PDA

Επιστροφή στο Forum : το modem κανε restarts



kaster999
18-06-09, 18:05
θα ηθελα την βοηθεια σας για το παρακατω θεμα...
Οταν εχω το modem ανοιχτο και τα αλλα ατομα της οικογενιας περνουν τηλέφωνο το μοντεμ κανει επανεκκίνηση και αυτο μου την δινει για τα καλα...... εχετε καμια λυση? γιατι οταν ειχα ρωτησει τον ΟΤΕ γι αυτο πρωτου βαλω internet μου ειπε δεν θα υπαρξει τετοιο προβλημα... εχω conn-x , να ξερετε..... μια λυση αν υπαρχει θα ηθελα να την ακουσω/// ;)
thanx

karetsos
18-06-09, 18:17
κάποια τηλεφ. συσκευή δεν έχει φίλτρο.

kaster999
18-06-09, 18:34
τι εννοεις φιλτρο??? και τι πρεπει να κανω βασικα?

terko
19-06-09, 00:12
Στο κουτί του εξοπλισμού (modem-router) που πήρες από τον ΟΤΕ, εκεί θα βρεις τα φίλτρα, κοίταξε και το σχεδιάγραμμα (υπάρχει μέσα στο κουτί) πως θα τα συνδέσεις.

Rebel Scum
19-06-09, 00:44
Ότι είπαν οι προλαλήσαντες...τι έχεις απλή γραμμή ή ISDN...γιατί στην απλή η διαδικασία είναι πιο εύκολη..

kaster999
19-06-09, 11:20
ρε παιδια εχω φιλτρο..... αν εννοείται εκεινο το πραγματακι που συνδεει και το καλώδιο του μοντεμ και του τηλεφωνου μαζι και ολα μετα στην πριζα ..... ναι το εχω. πηγα σημερα απ τον ΟΤΕ και μου ειπε να παρω το 121 να ρωτησω.... αντε να δουμε τι θα πουν.

........Auto merged post: kaster999 πρόσθεσε 22 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα αργότερα ........


ρε παιδια εχω φιλτρο..... αν εννοείται εκεινο το πραγματακι που συνδεει και το καλώδιο του μοντεμ και του τηλεφωνου μαζι και ολα μετα στην πριζα ..... ναι το εχω. πηγα σημερα απ τον ΟΤΕ και μου ειπε να παρω το 121 να ρωτησω.... αντε να δουμε τι θα πουν.

παιδες εφτιαξε το προβλημα. πηρα το 121 και μου ειπε να βαλω φιλτρα. εγω βεβαια στο 1 τηλεφωνο ειχα φιλτρο. στο 2ο οχι... ετσι εβαλα και στο 2ο και ολα ειναι super τωρα. thanx σε ολους :respekt:

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.