PDA

Επιστροφή στο Forum : Ηλεκτρονικό τσιγάρο (reloaded)- Για μεγάλα "φουγάρα"

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71

ardi21
16-09-19, 20:48
Πριν λιγο στις ειδησεις (νομιζω ΑΝΤ1) εκανε αναφορα για την γνωστη ιστορια με τους θανατους στην Αμερικη και μετα για κανα 5λεπτο ελεγαν οτι το ατμισμα αυξανει παρα πολυ τις πιθανοτητες για:

1) Εγκεφαλικα
2) Καρκινο
3) ΧΑΠ
4) Κυστες στους πνευμονες
5) Εμφραγματα

Αυτα συμφωνα με μια μελέτη που εχει γινει σε ατμιστες και σε ανθρωπους που δεν ατμιζουν. Και βγηκε και ο γνωστος πνευμονολογος Μπεχρακης. Η μανα μου εντρομη με ενημερωσε οτι θα πεθανω... Τι να τους πεις τωρα?

Μου θυμιζει λιγο το σκηνικο με το δημοψηφισμα του 2015 που τα καναλια λιγο πολυ σου ελεγαν οτι αν ψηφισεις ΟΧΙ θα ερθουν και θα σου βιασουν τα παιδια.

Zer0c00L
16-09-19, 21:26
Πριν λιγο στις ειδησεις (νομιζω ΑΝΤ1) εκανε αναφορα για την γνωστη ιστορια με τους θανατους στην Αμερικη και μετα για κανα 5λεπτο ελεγαν οτι το ατμισμα αυξανει παρα πολυ τις πιθανοτητες για:

1) Εγκεφαλικα
2) Καρκινο
3) ΧΑΠ
4) Κυστες στους πνευμονες
5) Εμφραγματα

Αυτα συμφωνα με μια μελέτη που εχει γινει σε ατμιστες και σε ανθρωπους που δεν ατμιζουν. Και βγηκε και ο γνωστος πνευμονολογος Μπεχρακης. Η μανα μου εντρομη με ενημερωσε οτι θα πεθανω... Τι να τους πεις τωρα?

Μου θυμιζει λιγο το σκηνικο με το δημοψηφισμα του 2015 που τα καναλια λιγο πολυ σου ελεγαν οτι αν ψηφισεις ΟΧΙ θα ερθουν και θα σου βιασουν τα παιδια.

δεν μπορώ να εκφραστώ "ελεύθερα" γιατί θα με τιμωρήσουν οι υπεύθυνοι και θα έχουν δίκιο φυσικά

σε αυτό φταίει ο αρμόδιος σύλλογος ατμιστών και φυσικά των καταστημάτων ΗΤ

υπόψη αρχίζει πάλι ιστορία με τα υγρά να ξέρετε...

αναγκάστηκα από εκεί που ψωνίζω να μην βρίσκω τα γνωστά "Shake and Vape" της Natura σε 60ml και να αναγκαστώ να πάρω Hashtag.

akisgr
16-09-19, 22:24
το ατμισμα παραμένει ασφαλές και δεν ύπαρxει κανένας λόγος ανησυχίας....!!!

Zer0c00L
16-09-19, 22:40

εγώ το ξέρω πολύ καλά μην ανησυχείς

ardi21
16-09-19, 22:45

Το αφαλες ειναι υποκειμενικο. Προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι το ατμισμα ειναι εντελως ακινδυνο. Οτι εισπνεεις, εκτος απο καθαρο αερα του βουνου, σε επιβαρυνει.

Αλλο ομως αυτο και αλλο αυτα τα πραγματα που λεγονται.

Zer0c00L
16-09-19, 22:49
Το αφαλες ειναι υποκειμενικο. Προσωπικα δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι το ατμισμα ειναι εντελως ακινδυνο. Οτι εισπνεεις, εκτος απο καθαρο αερα του βουνου, σε επιβαρυνει.

Αλλο ομως αυτο και αλλο αυτα τα πραγματα που λεγονται.

αν ατμίζεις υγρά του εμπορίου (εργοστασιακά) στα οποία έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες
αν ατμίζεις υγρά "αμφίβολης ποιότητας" π.χ το γνωστό CBD (που έγινε στις ΗΠΑ) τότε ναι κινδυνεύεις να πεθάνεις.

akisgr
16-09-19, 22:54
εγω ατμιζω cbd και thc χρονια.... ειναι ολα νομιμα εδω στον καναδα..... κομπλε ειμαι.....

ειχα κανει και εγω την μλκια να δοκιμασο dank vapes απο ενα φιλο.... δεν ηταν με cbd αυτα.... με THC ηταν και μαλιστα σε πολυ ποσοτητα......

απο την πρωτη τζουρα τρομαξα απο αυτο που επαθα......

παλι καλα Ελλαδα δεν εχει τπτ παρανομο....

ardi21
16-09-19, 22:59
αν ατμίζεις υγρά του εμπορίου (εργοστασιακά) στα οποία έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες
αν ατμίζεις υγρά "αμφίβολης ποιότητας" π.χ το γνωστό CBD (που έγινε στις ΗΠΑ) τότε ναι κινδυνεύεις να πεθάνεις.

Μιλαω παντα για επωνυμα και ελεγμενα υγρα. Τα υπολοιπα το θεωρω αυτονοητο οτι δεν πρεπει να τα αγγιζεις.

Erebos
16-09-19, 23:01
Μιας και δεν το πόσταρε κανείς:
30,000 THC-filled vape cartridges, and 7 gallons of THC oil were seized. Two brothers face charges. (https://patch.com/wisconsin/waukesha/wisconsin-thc-vaping-bust-largest-u-s)

ardi21
01-10-19, 14:21
Σκεφτομαι να παρω τον whisper. Εχω ακουσει εξαιρετικα σχολια για την γευση του. Το μονο προβλημα ειναι η πολυ υψηλη τιμη του...

akisgr
04-10-19, 01:21
Σκεφτομαι να παρω τον whisper. Εχω ακουσει εξαιρετικα σχολια για την γευση του. Το μονο προβλημα ειναι η πολυ υψηλη τιμη του...

ειναι οντος γαματος σε γευση με ενα καλο στήσιμο η γεύση παει απλα σε άλλο level....!!!

τώρα για την τιμή είναι όντως πολλά τα λεφτά..... εγώ θα σου έλεγα δες κάτι φτηνότερο.... άσε που αν χρειαστείς ανταλλακτικά κλπ πολύ δύσκολα θα τα βρείς....

- - - Updated - - -

μισο... να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εδώ... δεν φτάει ούτε το THC αλλα ούτε το CBD... φταίγανε τα παράνομα υγρά που κυκλοφορούσαν στην Aμερική..

στις ΗΠΑ το προβλημα ηταν με μη ελεγμενα προιοντα thc....

το cbd ειναι αλλη κατηγορια και εχουμε και υγρα και στην Ελλαδα... και ειναι μια χαρα ασφαλες...

ardi21
04-10-19, 01:32
ειναι οντος γαματος σε γευση με ενα καλο στήσιμο η γεύση παει απλα σε άλλο level....!!!

τώρα για την τιμή είναι όντως πολλά τα λεφτά..... εγώ θα σου έλεγα δες κάτι φτηνότερο.... άσε που αν χρειαστείς ανταλλακτικά κλπ πολύ δύσκολα θα τα βρείς....

Kαλα σχολια εχω δει και για τον precisio ο οποιος ειναι στο 1/4 της τιμης του whisper :cool:

akisgr
04-10-19, 01:38
Kαλα σχολια εχω δει και για τον precisio ο οποιος ειναι στο 1/4 της τιμης του whisper :cool:

με αυτον ατμιζω mtl τωρα... απιστευτη γευση.....

αλλα κανει και για dl ατμισμα....

και στις 2 περιπτώσεις έχεις τέλεια γεύση... και για 40 euro που εχει ειναι value for money

Zer0c00L
04-10-19, 01:38

- - - Updated - - -

μισο... να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εδώ... δεν φτάει ούτε το THC αλλα ούτε το CBD... φταίγανε τα παράνομα υγρά που κυκλοφορούσαν στην Aμερική..

το cbd ειναι αλλη κατηγορια και εχουμε και υγρα και στην Ελλαδα... και ειναι μια χαρα ασφαλες...

αν είναι εργοστασιακά και πιστοποιημένα τα υγρά CBD ναι συμφωνώ είναι ασφαλή

αν είναι "χειροποίητα" υγρά δεν νομίζω να είναι ασφαλή τα CBD

akisgr
04-10-19, 01:43

της diner lady cbd booster και αντι για νικοτινη βαζεις απλα αυτο το booster στο αγαπημενο σου υγρο... ετσι εκοψα την νικοτινη εγω παντως.. :oneup:

Erebos
04-10-19, 03:09

AFAIK δεν υπάρχουν ακόμα ούτε ιατρικές μελέτες ούτε νομικό πλαίσιο ούτε πιστοποίηση για την άτμιση των medium-chain τριγλυκεριδίων, μόνο για την βρώση τους.

ardi21
04-10-19, 11:02
με αυτον ατμιζω mtl τωρα... απιστευτη γευση.....

αλλα κανει και για dl ατμισμα....

και στις 2 περιπτώσεις έχεις τέλεια γεύση... και για 40 euro που εχει ειναι value for money

Eιναι ευκολος στο στησιμο γενικα?

asimako
07-10-19, 13:59
Eιναι ευκολος στο στησιμο γενικα?

Ναι είναι από αυτό που λέμε "χαζούς" ατμοποιητές :p

Erebos
07-10-19, 23:35

Τον Vapefly Galaxies MTL RDTA (https://www.youtube.com/watch?v=0Sk1lwl2Ul4) τον είχες δοκιμάσει?

manoulamou
08-10-19, 09:31
ΑΠΟΡΙΑ
οταν μιλατε για... ΓΕΥΣΗ, τι ακριβως εννοειτε;
:hmm:

hemlock
08-10-19, 11:19
ΑΠΟΡΙΑ

Όπως την αντιλαμβάνεσαι και εσύ Νίκη...:p
Απλά οι ατμοποιητές διαφοροποιούνται στον "θάλαμο καύσης" κρατώντας το ίδιο υγρό. Ένας μεγαλύτερος θάλαμος έχει διαφορά απο έναν μικρό/μικρότερο, άλλο πράμα να έχεις αντίσταση/πηνίο 4mm και άλλο 1cm...

ardi21
08-10-19, 11:32
Τον Vapefly Galaxies MTL RDTA (https://www.youtube.com/watch?v=0Sk1lwl2Ul4) τον είχες δοκιμάσει?

Oχι δεν τον ξερω καν. Κανεναν δεν εχω δοκιμασει, οτι βλεπω ειναι απο review και σχολια.

Διαβαζω καλες κριτικες παντως και ειναι παμφθηνος.

Erebos
08-10-19, 16:34
ΑΠΟΡΙΑ

Την ένταση της γεύσης.
Αναλόγως το μέγεθος του θαλάμου, τον σχεδιασμό της ροής αέρα, την ρύθμιση της ροής αέρα από τον χρήστη και τα watt, αλλάζει η ένταση της γεύσης.

Κακοσχεδιασμένοι ατμοποιητές που τραβάνε υπερβολικά πολύ αέρα χωρίς να χτυπάει ο αέρας την αντίσταση από όλες τις πλευρές, αραιώνουν και κρυώνουν το νέφος, με αποτέλεσμα να υγροποιείται ένα μέρος του πάλι μέσα στο θάλαμο και να μην παίρνεις την φουλ γεύση.

akisgr
09-10-19, 00:33
δοκιμαστε το vaporessso podstick..... 25ευρω εχει και τα σπαει.....!!!!!!!

δεν περιμενα οτι θα παρω τοσο καλη γευση απο ενα pod ποτε μου.....

ardi21
09-10-19, 11:16
δοκιμαστε το vaporessso podstick..... 25ευρω εχει και τα σπαει.....!!!!!!!

δεν περιμενα οτι θα παρω τοσο καλη γευση απο ενα pod ποτε μου.....

Το θεμα με τα pod, οπως και με τις συμβατικες εργοστασιακες αντιστασεις, ειναι το μεγαλο κοστος των ανταλλακτικων σε σχεση με τους επισκευασιμους. Αν καθε 3-4-5 μερες θελεις 3-4-5 ευρω, χαιρετισματα.

akisgr
09-10-19, 17:52
Το θεμα με τα pod, οπως και με τις συμβατικες εργοστασιακες αντιστασεις, ειναι το μεγαλο κοστος των ανταλλακτικων σε σχεση με τους επισκευασιμους. Αν καθε 3-4-5 μερες θελεις 3-4-5 ευρω, χαιρετισματα.

ελα που αυτα τα pod της vaporesso ιδικα τα CCELL 1.3ohm με εβγαλε 60ml.....

και πραγματικα το ελιωσα ακομα και σε chain vape...... αρα 5.90 τα 2 pods περνας χαλαρα 1-2 μηνες αναλογα την χρηση.... εγω κανω 4ml την ημερα...

εγω το βρισκω γαματο το συγκεκριμενο pod Παντως αν δεν εχεις χρονο για diy coils Κλπ..

για καθε μερα που το θελω εγω μαζι μου απλα ειναι φοβερο...

ardi21
09-10-19, 18:13
ελα που αυτα τα pod της vaporesso ιδικα τα CCELL 1.3ohm με εβγαλε 60ml.....

και πραγματικα το ελιωσα ακομα και σε chain vape...... αρα 5.90 τα 2 pods περνας χαλαρα 1-2 μηνες αναλογα την χρηση.... εγω κανω 4ml την ημερα...

εγω το βρισκω γαματο το συγκεκριμενο pod Παντως αν δεν εχεις χρονο για diy coils Κλπ..

για καθε μερα που το θελω εγω μαζι μου απλα ειναι φοβερο...

60ml με μια αντισταση? Σε πιστευω αλλα μου φαινεται εξωπραγματικο.

Και ειδικα με πολλα υγρα που υπαρχουν τωρα, με φουλ γλυκαντικα, που διαλυουν τις αντιστασεις με το κιλο. Τι να πω...

Και γω 3-4 ml την μερα κανω. Τι υγρο κανεις? Ρωταω μηπως ειναι απο τα υγρα που αφηνουν ελαχιστα υπολειμματα και γι'αυτο σε κρατησε τοσο πολυ.

akisgr
09-10-19, 18:18
60ml με μια αντισταση? Σε πιστευω αλλα μου φαινεται εξωπραγματικο.

Και ειδικα με πολλα υγρα που υπαρχουν τωρα, με φουλ γλυκαντικα, που διαλυουν τις αντιστασεις με το κιλο. Τι να πω...

Και γω 3-4 ml την μερα κανω. Τι υγρο κανεις?

eliquid france- decano

και ομως με εβγαλε 60μλ η κεραμικη... γενικα η κεραμικες της vaporesso ειναι απιθανες...!!!!

akisgr
17-10-19, 14:48
207771

hemlock
17-10-19, 15:17
Οχι θέλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ απάντηση απο τον ΣΕΕΠΑ για το πως ο κλάδος μπορεί, που/πως βρήκε το παράθυρο, να γλιτώσει τον ΕΦΚ, αφού έχει εξισωθεί το ΗΤ με το ΚΤ...

asimako
17-10-19, 19:32
Οχι θέλω ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ απάντηση απο τον ΣΕΕΠΑ για το πως ο κλάδος μπορεί, που/πως βρήκε το παράθυρο, να γλιτώσει τον ΕΦΚ, αφού έχει εξισωθεί το ΗΤ με ΚΤ...

Αλήθεια περιμένεις τώρα, ειλικρινή απάντηση από τον ΣΕΕΠΑ ??:rofl::rofl::rofl:

hemlock
17-10-19, 20:08
Αλήθεια περιμένεις τώρα, ειλικρινή απάντηση από τον ΣΕΕΠΑ ??:rofl::rofl::rofl:
Απλές σκέψεις, γιατί τον έχω ικανό να βρήκε τρύπα στη νομοθεσία...Σκέφτηκε οι ατμιστές έχουμε δυο μέτωπα.
Υλικά/πρώτες ύλες και φορολόγηση...Πιό εύκολο να κλαφτούμε για τους "άδικους" φόρους, παρά να αρχίσουμε το ψάξιμο για το τι σημαίνει άτμισμα χωρίς άρωματα και μπαταριοθήκες των 10W...Δεν μπορεί να σκεφτεί οτι το άτμισμα ΔΕΝ κινδυνεύει απο τη φορολογία (οχι ακόμα), αλλά απο την έλλειψη των άλλων δυο.

akisgr
18-10-19, 02:11
https://abcnews.go.com/Business/massachusetts-vape-shop-owners-sue-states-encompassing-ban/story?id=65978484

akisgr
19-10-19, 15:54
Ο ΣΕΕΠΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Αντικαπνιστικός νόμος: Σφοδρές αντιδράσεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο -Τι ισχύει
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/antikapnistikos-nomos-gia-ilektroniko-tsigaro

hemlock
19-10-19, 16:04
Ο ΣΕΕΠΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Αντικαπνιστικός νόμος: Σφοδρές αντιδράσεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο -Τι ισχύει
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/antikapnistikos-nomos-gia-ilektroniko-tsigaro

Βλέπεις που ψάχνει να βρεί παλαβά παραθυράκια...«όπου σερβίρεται αλκοόλ, ιδίως μετά τις οκτώ ή εννέα το βράδυ να επιτρέπεται το άτμισμα. Είναι μια πτυχή που είχαμε θέσει και στην προηγούμενη κυβέρνηση, δίχως να εισακουστούμε» Και το σκέφτηκε με την έννοια του λιγότερο κακό, οχι με τη τεράστια διαφορά ΚΤ/ΗΤ (με τα δεδομένα που έχει, πχ δεν καίγεται κάτι, δεν ατμίζουμε οτιναιναι κλπκλπ).

akisgr
24-10-19, 15:46
Το Υπουργείο Υγείας του Καναδά Σκέφτεται Να Επιτρέψει σε Εταιρείες Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Να Προωθήσουν τα Οφέλη της Μείωσης των Βλαβών

Δημοσίευση από τον HAPA - Οργανισμό για Εναλλακτικές Φαρμακευτικές μεθόδους στην Indiana

https://www.replacesmoke.com/blog/item/579-to-ypourgeio-ygeias-tou-kanada-skeftetai-na-epitrepsei-se-etaireies-ilektronikon-tsigaron-na-proothisoun-ta-ofeli-tis-meiosis-ton-vlavon?fbclid=IwAR0QnNLfAJtvBvNagL_E4ZXEJn4q8_qtLlFHDLeIzswzcKKwowRMS6SjRMw

Nikosvape
29-10-19, 16:33
καλησπέρα. Μήπως κάποιος έχει τον ατμοποιητης presisio και να μου πει εντυπώσεις?

manoulamou
01-11-19, 07:58
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ...

Μπορεί να χακάρει έναν υπολογιστή (https://www.pagenews.gr/2019/10/30/epistimi-texnologia/ilektroniko-tsigaro-deite-pos-mporei-na-xakarei-enan-ypologisti/)

Στους 37 οι θάνατοι στις ΗΠΑ από μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια (https://www.ethnos.gr/ygeia/69656_ilektroniko-tsigaro-stoys-37-oi-thanatoi-stis-ipa-apo-mystiriodi-pneymoniki-astheneia)

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ μια κι εξω... :twisted:

sdikr
01-11-19, 10:22
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ...

Μπορεί να χακάρει έναν υπολογιστή (https://www.pagenews.gr/2019/10/30/epistimi-texnologia/ilektroniko-tsigaro-deite-pos-mporei-na-xakarei-enan-ypologisti/)

Στους 37 οι θάνατοι στις ΗΠΑ από μυστηριώδη πνευμονική ασθένεια (https://www.ethnos.gr/ygeia/69656_ilektroniko-tsigaro-stoys-37-oi-thanatoi-stis-ipa-apo-mystiriodi-pneymoniki-astheneia)

καλό είναι να διαβάζουμε όλη την είδηση, όχι μόνο τον τίτλο

Τα ακριβή αίτια της επιδημίας παραμένουν ακόμη άγνωστα. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς ανέφεραν ότι είχαν χρησιμοποιήσει στα ηλεκτρονικά τσιγάρα τους την ουσία THC, παράγωγο της κάνναβης. Τα CDC συνιστά στους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα ή προϊόντα που περιέχουν THC και να μην τροποποιούν τα προϊόντα που αγοράζουν από καταστήματα.

paradox21
01-11-19, 11:08
Άρα κόψτε την ηλεκτρονική φούντα και κάντε φυσική :-D

ardi21
01-11-19, 12:41
10 χρονια υπαρχει το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ξαφνικα αρχισαν οι θανατοι για τους ιδιους λογους, σε μια συγκεκριμενη χωρα-περιοχη και η πλειοψηφια απο αυτους ηταν σε μια συγκεκριμενη ηλικια (νεοι). Ε δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να καταλαβεις οτι κατι αλλο εχει συμβει, ακομα και να μην σου ελεγαν οτι πειραματιζοντουσαν με τα υγρα. Εβαλε ο αλλος πετρελαιο μαζι με χλωρινη στο ΗΤ και πεθανε. Συγχαρητηρια.

Τωρα αυτοι οι ελαχιστοι που δεν ανηκουν στις παραπανω κατηγοριες ισως να ειχαν αλλα σοβαρα προβληματα υγειας.

Zer0c00L
01-11-19, 12:42
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ...

Το ΗΤ με εργοστασιακό ατμοποιητή και εργοστασιακά υγρά ελεγμένα από τις αρμόδιες αρχές είναι πολύ καλύτερο από το κανονικό τσιγάρο όπως και από το iquos

Αν τώρα το πειράζεις ή δεν ξέρεις τι υγρά φτιάχνεις και ατμίζεις δεν σου φταίει το ΗΤ

alfagamma
01-11-19, 12:45
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ...

Δεν θέλω να πιστεύω ότι μέλος της κοινότητας, σπαμαρει κριτικάρει χωρίς να διαβάσει την "είδηση", μάλλον μας τρολαρεις :)

Zer0c00L
01-11-19, 12:46
10 χρονια υπαρχει το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ξαφνικα αρχισαν οι θανατοι σε μια συγκεκριμενη χωρα-περιοχη και η πλειοψηφια απο αυτους ηταν σε μια συγκεκριμενη ηλικια (νεοι). Ε δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να καταλαβεις οτι κατι αλλο εχει συμβει. Εβαλε ο αλλος πετρελαιο μαζι με χλωρινη στο ΗΤ και πεθανε. Συγχαρητηρια.

Τωρα αυτοι που δεν ανηκουν στις παραπανω κατηγοριες ισως να ειχαν αλλα σοβαρα προβληματα υγειας.

Σωστός

εγώ είμαι 47 και χρησιμοποιώ ΗΤ
Στα 44 έκοψα το κανονικό τσιγάρο πριν αναγκαστώ να το κόψω για λόγους υγείας
Πλέον ο οργανισμός μου είναι μια χαρά τρώω τα πάντα και λόγω της εργασίας κάνω καθημερινά 8.000-10.000 βήματα τουλάχιστον μετρημένα από το mi band (mi fit)

ardi21
01-11-19, 16:21
Πηγα σημερα να παρω υγρο και ειδα το dotAIO (https://dotmod.com/products/dotaio?variant=20176373907529). Πανεμορφο για τα γουστα μου και ωραιο ατμισμα και γευση. Το μονο που δεν γνωριζω ειναι το ποσο κρατανε οι ετοιμες αντιστασεις. Ο πωλητης εκει μου ειπε οτι η μια αντισταση του κραταει 55ml. Δεν το πολυπιστευω..

Το εχει δοκιμασει κανεις σε βαθος χρονου?

mzaf
01-11-19, 20:03
10 χρονια υπαρχει το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ξαφνικα αρχισαν οι θανατοι για τους ιδιους λογους, σε μια συγκεκριμενη χωρα-περιοχη και η πλειοψηφια απο αυτους ηταν σε μια συγκεκριμενη ηλικια (νεοι). Ε δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να καταλαβεις οτι κατι αλλο εχει συμβει, ακομα και να μην σου ελεγαν οτι πειραματιζοντουσαν με τα υγρα. Εβαλε ο αλλος πετρελαιο μαζι με χλωρινη στο ΗΤ και πεθανε. Συγχαρητηρια.

Τωρα αυτοι οι ελαχιστοι που δεν ανηκουν στις παραπανω κατηγοριες ισως να ειχαν αλλα σοβαρα προβληματα υγειας.

Για πετρέλαιο με χλωρίνη δεν έχω ακούσει...:p
Όμως κάποιος βλάκας στην Κρήτη έβαλε να ατμίσει ρακή!
Κατάληξε στο νοσοκομείο,βέβαια.

ardi21
01-11-19, 20:12
Για πετρέλαιο με χλωρίνη δεν έχω ακούσει...:p
Όμως κάποιος βλάκας στην Κρήτη έβαλε να ατμίσει ρακή!
Κατάληξε στο νοσοκομείο,βέβαια.

Δεν ειναι πραγματικο γεγονος, πλακα εκανα. Αν και δεν θα μου εκανε εντυπωση να το εχει δοκιμασει καποιος..

HackFreak
01-11-19, 22:05
Παιδιά μια ερώτηση: Εδώ και τρείς μέρες βγάζει μια στυφή γεύση το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Νόμιζα πως είναι η αντίσταση αλλά και με την νέα πάλι τα ίδια. Εννοείται πως έχω καθαρίσει τόσο το στόμιο όσο και τον ατμοποιητή. Any ideas?

sdikr
01-11-19, 22:39
Παιδιά μια ερώτηση: Εδώ και τρείς μέρες βγάζει μια στυφή γεύση το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Νόμιζα πως είναι η αντίσταση αλλά και με την νέα πάλι τα ίδια. Εννοείται πως έχω καθαρίσει τόσο το στόμιο όσο και τον ατμοποιητή. Any ideas?

Δοκίμασε να αλλάξεις γεύση ή ακόμα και να μην βάλεις κάν άρωμα για λίγο

manoulamou
02-11-19, 08:08
ΦΥΣΙΚΑ και διαβασα ολοκληρα τα κειμενα σε ολες τις... εκδοχες των ειδησεων, προβοκαρω τη συζητηση
Βαρεθηκα τις ανουσιες απαγορευσεις και νομοθετηματα, τα οποια αντι να δυνουν λυσεις σε τοσο σοβαρα θεματα επιμενουν να αγνοουν την αιτια του προβληματος... ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ, μονον που αυτη οδηγει (μαζι με τα τροχαια) σε πολυ περισσοτερους θανατους απο,τι τα ναρκωτικα!
Γι αυτο επιμενω ΚΟΨΤΕ ΤΟ οσο ειναι καιρος και αφηστε τα πειραματα με γευσεις και αρωματα, βρειτε λυση στα θεματα που δεν σας αφηνουν να απολαυσετε την ζωη σας, καντε πιο ευκολη την καθημερινοτητα σας. Μιλαω εκ του ασφαλους αφου ΚΑΝΕΙΣ στην οικογενεια μας δεν καπνιζει...
Δεν κριτικαρω, απλα επισημαινω... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :)

ί

@ ADSLgr.com All rights reserved.