PDA

Επιστροφή στο Forum : Εχω μπερδευτει τρελα..



dood
27-01-06, 01:39
Εχθες οταν συνδεσα το μοντεμ απο συνηθιο κυριως, ειδα οτι αναβοσβηνε το λαμπακι adsl το οποιο μετα εμεινε σταθερα αναμενο..φυσικα πιστεψα πως επιτελους μου εωεργοποιηθηκε η γραμμη ωποτε δοκιμασα να κανω connect..το connect εγινε με επυτιχια..ολα καλα,αλλα ως εδω..μιας και εχω dsl ειπα να μπω σε καποιο site να δουμε τι γινετε..παω δοκιμαστικα να μπω στο yahoo ας πουμε και δεν φορτωνει το site...δεν το βρησκει λεει αυτο οπως και αλλα 4-5 που δοκιμασα..
δοκιμασα να απενεργοποιησω οτι ειδους firewall μπορει να ηταν ανοιχτο και ξαναδοκιμασα..εβαλα και ολες τις απαρετητες IP σε οσα πεδια χρειαζοταν..(DNS κτλ)..αλλα παλι τα ιδια..μετα αφου ειδα οτι δεν γινετε τιποτα μπηκα και ειδα οτι το adsl status μου διχνει οτι το DSP status leei CONNECTED και οτι η γραμμη μου δεν ειναι 512 αλλα 384!!

1) Πηρα τηλ στην HOL kαι μου ειπαν σε αυτους διχνει οτι η γραμμη μου ειναι 512 δηλωμενη αλλα οτι ακομα ειναι στην κατασταση "εκκρεμει" πραγμα, λενε, που σημενει οτι λογικα δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια της ενεργοποιησης της γραμμης μου και οτι μετα αυτο θα διορθωθει σε 512..αλλα απορησαν που με βλεπανε connected... μιας και με βλεπανε ομως συνδεμενο ρωτησα πιο ειναι το προβλημα που δεν μου ανοιγει κανενα site? και μου ειπαν οτι εχει προβλημα ο ΟΤΕ και οτι υπαρχει ενα γενικο blackout!

2) Πηρα και στον ΟΤΕ μετα...μου ειπε η τυπισα εκει οτι δεν ειχαν κανενα προβλημα οι γραμμες τους αυτο το διαστηα και μου ειπαν και αυτοι οτι ακομα ειναι στην κατασταση "εκκρεμει" η γραμμη μου και οτι δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια της ενεργοποιησης της γραμμης μου η οποια ειναι και σε αυτους δηλωμενη κανονικα 512! και οτι ισως ειμαι online με καπιου παλιωτερου χρηστη το username/password που ηταν καποτε με γραμμη 384....που σημαινει οτι πρεπει να περιμενω να μου ενεργοποιηθει κανονικα η γραμμη μου.

δε ξερω για εσας αλλα εγω εχω χασει την μπαλα......
τι γινετε τελος παντων?

FestoNero
27-01-06, 02:09
Τις ρυθμισεις στη τοπικη συνδεση τις εχεις περασει;;

ZORO
27-01-06, 03:09
Μπορεί να φαίνεται ότι συγχρονίστηκε το modem σου αλλά η γραμμή σου δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως. Λίγη υπομονή.

dood
27-01-06, 04:49
λοιπον..ξαναδοκιμασα και μπηκα κανονικα...αλλα η γραμμη εξακολουθει να ειναι 384...

nnn
27-01-06, 23:35
Θα περιμένεις λίγο μέχρι να σε ειδοποιήσει η Hol ό,τι η γραμμή σου είναι έτοιμη.
Αν μετά συνεχίζεις να έχεις 384 τότε δηλώνεις βλάβη.

@ ADSLgr.com All rights reserved.