PDA

Επιστροφή στο Forum : Automatically search for alternative

4saken
28-01-06, 22:15
download locations...
Eιναι επιλογη στα advanced...
Tι ακριβως σημαινει?
Για παραδειγμα,αν βρω ενα αρχειο που το εχουν π.χ 30 χρηστες με free slots και κατεβασω την file list τους η επιλεξω match queue καθε φορα που αποσυνδεεται καποιος χρηστης θα ψαχνει για αλλον και θα συνεχιζει απο αυτον?
Διαφορετικα,πως δουλευει?
Ειναι χρησιμη αυτη η επιλογη?

orestis7
28-01-06, 22:36
Αύτο που είπες είναι.Μόλις αποσυνδέεσαι από κάποιον σε συνδέει με κάποιον αλλο (που το έχει το αρχείο) αυτοματα.Εμενα πάντως μου έχει φανεί πολλή χρήσιμη.:)

4saken
29-01-06, 00:13
Πρεπει να κανω εγω κατι(να εχω δηλαδη κατεβασμενες ΗΔΗ λιστες απο χρηστες που εχουν το αρχειο ή η διαδικασια γινεται αυτοματα?

orestis7
29-01-06, 01:09
Βασικά αυτόματα το κάνει αλλά αμα δεις ότι δεν κάνει τίποτα πήγενε στο download queue και κάνε πάνω στο αρχείο που θες search for alternative και μετά ολα τα αλλα γίνονται αυτόματα(κατεβάζει απο μόνο του τις λίστες)!

FestoNero
29-01-06, 03:53
Eγω το ενεργοποιησα και να τι μου εκανε...
(περιττο να σας πω οτι οταν το ειδα κολλησα κ ετοιμαστηκα για ιο..)
Προφανως το αρχειο το ειχαν πολλοι και ετσι κατεβασε καιγωδεξερωποσα filelists..
Και φυσικα μου γονατισε το ιδιο το αρχειο..
Εχει πολλες ελλειψεις το DC..

madmetal
29-01-06, 04:00
και λιγες σου κατεβασε..
παντως μερικες φορες ειναι χρησιμο.

hostolis
29-01-06, 04:15
Προτιμήστε το revconnect αντί για το απλό dc++.

orestis7
29-01-06, 12:38
Αμα πας στο setting -downloads καπου εκεί λέει: maximum simultaneous downloads και βάζεις όσο θες!Και δεν κατεβάζει αβέρτα τώρα:oneup:

FestoNero
29-01-06, 15:44
Αμα πας στο setting -downloads καπου εκεί λέει: maximum simultaneous downloads και βάζεις όσο θες!Και δεν κατεβάζει αβέρτα τώρα:oneup:
Σωστος!:oneup:
Δεν ειχα βαλει οριο, γιατι νομιζω οτι ειμαι ακομα στη pstn εποχη,
που ηξερα οτι >2 DLs=θανατος..:lol::lol:
Οποτε αυτοματα δεν κατεβαζω παραπανω απο 2..
hostolis το avatar σου με ζαλιζει...:medic:

4saken
29-01-06, 16:51
Παιδια δουλευω DC++ απο Σεπ και τωρα το πηρα χαμπαρι....
Ευτυχως απο οτι φαινεται τελος ο βραχνας του να ψαχνεις χρηστες με τις ωρες....
Ακομα και αρχεια ξεχασμενα εδω και βδομαδες τωρα κατεβαινουν με καλες ταχυτητες...
Βεβαια για ευνοητους λογους εχω περιορισει τα slots σε 10....

WaVe
31-01-06, 12:18
Κατά εμενα είναι πιο πιο χρήσιμη επιλογή στο dc++, σκέψου απλά πως το βραδυ που έχεις το pc ανοιχτό κατεβάζεις κάτι, βγαίνει ο χρηστης από το dc++ και αυτόματα συνεχίζει από τον επόμενο, τι πιο καλο?!
Όσο για τις λίστες ένταξη είναι αλήθεια πως με μια 384 σε γονατίζει λίγο αλλα μια φορα το κάνει, όταν κατεβουν οι λίστες είναι όλα ok.
Και αν πχ κατεβάζεις κάτι πολύ γνωστό και πάει να σου κατεβάσει 100+ λίστες πήγαινε στο download queue και σβήσε μέρικε, απλά να εύχεσαι οι users που έσβησες να μην είχες πολύ καλές συνδέσεις :p

groove54
02-02-06, 03:44
Κατά εμενα είναι πιο πιο χρήσιμη επιλογή στο dc++, σκέψου απλά πως το βραδυ που έχεις το pc ανοιχτό κατεβάζεις κάτι, βγαίνει ο χρηστης από το dc++ και αυτόματα συνεχίζει από τον επόμενο, τι πιο καλο?!

Πιο καλο=strong dc++
Κατεβαζεις ενα αρχειο απο πολλους χρηστες ταυτοχρονα

WaVe
02-02-06, 12:12
Πιο καλο=strong dc++
Κατεβαζεις ενα αρχειο απο πολλους χρηστες ταυτοχρονα

Και καταστρέφεις την "έννοια" dc++, τελοσπάντων τα έχουμε ξαναπεί αυτά!

groove54
03-02-06, 01:11
Και καταστρέφεις την "έννοια" dc++ Την ποια?...

τελοσπάντων τα έχουμε ξαναπεί αυτά! όχι μαζί μου

WaVe
03-02-06, 12:38
Διάβασε λίγο πιο παλιά posts και θα καταλάβεις! :)

groove54
04-02-06, 00:00
Διάβασε λίγο πιο παλιά posts και θα καταλάβεις! :)
Ευχαρίστως αλλα δωσε μου καποιο link. Δεν μπορω να ψαχνω στα τυφλα για ασαφειες οπως "καταστροφη της εννοιας dc++"...
Αμα δεν ξεκαθαρισεις τι εννοεις, τι να ψαξω? :)

4saken
04-02-06, 21:36
Aπλα αν εσυ κανεις την "μαγκια" να κατεβαζεις απο 30 χρηστες στερεις την δυνατοτητα σε αλλους 29 χρηστες του dc++ να κατεβασουν κατι....Τhink about it....

groove54
05-02-06, 01:59
Aπλα αν εσυ κανεις την "μαγκια" να κατεβαζεις απο 30 χρηστες στερεις την δυνατοτητα σε αλλους 29 χρηστες του dc++ να κατεβασουν κατι....Τhink about it....
Αν εγω ομως πχ κατεβαζω απο τον χρηστη Α που εχει μονο 1 slot ανοιχτο, ενα αρχειο 800 Mb. Ποση ωρα θα πρεπει να περιμενεις να κατεβασεις και εσυ αυτο που θες απο τον χρηστη Α?? Μαλλον πολυ ωρα μεχρι να τελειωσω εγω και μετα να παρεις εσυ σειρα...
Αν ομως εγω μπορω να κατεβασω αυτο το αρχειο απο τον χρηστη Α και απο 5 ακομη χρηστες τοτε θα τελειωσω νωριτερα και κατα συνεπεια θα κατεβασεις και εσυ πιο γρηγορα αυτο που θες απο τον χρηστη Α.
Οποτε αυτο που λες δεν ισχυει

AddictedToChaos
05-02-06, 12:19
Και 'γω ειμαι υπερ του multisourcing. Τα αρχεια κατεβαινουν γρηγοροτερα και δεν σταματανε επειδη εφυγε ο χρηστης γιατι υπαρχουν κι αλλοι. Σαν torrent φαση γινεται δλδ το οποιο ειναι πολυ καλο. Εξαλλου μεχρι 10 ατομα επιτρεπει μεγιστο να κατεβαζεις παραλληλα. Οποτε δεν ειναι και τοσο τραγικο να στερεις 9 slots. Προσεξα οτι εξω οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν multisourcing dc οποτε κατι ξερουν. Και παντα στα searches υπαρχουν και results με free slots οποτε τα περι στερησης κλπ ειναι ατοπα. Στην τελικη dsl εχουμε. Το αφηνεις εκει στο download queue και καποια στιγμη θα ξεκκινισει. Εχει τυχει να περιμενω 4ωρες για να αρχισει ενα αρχειο αλλα καποια στιγμη αρχισε. Δεν ειναι τοσο τραγικα επομενως τα πραγματα. Γνωμη μου.:cool:

groove54
05-02-06, 15:25
Στην τελικη dsl εχουμε. Το αφηνεις εκει στο download queue και καποια στιγμη θα ξεκκινισει. Εχει τυχει να περιμενω 4ωρες για να αρχισει ενα αρχειο αλλα καποια στιγμη αρχισε.
Συμφωνω απολυτα. Και με την παραθεση αλλα και με τα υπολοιπα

WaVe
06-02-06, 13:44
Συμφωνω απολυτα. Και με την παραθεση αλλα και με τα υπολοιπα

Πίστεψε με πως αν όλοι είχαν κάποιο client σαν το strongdc δεν θα περίμενες 4 ώρες αλλα 4 μέρες!! Anyway άμα κάτσεις και το σκεφτείς απλά είναι πως έτσι και αλλιώς με τις συνδέσεις τις Ελλάδα το max που θα πιάσεις είναι 40kb/s άρα για ένα αρχείο 800MB θα κανεις 6 ώρες, άρα 6 ώρες θα έχεις καταλυμένα 30 διαφορετικούς users, τώρα σκέψου αυτό να το κάνουν 2000 users .. so ούτε 4 μέρες δεν σε φτάνουν για την αναμονή :rolleyes:

AddictedToChaos
06-02-06, 15:49
Πίστεψε με πως αν όλοι είχαν κάποιο client σαν το strongdc δεν θα περίμενες 4 ώρες αλλα 4 μέρες!! Anyway άμα κάτσεις και το σκεφτείς απλά είναι πως έτσι και αλλιώς με τις συνδέσεις τις Ελλάδα το max που θα πιάσεις είναι 40kb/s άρα για ένα αρχείο 800MB θα κανεις 6 ώρες, άρα 6 ώρες θα έχεις καταλυμένα 30 διαφορετικούς users, τώρα σκέψου αυτό να το κάνουν 2000 users .. so ούτε 4 μέρες δεν σε φτάνουν για την αναμονή :rolleyes:

Υπαρχει μια διαφορα ομως. Στο multisourcing γινεται partial downloading.Δηλαδη, παιρνω συγκεκριμενα κοματια απο καθε χρηστη.Απ' το αρχειο 800μβ πχ που ανεφερες, απ' τον ενα χρηστη θα κατεβαζω πες τα 100mb απ' τα 800, απο αλλον 50mb κ.ο.κ. Ναι, αλλα τα 50mb με 40κ ταχυτητα θα τα κατεβασω σε 20-25'. Μολις κατεβουν τον απελευθερωνω τον χρηστη. Οποτε δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.

WaVe
06-02-06, 22:09
Δεν γίνετε ακριβώς έτσι, γιατί αν παρατηρήσεις κατεβάζει μικρά μικρά κομμάτια και όχι κομμάτια τον 100MB, γιατί αν κατέβαζε κομμάτια τον 100MB το πολύ 8 χρηστες να μπορούσες να πιάσεις, ενώ πολλές φορες πιάνετε 20 και 30!

AddictedToChaos
06-02-06, 22:39
Κοιταξε να δεις. Εγω χρησιμοποιω το PeerWeb DC++.Μου επιτρεπει να κατεβαζω μεγιστο απο 10 χρηστες ταυτοχρονα(το οποιο δεν μου χει συμβει ποτε).Μου βαζει ξερω γω καμια 20-70 χρηστες στην αναμονη (αναλογως την διαθεσιμοτητα του αρχειου) και παντα απ' αυτους κατεβαζει απ' τους 2-5 το πολυ ταυτοχρονα. Τωρα δεν ξερω τι γινεται με αλλα dc αλλα το δικο μου λειτουργει ετσι. Παρ' το κι αλλιως. Αν δεν εκανα αυτο το πραγμα και το αρχειο κατεβαινε με 3-5κ, τοτε θα κατεβαζα παραλληλα και 2-3 ακομα αρχεια οποτε παλι θα στερουσα κι αλλα σλοτ. Εσυ ας πουμε αντιμετωπιζεις χοντρο προβλημα με αυτο το πραγμα;Ψαχνεις πραγματα και μονιμως ειναι κατηλειμμενα; Εμενα σπανια μου τυχαινει κατι τετοιο οταν ψαχνω εξαιρετικα σπανια πραγματα ή πολυ καινουρια.Τα peer2peer απαιτουν υπομονη. Τι να κανουμε. Και οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ, dsl εχουμε.Οσο και να κανει να αρχισει ενα αρχειο,περιμενουμε.Και μεχρι ν' αρχισει κατεβαζουμε κατι αλλο.Φιλικα.

WaVe
07-02-06, 20:01
Για να λήξει εδώ το θέμα επειδή δεν θα βγάλουμε άκρη, με τι λογική σου dsl έχουμε ας περιμένουμε, τότε και εσύ dsl έχεις και ας κατεβαίνει ένα αρχείο με 3-5kb/s dsl έχεις ας περιμένεις μέχρι να κατεβει :)

AddictedToChaos
07-02-06, 20:13
Κοιτα φιλε. Δεν λεω οτι εχεις αδικο και γω δικιο. Απλα ο καθενας οπως βολευεται και οπως σου πα, εγω προσωπικα δεν στερω 20 και 30 σλοτς. 2-3 σλοτς επιπλεον. Δηλαδη κατεβαζω απο 2-3 ατομα ταυτοχρονα και ποιανω 35κ. Δεν πιστευω πως αδικω κανεναν. Εξαλλου, δεν φταιει το segment downloading που δεν υπαρχουν ελευθερα σλοτς. Αν δεις, οι περισσοτεροι διαθετουν τον ελαχιστο επιτρεπομενο αριθμο σλοτς που απαιτουν τα hubs και το ελαχιστο επιτρεπομενο slot ratio δηλαδη 2 slots και ενα επιπλεον για καθε extra hub που εισαι συνδεδεμενος.Τελοσπαντων με μενα μην τα βαζεις.Δεν κανω εγω ζημια σ' αυτο το θεμα. Ασε που αν αναφερεσαι για τα ελληνικα hubs μη με υπολογιζεις καν. Σπανια θα με ενδιαφερει greek stuff. Βλεπεις, ουτε ελληνικη μουσικη ακουω, ουτε ελληνικα βιντεο κλιπς...

WaVe
08-02-06, 15:01
Μα ενορείτε πως δεν τα βάζω μαζί σου και με κανέναν που χρησιμοποιεί τέτοιου είδους client, απλά λέω την γνώμη μου.

AddictedToChaos
08-02-06, 15:07
Μα ενορείτε πως δεν τα βάζω μαζί σου και με κανέναν που χρησιμοποιεί τέτοιου είδους client, απλά λέω την γνώμη μου.

It's ok. :cool:

@ ADSLgr.com All rights reserved.