολίτικα!!!
Θα σε βρω Παρο ?? :p Και με λιγοτερα απο 50€ βρισκεις ανετα εκτος κι αν θελεις κυριλε. Θα σε ενημερωσω ;)
Cris Director
13-06-09, 20:54
Διακοπές?...Διακοπές...διακοπές...:hmm:...τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?...:p
Τορώνη Χαλκιδικής (http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content200/Photo/53030_b.jpg) :)
Και το Πόζαρ καλά είναι για ημερήσια πετάγματα...ειδικά από εκεί που βρίσκεσαι...ένα μπανάκι στους καταρράκτες είναι ό,τι πρέπει...:cool:
Collective_Soul
13-06-09, 21:02
Ίσως να σε ζορίσει η καλοκαιριάτικη υγρασία του Παρισιού, πάρε ελαφριά ρούχα και ένα λεπτό αδιάβροχο.
Αν μιλάς γαλλικά θα περάσεις μια χαρά
Αν είσαι καπνιστής, προτείνω μια βόλτα απ το Smoke Bar
Δεν ξερω μια λεξη γαλλικα αλλα ξερω απταιστα αγγλικα
Οσο για το τσιγαρο θελω να το κοψω γιατι ειναι η μεγαλυτερη απατη του αιωνα
nrg_polini
13-06-09, 21:32
Με ποια κριτήρια θα κάνεις την επιλογή σου?
Τα εχω ζήσει και τα 3 νησια και ως εργένης και ως παντρεμένος....
Η ναξος ειναι πιο οικογενειακο νησί,με ωραιες παραλιες (στο τμημα που βλεπουν Παρο)
Πολυ καλο φαγητο σε προσιτες τιμές,ειδικα αν επισκεφθεις και τα χωρια πιο εξω απο την πολη...
Η Μήλος θα έλεγα έχει τις πιο όμορφες παραλίες απο τα 3 νησια,εχει ωραιο ηλιοβασιλεμα,οχι ιδιαιτερα εντονη νυχτερινη ζωη αλλα ειναι πανακριβη σε φαγητο διαμονη.
Η χειρότερη περίοδος για κυκλάδες απο αποψη τιμών.
Η γυναίκα μου ειναι απο Πάρο και πηγαινα μεχρι και πέρυσι (φέτο δεν έχει)....
Εχει ωραίες παραλίες και ειναι το πιο κοσμικο απο τα 3 νησια εως αηδιας (αν μενεις στη Ναουσα οπως εγω)....
Φαγητο διαμονη κι εδω ειναι οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξουμε τον Αυγουστο (να αραξουμε τους αλλους μηνες)....
Πλεον δεν τους δινω ουτε σεντ......
Μιας και καθε χρονο τον Αυγουστο ειμαι Αθηνα,και την απολαμβανω (τρομαρα της) μιας και αδειαζει θα συνεχίσω φετος την παραδοση....
Το Σεπτεμβρη μαλλον θα παω πάλι στα Συβοτα Θεσπρωτιας που ανταποκρινεται καλυτερα στα δικα μου κριτηρια.....
Δυστυχως αδεια προβλεπεται 1-15 Αυγουστου οποτε αναγκαστηκα τοτε θα παμε διακοπες με τη κοπελια.
Στις διακοπες ζηταμε αξιοπρεπη διαμονη (οχι πολυτελειες ουτε ποντικια) καλο φαγητο καλες παραλιες και οχι πολυ μεγαλες αποστασεις.Η διασκεδαση ερχεται σε 2η μοιρα. Απ΄οτι καταλαβα μαλλον η Ναξος ειναι πιο κοντα στα δικα μας κριτηρια, ισως και η Μηλος.
Θα σε βρω Παρο ?? :p Και με λιγοτερα απο 50€ βρισκεις ανετα εκτος κι αν θελεις κυριλε. Θα σε ενημερωσω ;)
Το πηρα το μηνυμα σου, ακομα στο ψαξιμο ειμαι για το ποιο νησι να επιλεξουμε μεσα στην εβδομαδα πρεπει να αποφασισουμε γιατι στα περισσοτερα ειναι κλεισμενα(κριση!!!). :rofl:
manoulamou
13-06-09, 23:32
Προσωπικα πολυ θα ηθελα να πηγαινα στη Μηλο, εχει ωραιες παραλιες και αρκετα αξιοθεατα.
http://www.touristorama.com/location_tourGuide.php?locationID=27&language=greek
http://www.milosguide.com/index.php?lan=el
http://www.gto.gr/gr/accomm/loc/result.php?loc=MILOS
Εγώ έχω βρει ένα πολύ ωραίο, φιλόξενο και με καταπληκτικές τιμές μέρος στην βόρεια Εύβοια και θα πάω καμιά 15αριά μέρες, ίσως και παραπάνω...
Δεν ξερω μια λεξη γαλλικα αλλα ξερω απταιστα αγγλικα
Ίσως να βιώσεις το μουλάρωμα των Γάλλων με τα Αγγλικά (εκτός αν κάποιος στην παρέα σου μιλάει Γαλλικά).
Συνήθως οι πιτσιρικάδες είναι πιο ανοιχτοί, και φυσικά όλοι οι "ξένοι" που βρίσκονται στο Παρίσι. Το Smoke Bar είναι multi-cultural, μπορείς να γνωρίσεις κόσμο που μιλάει Αγγλικά και να μάθεις tips για την πόλη.
Anyway, smoker or not, have fun!
Μη μου πεις...Πευκι?
Λίγο ποιο κάτω. Αγιόκαμπος.
Διακοπες?? Δεν παιζει... Αντε 2,3 μερες καπου κοντα και πολυ ειναι :(
Λίγο ποιο κάτω. Αγιόκαμπος.
και θα μεινεισ στο ξενοδοχειο του φιλου μου του Κουτσοσταθη ???:p
διακοπεσ δεν παιζουνι η παρεα δεν εχει λεφτα γιατι χρωσταει ενα καρο μαθηματα και οι γονεις δεν δινουν φραγκο...φοιτητες τι περιμενεις ...:p
και θα μεινεισ στο ξενοδοχειο του φιλου μου του Κουτσοσταθη ???:p
διακοπεσ δεν παιζουνι η παρεα δεν εχει λεφτα γιατι χρωσταει ενα καρο μαθηματα και οι γονεις δεν δινουν φραγκο...φοιτητες τι περιμενεις ...:p
Σούρας φίλε μου.. Σούρας. Που έχει και τις ωραίες κόρες... :p
Αυτα ειναι.Ολοι Αγιοκαμπο φετος.:rofl::rofl:
Collective_Soul
14-06-09, 21:59
Πευκι ειχα παει παλια
Ηταν θεικα το βραδυ ενοω απο νυχτερινη ζωη αλλα η παραλια για μπανιο ηταν βοθρος
Μια εβδομαδα Χιο και μετα λεω να την κανω μεσω Τσεσμε απο Τουρκια. Σμυρνη Εφεσο κλπ
Εχει κανει καποιος αυτη την διαδρομη;
manoulamou
15-06-09, 09:18
Μη μου πεις...Πευκι?
Πευκι ειχα παει παλια Ηταν θεικα το βραδυ
ενοω απο νυχτερινη ζωη αλλα η παραλια για μπανιο ηταν βοθρος
Ακριβως: τουρισμος στο φουλ, χαλια παραλια και καθολου ησυχο...
Εαν θες χοροπηδαδικα μια χαρα ειναι.:twisted:
http://3.bp.blogspot.com/_dQfo3gm8MpM/SFfxn7XimRI/AAAAAAAAAPc/fO0W7oFk4Yw/s320/79842-hawaii-beach-relax-picture.jpg
Nα εισαι στην παραλια,κατω απο σκια και να την ξαπλαρεις οπως στην φωτο με κανα mojito στο χερι... :rolleyes:
Zουμε μεγαλες στιγμες...:lol: Αφηστε με να κανω ονειρα δεν πειραζει...:p:p
wow! ! ! ! :worthy:
http://3.bp.blogspot.com/_dQfo3gm8MpM/SFfxn7XimRI/AAAAAAAAAPc/fO0W7oFk4Yw/s320/79842-hawaii-beach-relax-picture.jpg
Nα εισαι στην παραλια,κατω απο σκια και να την ξαπλαρεις οπως στην φωτο με κανα mojito στο χερι... :rolleyes:
Zουμε μεγαλες στιγμες...:lol: Αφηστε με να κανω ονειρα δεν πειραει...:p:p
να.. Κάπως έτσι είναι στους Πευκώνες εκεί στον Σχοινιά που σας έχω πει σε άλλο νήμα
Μπάνιο: Κοντά στην Αθήνα (<~100km), όμορφα, σχετικά ήσυχα (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2836180&postcount=32)
:) :) Μόνο που αντί για Φοίνικες έχει Πεύκα ....ε και μας χαλάει; Όοοοχι καθόλου :D
tinklebell
16-06-09, 16:59
Κάθε καλοκαίρι πάω διακοπες Τήνο..δεν νομίζω να το χαλάσω φέτος...
Άντε το κάναμε και σήμερα το μπανάκι μας στο Πόζαρ. Έχω βάλει και τους καταρράκτες φόντο στα XP... :p
tinklebell: Αν μπορείς να μοιραστείς tips για την Τήνο, πολύ θα το εκτιμούσα.
Για Αμοργό τι προτείνετε; Που μένω ; Ρωτάω και πείτε μου αν γίνεται :p :
1. Θα ήθελα να αποφύγω την ενοικίαση αυτοκινήτου
2. Με ενδιαφέρει να έχει νυχτερινή ζωή (ξέρω ότι δεν είναι το πιο ζωντανό νησί αλλά δεν με ενδιαφέρει ο απόλυτος χαμός).
3. Να είναι κοντά σε κάποια καλή παραλία (να υπάρχει κάτι σε λεωφορείο όμως)
Με βάση τα παραπάνω τι κάνω; Ακούω Αιγιάλη;
serfistas1
02-07-09, 13:31
Βοιδοκιλια που ειναι η καλυτερη παραλια της Ευρωπης στη Δυτικη Μεσσηνια, Γαλαζια σημαια εχιε η μονο η παραλια Αη λαγουδη στην Κυπαρισσία και σουπερ ειναι το Καλο νερο ιδίως κοντά στην Ελαία...
@ ADSLgr.com All rights reserved.