vaggos2007
28-06-09, 23:52
Καλησπερα Παίδες.
Κιανούργιο PC> ASUS 55Q3, 2X 2GB CRUCIAL BL2KIT25664TA1336 BALISTIX TRACER, CORE 2 DUO E8400 ktl
Το πρόβλημα παει ως εξής
- Eγκτάσταση Vista και drivers κομπλέ με τα απαραίτητα restart. ΟΛΑ ΟΚ
- Δευτερη μέρα. Ανοιγω PC, pernaei τις πρώτες οθόνες (bios ktl) και κολάει πριν μπεί στα windows (μαυρη οθόνη). Δεν δίνω και πολύ σημασία πατάω reset κουμπί bootαρει κανονικά οπότε λέω ΟΚ.
- Τρίτη μερα. Μια απο τα Ιδια οπότε Ψίλοι στα αυτιά μου μπήκανε....
- Επόμενες μέρες το πρόβλημα συνεχίζει ..... (προφανως το έκανε απο την πρώτη νερα αλλά αφου έκανα restart για τους driver δεν το παρατήρησα).
Χρειάζεται να κάνω restart με το κουμπί κανα 2-3 φορές )ανάολογα τα κέφια) για να μπεί. Μετά όσα restart και να ξανακάνω δεν κολλαέι..
- Βγαζω DVD (SATA), τα ίδια
- Κοιτάζω net, κάνω update στο bios με το τελευταίο της asus τα ίδια
- Σκαλίζω bios τα ίδια.
Το μόνο που καταφερα είναι να φτάσω να χρειάζονται δύο reboot (κουμπάκι)
- Προχτές έκανα και fornat, XP αυτή τη φορά, πάλι τα ίδια @###@@@!!!
Εχω κταλήψει ότι μάλλον πρέπει να ρυθμίσω την μνήμη MANUAL.
- Πάω bios, Ai tweaker, Ai Overlock tuner, επιλεγω manual ή XMP, εμφανίζεται το eXtrene Memoy Orofile αλλά που στα κομματια θα βάλω τις ρυθμίσεις 6-6-6-20 ??
Η΄Μήπως μου ξεφευγει καμιά βασική λεπτομέρεια...????
Κάθε ιδέα - βοήθεια ευπροδεκτη :help: :smile:
Κιανούργιο PC> ASUS 55Q3, 2X 2GB CRUCIAL BL2KIT25664TA1336 BALISTIX TRACER, CORE 2 DUO E8400 ktl
Το πρόβλημα παει ως εξής
- Eγκτάσταση Vista και drivers κομπλέ με τα απαραίτητα restart. ΟΛΑ ΟΚ
- Δευτερη μέρα. Ανοιγω PC, pernaei τις πρώτες οθόνες (bios ktl) και κολάει πριν μπεί στα windows (μαυρη οθόνη). Δεν δίνω και πολύ σημασία πατάω reset κουμπί bootαρει κανονικά οπότε λέω ΟΚ.
- Τρίτη μερα. Μια απο τα Ιδια οπότε Ψίλοι στα αυτιά μου μπήκανε....
- Επόμενες μέρες το πρόβλημα συνεχίζει ..... (προφανως το έκανε απο την πρώτη νερα αλλά αφου έκανα restart για τους driver δεν το παρατήρησα).
Χρειάζεται να κάνω restart με το κουμπί κανα 2-3 φορές )ανάολογα τα κέφια) για να μπεί. Μετά όσα restart και να ξανακάνω δεν κολλαέι..
- Βγαζω DVD (SATA), τα ίδια
- Κοιτάζω net, κάνω update στο bios με το τελευταίο της asus τα ίδια
- Σκαλίζω bios τα ίδια.
Το μόνο που καταφερα είναι να φτάσω να χρειάζονται δύο reboot (κουμπάκι)
- Προχτές έκανα και fornat, XP αυτή τη φορά, πάλι τα ίδια @###@@@!!!
Εχω κταλήψει ότι μάλλον πρέπει να ρυθμίσω την μνήμη MANUAL.
- Πάω bios, Ai tweaker, Ai Overlock tuner, επιλεγω manual ή XMP, εμφανίζεται το eXtrene Memoy Orofile αλλά που στα κομματια θα βάλω τις ρυθμίσεις 6-6-6-20 ??
Η΄Μήπως μου ξεφευγει καμιά βασική λεπτομέρεια...????
Κάθε ιδέα - βοήθεια ευπροδεκτη :help: :smile: