PDA

Επιστροφή στο Forum : Counter strike

Β.Π
20-06-09, 11:48
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟς ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΟΥΝΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ "ΦΩΤΑ ΣΑΣ"
ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΟΥΝΤΕΡ ΑΝΘΟΛΟΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,ΝΑ ΠΕΤΑς ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΖΩΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...:

nosf1234
20-06-09, 11:55
Δηλαδη ξεκινας απο τις κλεψιες με το καλημερα :rofl:

Β.Π
20-06-09, 12:01
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ

Veldrin
20-06-09, 12:07
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟς ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΟΥΝΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ "ΦΩΤΑ ΣΑΣ"
ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΟΥΝΤΕΡ ΑΝΘΟΛΟΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,ΝΑ ΠΕΤΑς ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΣΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΖΩΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...:

Το Google είναι φίλος σου. Τα σημεία στίξης όχι.

nosf1234
20-06-09, 12:15
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ

Ωραια παιχνιδια διαλεγετε ,δλδ το σκιλ δεν μετραει , αφου ολοι κλεβουν...

amoydar
20-06-09, 12:17
Φίλε μη καείς μη αυτό το παιχνίδι. Πέξε τπτ άλλο καλύτερα.

johnson
20-06-09, 12:46
Κάποτε το cs ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Μέχρι που γραφτήκανε τα cheats και το κάνανε π$$άνα.
Παράτα το. Αν επιμένεις ψάξε στο Google.
ΜΗΝ χαλάς το παιχνίδι όταν οι άλλοι παίζουν σωστά, αν υπάρχουν τέτοιοι ακόμα.

Linus
20-06-09, 12:52
Γκούγκλαρε φίλε, θα βρεις πολλά..

Αλλά όπως είπαν και διάφοροι, αν δεν μπορείς να παίξεις χωρίς να βλέπεις μέσα απο τοίχους, τότε παίξε pacman/tetris :oneup:

Β.Π
20-06-09, 13:06
ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

manuel
20-06-09, 13:28
μήπως θα έπρεπε να γράφετε στο gaming section ?

Linus
20-06-09, 14:10
Και να προσέχουν τα ορισμένοι τι γράφουν :p

sonypspgr
20-06-09, 15:56
παιζεις μονο σε vac2server και μονο στου εξωτερικου οι ελληνικοι ειναι απλα ανυπαρκτοι

ownagE_
20-06-09, 20:16
Όταν κάποιος είναι άσχετος, του φαίνονται όλοι οι άλλοι cheaters.
Αν ασχοληθείς με το game καιρό, θα δεις πώς οι cheaters είναι σχετικά λίγοι.

treli@ris
20-06-09, 20:29
Όταν κάποιος είναι άσχετος, του φαίνονται όλοι οι άλλοι cheaters.
Αν ασχοληθείς με το game καιρό, θα δεις πώς οι cheaters είναι σχετικά λίγοι.

Σωστοτατος :oneup:

manicx
21-06-09, 02:02

Post της χρονιάς. Να λοιπόν γιατί στην Ελλάδα οι servers είναι ανύπαρκτοι. Γιατί ακόμα και στο gaming θέλει παιδεία και δυστυχώς σε αυτή την χώρα δεν το κατέχουμε. Πήγαινε παίξε τίποτε άλλο φίλε μου. Άστο γι'αυτούς που μπορούν με το mouse να ρίξουν και μια τουφεκιά ίσια.

Β.Π
21-06-09, 21:03
Εγο για αυτο μπικα για να μαθω τους κοδικους καουντερ στραικ μηπος μποριτε θα μου τους δωσετε ε παιδια και θα μεπειτε πος περνιουντε μεσα στην κονσολα αμα τους ξερετε ρε παιδια αυτους τους κοδικους αμα μποριτε σε παρακαλο θα μου τους δωσετε βασιλης

DarkDante
21-06-09, 21:34
Βασικα νομιζω οτι λειτουργουν μονο οταν εχεις αντιπαλο το computer,αλλιως θες trainer.Αν θες παντως να μαθεις counter βγαλε το campaign στο easy,μετα στο normal και μετα παιξε και ενα online και θα δεις μεγαλη βελτιωση.Εγω αυτο εκανα.

Veldrin
22-06-09, 01:31
Εγο για αυτο μπικα για να μαθω τους κοδικους καουντερ στραικ μηπος μποριτε θα μου τους δωσετε ε παιδια και θα μεπειτε πος περνιουντε μεσα στην κονσολα αμα τους ξερετε ρε παιδια αυτους τους κοδικους αμα μποριτε σε παρακαλο θα μου τους δωσετε βασιλης

my eyes bleed !!!! Ασε το counter φιλαράκο, και πιάσε την ορθογραφία !

Β.Π
22-06-09, 15:10
Θαμου τους πειτε γιανα μαθω τους κοδικους καουντερ στραικ αντε λιπον γιανα τελιοσουμε[:

DarkDante
22-06-09, 16:08
Οριστε οι κωδικοι που ζητησες αν και επιμενω να μαθεις τιμιο counter και να θυμασαι οτι δουλευουν μονο με αντιπαλο το pc ή οταν εισαι host.

http://www.neoseeker.com/Games/cheats/PC/halflife_cstrike.html

και αυτο http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/code/929716.html

Δεν ξερω αν δουλευουν.Αν δεν δουλευουν μην τα βαλεις μαζι μου.

ownagE_
22-06-09, 16:27
Αν θέλεις "κωδικούς" για online, δεν παίζουν σε κονσόλα.
Είναι καθαρά hacks πλέον, τα οποία και (θεωρητικά) εντοπίζει το VAC (Valve AntiCheat) όταν παίζεις σε VAC secured servers και το account σου γίνεται ban (όχι άμεσα, μετά απο μερικές μέρες) από όλους τους VAC secured servers.

Πάντως αν βρεις και βάλεις hacks, θα σε εντοπίσουν οι admins πολύ εύκολα κι έφυγες.. :D

DarkDante
22-06-09, 16:34
Αν θέλεις "κωδικούς" για online, δεν παίζουν σε κονσόλα.
Είναι καθαρά hacks πλέον, τα οποία και (θεωρητικά) εντοπίζει το VAC (Valve AntiCheat) όταν παίζεις σε VAC secured servers και το account σου γίνεται ban (όχι άμεσα, μετά απο μερικές μέρες) από όλους τους VAC secured servers.

Πάντως αν βρεις και βάλεις hacks, θα σε εντοπίσουν οι admins πολύ εύκολα κι έφυγες.. :D

Αν ομως παιξει μεσω garena(αρα ειναι σε local game),και ειναι και ο host τοτε μπορει ωραιοτατα να παιξει με codes και trainers και να μην τον βρουν.

OrderlordTank
22-06-09, 20:54
Garena , η πεμπτουσια των cheaters.Σαν να λεμε hack-αρε-ενα... :P

DarkDante
22-06-09, 21:26
Ναι αλλα τελευταια εχει anti-cheats engines,και αν σε πιασουν το account γινεται ban.Εγω παντως που παιζω dota,counter και left 4 dead δεν ειπα ποτε αυτος κλεβει ή κατι τετοιο γιατι ολα μου φαινονταν και ηταν οκ.

JediMasterMANIAC
23-06-09, 13:24
Ποιος ο λόγος να παίζεις ένα παιχνίδι βάζοντας cheats? 0_o
τότε δεν παίζεις, αλλά απλά σου σηκώνεται το e-penis σου λέγοντας ότι τους έφαγες ; wow ... πολύ fun :P :)

sonypspgr
23-06-09, 21:34
βαλε cheat και μακαρι να σε φας ενα steamban να γινουν -1 cheaters

SLAYER00
26-06-09, 16:26
Συγγνωμη αλλα αν δεν δημιουργησες εσυ τον server δεν γινετε να δουλεψουν οι κωδικοι!

Lagman
27-06-09, 19:33
αν θες να μάθεις counter βάλε το contition zero και κάνε αποστολές όταν τελειώσεις το εύκολο επίπεδο δοκίμασε το ποιο δύσκολο ...

@ ADSLgr.com All rights reserved.