Επιστροφή στο Forum : vuze-χαμηλες ταχυτητες
ρε παιδια την τελευταια βδομαδα το Vuze σερνεται....εκει που κατεβαζα σχετικα καλα οι ταχυτητες που πιανω τωρα ειναι αστειες με 8αρα γραμμη ..να τονισω οτι εδω και ενα μηνα αρχιζα να κατεβαζω, πριν mmorpg επαιζα κυριως και σπανια κατεβαζα..παιζει ο οτε επιτηδες να ριχνει την ταχυτητα γιατι κατεβαζα πολυ το τελευταιο διαστημα??..
ρε παιδια την τελευταια βδομαδα το Vuze σερνεται....εκει που κατεβαζα σχετικα καλα οι ταχυτητες που πιανω τωρα ειναι αστειες με 8αρα γραμμη ..να τονισω οτι εδω και ενα μηνα αρχιζα να κατεβαζω, πριν mmorpg επαιζα κυριως και σπανια κατεβαζα..παιζει ο οτε επιτηδες να ριχνει την ταχυτητα γιατι κατεβαζα πολυ το τελευταιο διαστημα??..
Ανά torrent πάει αυτό. Καταρχήν πόσο upload του δίνεις; Δε θυμάμαι πόσο καλά παίζει το AutoSpeed του Vuze, αλλά γενικά πάει με το torrent. Για να δεις αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, πήγαινε κατέβασε το torrent του OpenOffice. Αν κι εκείνο δε σου δουλεύει, κάτι παίζει, αλλιώς απλά έτυχαν τα torrents. Ειδικά τόσο μεγάλα που κατεβάσεις και μ'αυτή την αναλογία seed/peer, γενικά δε δίνουν. Αν ήταν private tracker, κάτι μπορεί να γινόταν. Απλά φαντάσου ότι οι περισσότεροι έχουν ασυμμετρικές γραμμές σαν εσένα :p Για εκείνα τα κάτω από 1gb δεν ξέρω, γενικά δοκίμασε το σίγουρο torrent πρώτα κι αν έχει κι αυτό πρόβλημα, δες μήπως
1. κάποιος firewall το μπλοκάρει (είτε των Windows, είτε 3rd party, είτε του router)
2. είναι τα ports σωστά forwarded στο router για το Vuze.
3. ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ, δοκίμασε το ίδιο προβληματικό torrent με άλλο client, πχ utorrent (αφού το ρυθμίσεις για τα ports κλπ).
Σε εμένα το Vuze πιάνει μόνιμα λιγότερο από το μtorrent δοκίμασε το.
δοκιμασα και το openoffice kai to μtorrent τζιφος..πιο πολυ Upload απο download εχω.το περιεργο ειναι οτι ξαφνικα αρχισε να σερνεται..πριν μια βδομαδα ηταν καλα..
Από το νετ γενικά πώς κατεβάζεις; Πήγαινε στο ftp.otenet.gr και δες πόσο πιάνεις σε κάποιο Linux iso. Αν πάει κι εκεί χάλια, πάρε δήλωσε βλάβη.
Τι antivirus και firewall έχεις;
γυρω στο 600-700 κατεβαζω..τελοςπαντων thanks για τη βοηθεια...θα αρχισω να κατεβαζω με rapid ktl και θα ψαξω λιγο μηπως βρω τι φταιει.
Πόσο upload κάνεις; Δοκίμασε να το περιορίσεις στα 30-35 KiB/s.
απεριοριστο το ειχα..το κατεβασα στα 40 και μετα 30 τα ιδια...
Ο firewall είναι του router, των windows, ή έχεις έξτρα; Φαντάζομαι το port forwarding δουλεύει.
Με 384; Δε δοκιμάζεις και στα 20-25 καλού κακού;
ναι το port δουλευει, θεωρητικα ολα ειναι οκ...384 ναι...
μυστηρια πραγματα μετα απο μια βδομαδα που δεν κατεβαζα σχεδον τιποτα τωρα τα τορεντς πανε μια χαρα με το vuze χωρις να εχω πειραξει τιποτα..
Το router από τότε έκανε καμιά φορά restart;
Αφού λύθηκε καλά είναι.
restart καθε μερα κανει γιατι το εχω πανω σε ups και το κλεινω τα βραδυα λογω θορυβου..απλως και πιο παλια καποια στιγμη οταν κατεβαζα πολλα torrents μετα για καμια βdομαδα παλι σερνονταν το vuze....
Λέω μήπως τρώei φλασιές το router βασικά, αλλιώς μπορεί να ναι θέμα ISP, δε ξέρω τι άλλο μπορεί να ναι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.