PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με bautec router conn x



arisrallye
29-06-09, 10:53
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ.
ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ CONN X ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 PC ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ WEB ΜΕΣΩ SWITCH TO ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ TO CONN X. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ STATIC IP ΣΤΑ PC ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ ΣΤΑΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΔΙΝΑ ΔΛΔ IP:192.168.200.1 SM:255.255.255.0 KAI GATEWAY KAI DNS: 192.168.1.1 ΔΗΛΆΔΗ ΤΗΝ IP ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΛΟΓΙΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΩ ΤΙΣ IP ME ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡ,ΕΤΣΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ... ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ Secure IP Address ΑΠΟ 0.0.0.0-0.0.0.0 ΣΕ 192.168.200.2-192.168.200.5.ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ...!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 PC ΜΕ AUTOMATIC IP ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERFACE TOY ROUTER ΟΤΑΝ ΔΙΝΩ 192.168.1.1 ΣΤΟΝ IE.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΩ RESET ΣΤΟ ROUTER!
EYXAΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

panoc
29-06-09, 10:56
το μονο που επρεπε να κανεις ειναι να βαλεις ip στους υπολογιστες που ειναι μεσα στο range του ρουτερ.

δηλαδη 192.168.1.Χ (οπου Χ=>2)

σε πρωτη φαση βαλε σταθερη ip στον υπολογιστη 192.168.1.2 και κοιτα αν μπορεις να μπεις στο interface

σε δευτερη φαση κανε απλα ενα reset στο ρουτερ και βαλε τις ip οπως σου ειπα στην αρχη.

arisrallye
29-06-09, 11:35
ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ RESET...!ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ, Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΞΗΛΩΝΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!

tsorbi
29-06-09, 12:56
Το Reset θα το βρεις κάτω απο το Router.
Υ.Γ.Μην γράφεις με κεφαλαία γράμματα ειναι σαν να φωνάζεις.

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.