PDA

Επιστροφή στο Forum : πρόβλημα στο download

nick7
22-06-09, 10:11
Το πρόβλημα μου αρχίζει ώς εξείς:κατεβάζω απο mtorrent και "ζορίζεται" στο download!
Πρίν 2 βδομάδες δεν είχα πρόβλημα(τελευταία φορά που κατέβασα).Όμως έχω κάνει κάποιες αλλαγές.1)είχα το eset(άδεια ενός έτους που έληξε) και κατέβασα το avast για free antivirus.2)έχω το bauntec(connx 8mb) και επειδή είχε μια πόρτα για ethernet πήρα ένα switch 5ports το οποίο και χρησιμοποιώ.
Ήθελα να κατεβάσω κάποια πράγματα απο το mtorrent και απο την παρασκευή ακόμα κατεβάζει*....τον έχω αφήσει και ανοικτό 2 μέρες και ακόμα.....ενώ στο upload δίνει το max.Έχω δοκιμάσει να απενεγοποιήσω το antivirus τπτ,δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνω ρυθμίσεις στο switch(πώς γίνεται)!
*όταν ανοίγω το mtorrent κατεβάζει για λίγη ώρα και μετά σταματάει 0kbs ενω το upload κανονικά!αυτό το κάνει πάντα με το που το ανοίγω...για 2-3 λεπτά στην αρχή και μετά τέρμα,φτάνει στα 800kbs(το είδα και αυτό)όχι πάντα και μετά πέφτει!Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω......

crypter
22-06-09, 10:23
Εχεις δοκιμασει να κατεβασεις και απο private tracker; Ελεγξε επισης απο τις ρυθμισεις του utorrent αν το port μεσω του οποιου επικοινωνει ειναι ανοιχτο κανονικα (αλλιως χρειαζεται να κανεις port forwarding). Επισης απο τις ρυθμισεις μεταφορας ενεργοποιησε το RC4 encryption και τικαρε απο κατω να κανει allow non encrypted traffic (κατι παρομοιο) για να μπορεις να συνδεεσαι με περισσοτερα ατομα.

nick7
22-06-09, 10:52
Εχεις δοκιμασει να κατεβασεις και απο private tracker; Ελεγξε επισης απο τις ρυθμισεις του utorrent αν το port μεσω του οποιου επικοινωνει ειναι ανοιχτο κανονικα (αλλιως χρειαζεται να κανεις port forwarding). Επισης απο τις ρυθμισεις μεταφορας ενεργοποιησε το RC4 encryption και τικαρε απο κατω να κανει allow non encrypted traffic (κατι παρομοιο) για να μπορεις να συνδεεσαι με περισσοτερα ατομα.

αυτό γίνεται στις ρυθμίσεις του torrent ε?απο private tracker οχι!πριν 2 βδομάδες κανονικά κατέβαζε δεν υπήρχε πρόβλημα!προσπάθησα να κατεβάσω και απο το emule και εκεί δεν μου εμφάνιζε servers,δεν μπορούσε να βρεί κανέναν!απο την παρασκευή όλα αυτά.δεν νομίζω οτι είναι ρυθμίσεις του torrent ή γενικά προγράμματος(μπορεί να κάνω και λάθος)!!!

crypter
22-06-09, 11:00
Αν θες να δοκιμασεις την ταχυτητα της συνδεσης για τωρα μπορεις να κατεβασεις ενα .iso του ubuntu απο εδω http://www.ubuntu.com/getubuntu/download και θα πιασεις πιθανοτατα (αν ολα δουλευουν σωστα) το μεγιστο της γραμμης σου. :)

nick7
22-06-09, 11:20
με την ταχύτητα δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα!έχω κάνει και speedtest* και είναι όλα κομπλέ(έτσι πιστεύω),το βλέπω και όταν σερφάρω.εγω σκέφτηκα οτι είναι το switch λόγω του firewall η το avast αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος!!!
*στο speedtest μου βγάζει το download καλό ενώ το upload πολυ χαμηλό!!!Όταν κατεβάζω το upload φτάνει στα ύψη!!
Δεν ξέρω φίλε crypter μήπως είναι οι ρυθμίσεις του switch.Δεν έχω αλλο pc συνδεδεμένο,μόνο ένα ps3 αλλά και αυτό κλειστό όταν είναι να κατεβάσω.

Caret
22-06-09, 17:59
Έχω το εξής πρόβλημα. Πάντα από prinate tracker. Όταν κατεβάζω 1-2 torrents μόνο, κατεβάζω με το μέγιστο της γραμμής μου. Όταν όμως βάζω να κάνουν παράλληλα upload και άλλα η ταχύτητα στο download πέφτει πολύ. Είναι φυσιολογικό αυτό;

F33L
22-06-09, 20:04
αμα σου ξεζουμιζουν το upload Κ δεν εχεις καποιο λιμιτ φυσιολογικοτατο..

Caret
23-06-09, 03:40
αμα σου ξεζουμιζουν το upload Κ δεν εχεις καποιο λιμιτ φυσιολογικοτατο..

Kατάλαβα. Ευχαριστώ για την απάντηση.

nick7
23-06-09, 09:46
Χθές το βράδυ που προσπαθούσα να βάλω να κατεβάσω κάτι διαπίστωσα το εξείς,στο mtorrent και emule πήγα στις ρυθμίσεις και των 2 προγραμμάτων και έκανα έλεγχο διαθεσιμότητα πόρτας....και στα 2 μου έβγαλε failed!!!Αυτό που υποψιαζόμουνα και πρέπει να είναι απο το firewall του switch.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613463
Πώς μπορώ να δώ τις ρυθμίσεις του switch η να βγάλω το firewall όταν ειναι να
κατεβάζω?

@ ADSLgr.com All rights reserved.