PDA

Επιστροφή στο Forum : Low speed-High Rubbish?

therock003
25-01-06, 21:44
Εχει καμμια λογικη αυτο?Οσο μικροτερη η ταχυτητα τοσο ποιο μεγαλο το rubbish ποθ δεχεσαι στα torrent?

Επειδη μου τυχαινει σε οσο task εχω χαμηλες ταχυτητες να καταληγω με μεγαλω rubbish.Ξερω πως ειναι αδυναταο να κατεβασεις σε μεγεθος οσο ειναι το αρχειο αλλα εγω μιλαω για μεγαλες διαφορες.Τωρα τις τελευτεες βδομαδες ποθ εχο χαμηλεσ ταχυτητες (vivodi-1024) μεχρι 40 την περισσοτερη διαρκεια της ημερας εκτοσ απο αργα το βραδυ που η ταχυτητα επιστρεφει στο φοολ.

Τεσπα μιλαω για αρχεια hdtv μεγεθουσ 350 mb στα οποια εχω καταληξει με total download 500-550mb!

200mb rubbish ειναι πολυ!Και περνει ετσι την διπλασια ωρα να κατεβει,και δεσμευεται η ταχυτητα για την ωρα αυτην.

Υπαρχει καποια λυση?

dracula
25-01-06, 21:51
Με ποιον client δουλεύεις? Έχεις κάτι για να κόβει τις "κακές" ip' s (πχ safepeer, ipfilter.dat, peerguardian)? Σε tracker private ή public?

therock003
25-01-06, 23:12
Bitcomet 0.60,σε public κυριως αλλα οταν εχω χαμηλες ταχυτητες μου γινεται και σε private.PX κατεβασα απο fl ενα αρχειο 1.38 gb και το τελικο ηταν 1.48.

ΟΧι πλεον δεν χρησιμοποιο καποιο ip ban προγραμμα,χρησιμοποιοθσα παλια αλλα απλως ειδα οτι μου ετρωγε resources χωρις να κανει σημαντικη δουλεια.

moshstef
25-01-06, 23:23
Όχι, δεν μου φαίνεται. Εμένα μου είχε τύχει παλιότερα να κατεβάζω με ασυνήθιστα για την γραμμή μου μεγάλες ταχύτητες, αλλά το 40% του όγκου δεδομένων που είχα κατεβάσει ήταν rubbish. Άλλαξα client τελικά.

dracula
25-01-06, 23:42
Χρησιμοποιήσε το ipfilter.dat. Δεν ανεβάζει τη χρήση πόρων του συστήματος γιατί τρέχει με τον client και κόβει πολλά... θα δεις μεγάλη διαφορά.

therock003
26-01-06, 00:04
Όχι, δεν μου φαίνεται. Εμένα μου είχε τύχει παλιότερα να κατεβάζω με ασυνήθιστα για την γραμμή μου μεγάλες ταχύτητες, αλλά το 40% του όγκου δεδομένων που είχα κατεβάσει ήταν rubbish. Άλλαξα client τελικά.

Μεγαλεσ ταχυτητες εννοεις?Αυτο συμβαινει με τα fake.Sto dc++ μια φορα μου ειχε τυχει να κατεβαζω με 8 mb/s ,το αρχειο τελειωσε μεσα σε λιγα λεπτα,αλλα οταν το ετρεξα εννοειται πως ηταν corrupt.

Dracula

Εχω ακουσει πως με το ipfilter εχεις προβληματα στο connect αμα φιλτραρεισ πολλεσ ip.Γνωριζεις τιποτ περι αυτου?

therock003
27-01-06, 19:10
Εβαλα το ipfilyer.dat rev 46 αλλα εξακολουθω να εχω μεγαλα rubbish,αρα πιστευω πως εχει να κανε με τις μικρες ταχυτητες με τις οποιες λαμβανω.

@ ADSLgr.com All rights reserved.