PDA

Επιστροφή στο Forum : Fritz! Box Fon και Voipbuster



omafiozos
25-01-06, 20:54
Μπορεί κάποιος να κάνει δωσει όλες τι ρυθμίσεις που χρειάζονται ?

vovousas
05-02-06, 20:53
Από το menu του fritz (http://192.168.178.1),
πας στο Telephony --> Internet Telephony --> New internet number
Στην σελίδα που σου εμφανίζεται βάζεις τα παρακάτω:

Internet number: 00

User Name: (Το user name που έχεις στο voipbuster)
Password: (Το password που έχεις στο voipbuster)
Password confirmation: (Το password που έχεις στο voipbuster)
Registrar: sip1.voipbuster.com

κάνε κλικ στο πλήκτρο Apply στο τέλος της σελίδας και μετά κάνε κλικ στην επιλογή Overview του menu.

Πρέπει να δεις στο τέλος της σελίδας το παρακάτω μήνυμα

Telephony
FRITZ!Box has registration information for an Internet telephony provider.

Status Internet Number 00: Registered

Αν όχι κάνε κλικ στο πλήκτρο refresh μέχρι να πάρεις το παραπάνω μήνυμα.

vovousas
09-03-06, 17:45
Συμπληρωματικές οδηγίες:

Η οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω αφορούν το πως να γίνετε σύνδεση το fritz box με το voipbuster.

Για να πάρουμε τηλέφωνο πρέπει πρώτα να πληκτρολογήσουμε από το τηλέφωνο που έχουμε συνδέσει στο fritz box το Internet Number ID που αντιστοιχεί στην σύνδεση fritz box - voipbuster.

Tο Internet Number ID το αναφέρει στο http://192.168.178.1 στη καρτέλα telephony --> internet telephony. Είναι της μορφής π.χ. *121#

papajohn
04-09-06, 17:43
Για να πάρεις με SIP απο το VoIPBuster πρέπει να έχεις πληρώσει τα 10€; Δε παίζει δοκιμαστικά; Το λέω γιατι κάνω τις ρυθμίσεις και δεν παίρνει...

nm96027
06-09-06, 00:56
Για να πάρεις με SIP απο το VoIPBuster πρέπει να έχεις πληρώσει τα 10; Δε παίζει δοκιμαστικά; Το λέω γιατι κάνω τις ρυθμίσεις και δεν παίρνει...

Μπορεις να κανεις κλήση και χωρις τα 10 ευρω, όταν παίρνεις με SIP. Απλως στην κοβει όπως κανει και σε όλες τις αλλες περιπτώσεις στο ένα λεπτο. Μαλλον φταίει το registrar. Εγω εχω sip.voipbuster.com και δουλευει μια χαρά. Δεν ξέρω...:hmm:

Επισης για να μην παίρνεις, όταν συνδεθεις, 0030 υπάρχει το εξης tip που δεν ειναι δικο μου, αλλα το εχω βρει εδω στο forum:oneup: :
Στην ίδια σελίδα των ρυθμίσεων του internet telephony αφήνεις ατσεκάριστο το "use area code" και τσεκάρεις το "use country code" συμπληρώνοντας τα δυο ακόλουθα κενα με 30 και 00. Τελος τσεκάρεις το "keep IDD prefix"

nm96027
06-09-06, 01:08
Γενικά οι τηλεφωνικές δυνατότητες του fritz.box είναι πολλες. Μπορείς να επιλέξεις τον φορέα των εξέρχομενων κλήσεων σου σε μόνιμη βάση απο τα "extensions" (δηλαδή ποιες γραμμές βγαίνουν απο τις fon1 και fon2). Επιλέον μπορεις να επιλέγεις πληκτρολογοντας το αναλογο Internet number ID, που στο fritzbox αρχιζει απο *121# και συνεχίζει *122# ή να γυρνας στην landline με το *11#. Επιπλεον (και αλλο???) μπορεις να πας στα "dialinh rules" και να του ορίσεις συγκεκιμενα range numbers σε ποια γραμμή θες να κατευθύνονται. δλδ εγω παρότι εχω και στις δυο fons το eVoice εχω βάλει ως dialing rule να κατευθύονται οι κλήσεις προς Αμερική στο voipbuster με το οποιο είναι τζαμπα.
Αυταααα

Erunildo
24-10-06, 16:38
Λιγη βοηθεια...

Εχω το ιδιο μοντεμ, απλα θελω να χρησιμοποιησω voipdiscount. Σαν ρυθμισεις (απο το FAQ του προγραμματος) βαζω τα παρακατω

Internet number: 00
Username: Your VoipDiscount username
Password: Your VoipDiscount password
registrar: sip.voipdiscount.com

τα οποια μοιαζουν με τις ρυθμισεις του voipbuster. Οταν πατησω ομως Apply μου βγαζει μυνημα "Please check the entry on the "Registar" field and remove spaces and other illegal characters". Κατεβασα και το voipbuster και δοκιμασα με αυτο (οπως προτεινει ο φιλος παραπανω) και δουλεψε κανονικα, ενω με το voipdiscount τζιφος. Μαλλον πρεπει να αλλαξω το πεδιο του registar,καμια ιδεα;

dragonfighter
25-10-06, 12:16
Μήπως μετά ή πριν το sip.voipdiscount.com έχεις κενό;

Erunildo
25-10-06, 14:02
Ντρεπομαι απιστευτα.. Εκανα copy paste το sip. και εβαζε κενο στο τελος... Τεσπα, τωρα δουλεψε :)

Να ρωτησω κατι αλλο τωρα, υπαρχει τροπος να σιγουρευτεις οτι οντως παιρνεις μεσω voipdiscount; Γιατι πηρα τηλ (γραφωντας *121#0030+νουμερο, χρησιμοποιωντας την τηλ συσκευη) και δεν μου το εκοψε μετα απο ενα λεπτο, οπως θα επρεπε. Πηρα επισης και μεσω του προγραμματος, και παλι δεν το εκοψε, παρολο που εγραφε "this call is free".

Τωρα δεν νομιζω να παιζει να εκανα παλι πατατια οπως πριν...

dragonfighter
26-10-06, 14:08
Στο telephony>internet telephony σου λέει τι αντιστοιχεί που (πχ *121# στο voipdiscount).
Αν δεν έχεις αλλάξει και τα dialing rules, τότε ξέρεις. Μπορείς να σιγουρευτείς πηγαίνοντας στην σελίδα του voipdiscount που σου λέει όλες τις κλήσεις που έχεις πραγματοποιήσει μέσω αυτού.

Το 0030 όπως και το *121# μπορείς να τα αποφύγεις

Erunildo
27-10-06, 12:32
Ok thanks,συμφωνα με το site tou voipdiscount καλω μεσω του προγραμματος(συνεχιζει ομως να μην μου το κοβει στο 1 λεπτο).

Το 0030 βρηκα πως να το αποφυγω. Το 121 μεσω των dialing rules θα το αποφυγω; Βρηκα και ενα παλαιοτερο σου thread,ηταν ομως για 2 παροχους ip και δεν εβγαλα ακρη..

Να κανω νεο dialing rule;
Number range: *121#
Connection: 00(το internet number μου)

Βασικα τις τελευταιες κλησεις που εκανα τις εκανα χωρις το 121, και η σελιδα του voipdiscount λεει οτι εγιναν κανονικα(free). Μηπως να μηνμ αλλαξω τπτ ; :)

dragonfighter
28-10-06, 19:41
Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα, το *121# δεν χρειάζεται να το πληκτρολογείς όταν θες να παίρνεις τηλ μέσω του προεπιλεγμένου internet number σου (για σένα voipdiscount)

perkis
21-06-07, 21:05
για σας. προσπαθω να μιλησω με το 12voip και το justvoip μετο fritzbox αλλα δεν τα καταφερνω
το i-call παει αψογα αλλα τα αλλα 2 ενω βαζω σωστα τα στοιχια και στο overview φαινονται
registered δεν μπορω να τηλεφωνησω ενοητε οτι πληκτρολογω *122#0030 κλπ .
με το σοφτ. προγραμμα της καθε ετεριας μιλαω κανονικα. καμια ιδεα? ευχαριστω.

HiDef
30-06-07, 17:20
Μηπως εχεις τις ρυθμισεις για το i-call? Δεν τα εχω καταφερει...:sorry:

maxorfo
30-06-07, 17:36
Προσπάθησε με τις ρυθμίσεις που φαίνονται στο screenshot

20007

HiDef
30-06-07, 18:10
Τις περασα και παιζει, ευχαριστω!
Βεβαια, εχω ενα αλλο θεματακι...
Καλω καποιο σταθερο, χτυπαει αυτο,μολις το σηκωνει ο αλλος, ακουει εμενα αλλα δεν τον ακουω εγω...
Επισης(μαλλον για τον ιδιο λογο υποψιαζομαι) οταν καλω το icall μου απο Οτε, χτυπαει κανονικα, αλλα οταν το σηκωσω, παλλι δεν ακουω τον αλλον ενω αυτος με ακουει...
Καμμια ιδεα??

maxorfo
30-06-07, 20:02
Τι είδος τηλ. συσκευής χρησιμοποιείς? (ασύρματο ή ενσύρματο?).

HiDef
01-07-07, 10:49
Ασυρματο εχω,ενα ericsson.
Απο το στυλ του προβληματος υποψιαζομαι firewall, αλλα εχω μπερδευτει...

maxorfo
01-07-07, 12:36
Αν μπορείς, κάνε μιά δοκιμή και με άλλη συσκευή. Το πρόβλημά σου το έχουν αναφέρει και άλλοι στο forum και τελικά ήταν πρόβλημα του τηλεφώνου.

HiDef
01-07-07, 17:02
Δοκιμασα και αλλη ασυρματη αλλα και μια σταθερη, τις δοκιμασα και στις 2 πορτες αλλα το ιδιο...
Το κουφο ειναι οτι, οταν καλω πχ το σταθερο μου, δεν ακουω τον τονο κλησης, ενω το σταθερο χτυπαει...κουφα πραγματα...:hmm:

sefosmaria
02-02-08, 14:30
Παιδιά τα έκανα ακριβώς όπως λέει ο φίλος και δουλεύουν όλα άψογα.Έτσι αν βάλω το πρόθεμα χρεώνομαι στο voipbuster ενώ αλλιώς στο evoice. :oneup:

aristos98
06-03-08, 13:12
Γεια σας,
Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να σας ρωτήσω για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω,δηλαδή ενώ παίζω πολύ καλά με nonoh από SIP(ασύρματες συσκεύες),έχω βάλει σωστά όλους τους
κωδικούς και p/w δεν μπορώ να τηλεφωνίσω με 12voip (το προτιμώ καθώς είναι αρκετά πιο οικονομικό στις χρεώσεις) βάζω της ρυθμίσεις του 12voip όπως της γρáφει στο site.Μου γράφει το μήνημα NOT REGISTERED.
Εχω και στης δύο(2) εταιρείες λογαριασμούς.
Επίσης και ένα άλλο πρόβλημα είναι όταν παίρνω τηλ. voip με nonoh καμιά φορά ακούω αντίλαλο(ηχώ) της φωνής μου η του απέναντι που μιλώ.Δεν ξέρω πως διορθώνεται αυτό το
πρόβλημα η θέλει κάποια ρύθμισει ?

Oποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

aristos98
24-03-08, 09:59
Γεια σας παιδια,
Θέλω να ρωτίσω αν ξέρει κάποιος της ρυθμίσεις όταν μου καλούν να χτυπάει το
voip τηλέφωνο(τηλεφωνική συσκεύη),και ότι άλλη ρύθμηση που να μας
διευκολίνη τη ζωή μας,είναι ευπρόσδεκτη.


Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας

:whistle:

africa_twin
24-03-08, 22:23
Γεια σας,
Και εγώ με τη σειρά μου θέλω να σας ρωτήσω για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω,δηλαδή ενώ παίζω πολύ καλά με nonoh από SIP(ασύρματες συσκεύες),έχω βάλει σωστά όλους τους
κωδικούς και p/w δεν μπορώ να τηλεφωνίσω με 12voip (το προτιμώ καθώς είναι αρκετά πιο οικονομικό στις χρεώσεις) βάζω της ρυθμίσεις του 12voip όπως της γρáφει στο site.Μου γράφει το μήνημα NOT REGISTERED.
Εχω και στης δύο(2) εταιρείες λογαριασμούς.
Επίσης και ένα άλλο πρόβλημα είναι όταν παίρνω τηλ. voip με nonoh καμιά φορά ακούω αντίλαλο(ηχώ) της φωνής μου η του απέναντι που μιλώ.Δεν ξέρω πως διορθώνεται αυτό το
πρόβλημα η θέλει κάποια ρύθμισει ?

Oποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελικά το έλυσες το πρόβλημα με το 12voip;
Το ίδιο αντιμετωπίζω και γω με το 7140 και ακόμα δεν έχω βρει λύση!
Αν ξέρει κάποιος μπορεί να βοηθήσει...

aristos98
28-03-08, 12:07
Γεια σε όλουσ σας,
Δυστηχώς ακόκα δεν βρήκα την λίση για να παίζω με το 12voip.Eπίσης δεν έχω βρει
πως να ρυθμλισω την voip τηλεφωνία όταν μου καλούν να χτυπούν όλες οι συσκεύες.Αν
ξέρει κανείς και μπορεί να βοηθήσει ας γράξει μερικές κουβεντούλες,για μας τους άπειρους.,,,,:whistle:

maxorfo
28-03-08, 16:08
Αυτό (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=1914657&postcount=125), που σου απάντησα στο άλλο θέμα, δεν βοήθησε καθόλου?

maxorfo
28-03-08, 22:50
Με πάροχο την Voipbuster ή οποιονδήποτε? Και τι ακριβώς εννοείς, να μην κάνεις αρχική πληρωμή ή να μην πληρώνεις καθόλου για τις κλήσεις?

psyni
28-03-08, 22:57
Με πάροχο την Voipbuster ή οποιονδήποτε? Και τι ακριβώς εννοείς, να μην κάνεις αρχική πληρωμή ή να μην πληρώνεις καθόλου για τις κλήσεις?

εγώ χρησιμοποιώ "voipwise" και μου δίνη μια ώρα δωρεάν ξέρεις αν γίνετε να μην πληρώσω τα 10 euro στην αρχή και να κάνω κλήσης ?

maxorfo
28-03-08, 23:07
Δεν γίνεται

(εκτός ίσως και αν κάνεις συνέχεια register από την αρχή, αλλάζοντας username, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί σωστή λύση)

maxorfo
28-03-08, 23:52
Ναι, αυτό συνέβαινε και στο Voipdiscount και μετά λίγες μέρες δούλευε. Ίσως κρατάνε την IP. Οι ρυθμίσεις πάντως που δίνεις είναι σωστές. Voipwise δεν έχω δουλέψει.

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.