Επιστροφή στο Forum : i7 στα 109.00 €;;;;;
Παιδια για δειτε εδω (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558269)
μονο 109€ ο i7;;;;
:worthy::worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:
τρελαθηκα μολις το ειδα
ισχυει;;;;
Μάλλον περί λάθους πρόκειται. Ολα τα υπόλοιπα μαγαζιά τον έχουν κανονικα 200+€. Κάνε την παραγγελία όμως, δεν χάνεις κάτι :p
σιγουρα περι λαθους θα ναι,και ο skroutz (http://www.skroutz.gr/s/60962/Intel-Core-i7-920-Box.html) το βλέπει ως ~260 ευρα.
και εγω αυτο ειπα...
το μεσημερι στα 258 ηταν...
αν τον παραγγηλει καπιος τωρα θα τον παρει ομως στα 109;;;
Οποιος προλαβει τον τσιμπησε. "Τυπογραφικο" θα ειναι. :p
και εγω αυτο ειπα...
το μεσημερι στα 258 ηταν...
αν τον παραγγηλει καπιος τωρα θα τον παρει ομως στα 109;;;
μαλλον οταν πας να το παραλαβεις θα στα γυρισουν,βεβαια εσυ δεν χανεις τπτ,κανε την παραγγελια,εχε και ενα prnt scrn,το πολυ-πολυ βασει νομου και αποδεικτικων στοιχειων (screenshot) δεν μπορουν να σε υποχρεωσουν να το παραλαβεις σε αυτη τη τιμη,οποτε δεν το παιρνεις και καθολου μετα :p
υ.γ : οποιος εκανε την πατατια θα τα ακουσει απο τον προισταμενο του,αυτο ειναι το μονο σιγουρο σε αυτη την ιστορια :rofl:
Αντε μακάρι να ισχύει η τιμή!!!!!
George_GPS
01-07-09, 22:47
Σκέφτομαι σοβαρότατα να τσιμπήσω για μελλοντικά..Δε χάνουμε τίποτα..
αμα τα γυρισουν και μου πουνε τιποτα 258€ εννοειτε δεν τον παιρνω μετα
Και πολύ καλά θα κάνεις!!!!;)
George_GPS
01-07-09, 22:52
Ε ναι, λογικα θα μπορεις (οχι λογικα, σιγουρα θα μπορεις). Ετσι κ αλλιώς κράτηση τον κάνεις και τον πληρώνεις στο μαγαζι, δε δεσμεύεσαι. Ανετοτατα λες οχι.
Ε ναι, λογικα θα μπορεις (οχι λογικα, σιγουρα θα μπορεις). Ετσι κ αλλιώς κράτηση τον κάνεις και τον πληρώνεις στο μαγαζι, δε δεσμεύεσαι. Ανετοτατα λες οχι.
ακριβος;)
Και εγω πήρα εναν, να δουμε.
Αναρωτιέμαι όμως αν τελικα ισχυσει η τιμή τι να τον κάνω :sneer:
George_GPS
01-07-09, 23:01
Και εγω πήρα εναν, να δουμε.
Αναρωτιέμαι όμως αν τελικα ισχυσει η τιμή τι να τον κάνω :sneer:
Μια απ τα ίδια :rofl:
Βασικα..μόνο χαμένος που δε θα πάει..
ριχτε νεα παιδια...αν κ δεν ειμαι της ιντελ εχει ενδιαφερον η φαση...
μπορει να ειναι απο αυτες τις κρυφες προσφορες...
οπως με τον q9550...
Δεν παίζει αυτό. Μόνο χαλασμένος θα μπορούσε να πουλιέται σ' αυτή την τιμή
μπορει να ειναι κανενας ελατοματικος...:p:p:p
μπορει και οχι...
Ελαττωματικός είναι .... στην τιμή
Ελαττωματικός είναι .... στην τιμή
:rofl::rofl::rofl::rofl:
πολυ σωστος
Mouse Potato
01-07-09, 23:19
Φοβάμαι πως μετά δεν θα βρίσκω να τον πουλήσω :lol:
Πάντως ο q9550 μια χαρά μου έκατσε
ειμαι ετοιμος να κλεισω εναν κ να ψαχνω 100 ευρα αμα ειναι οκ τελικα :D
ωραια:p
με βλεπω και εμενα να καθυστερω τα κοινοχρηστα 0χα0χ0χχ0α :p
100 ευρω καλοκαιριατικα??
που μενεις να μη νοικιασω!!!
με βλεπω και εμενα να καθυστερω τα κοινοχρηστα 0χα0χ0χχ0α :p
ωχ...αλλος απο εκει
κανονικα θα το πληρωσει.Δες στουε ορους πρεπει να το λεει οτι δεν ευθυνονται για λαθη.
αυτο στα μερη μου λεγεται απατεωνια...η αλλιως ψαρεμα...
George_GPS
01-07-09, 23:41
κανονικα θα το πληρωσει.Δες στουε ορους πρεπει να το λεει οτι δεν ευθυνονται για λαθη.
Ναι αλλα αφου βλεπεις 109 και το αγοράζεις, που ξερεις οτι ειναι λάθος; Δεν παίζει πχ να μην εχεις επίγνωση της αγοράς των επεξεργαστών;
Ναι αλλα αφου βλεπεις 109 και το αγοράζεις, που ξερεις οτι ειναι λάθος; Δεν παίζει πχ να μην εχεις επίγνωση της αγοράς των επεξεργαστών;
πολυ σωστα
το θεμα ειναι οτι επιλεγεις να αγορασεις ενα προιον στη τιμη που αναγραφεται...
εαν στο ταμειο σου πουνε αλλη τιμη ειτε δε πληρωνεις ειτε φωναζεις αστυνομια
100 ευρω καλοκαιριατικα??
που μενεις να μη νοικιασω!!!
οχι ρε παλαβε,δν εχω 100 ευρω κοινοχρηστα.!:p απλα...μαζι με αυτα που εχω στη τσεπη,καποια απο τα οποια ειναι για κοινοχρηστα,ε καπου κοντα ειμαι...:p
καλα να μη φανε,εχει γλαροσουπα...ειναι καταστημα?ναι.τι λεει η τιμη?αυτο.ωραια,αν εγω παω ταμειο και η τιμη "αλλαξει" και με υποχρεωσουν να πληρωσω φωναζω ΣΔΟΕ/αγορανομια/Αστυνομια και τους αλλαζουν τον αδοξαστο.
ειδικα για ενα 100% ηλεκτρονικο καταστημα,οπου δεν υπαρχει προιον προς πωληση στα ραφια καθε στιγμη,οπου το καταστημα δεχεται παραγγελιες/πουλαει/κανει συναλλαγη/εμπιπτει πληρως εντος ολων των Κανονισμων και Διαταξεων του Νομου,ωρες οπου η επικοινωνια δεν ειναι εφικτη λογω μη εργασιμων ωρων.
αρα η τιμη ειναι αυτη ακριβως που αναρτανε στο site τους.αν ηταν super-market η τιμη στο site τους θα ηταν το αυτοκολλητο στο ντοματοχυμο ;):p
George_GPS
01-07-09, 23:47
το θεμα ειναι οτι επιλεγεις να αγορασεις ενα προιον στη τιμη που αναγραφεται...
εαν στο ταμειο σου πουνε αλλη τιμη ειτε δε πληρωνεις ειτε φωναζεις αστυνομια
ακριβως, τι δλδ θα σου πει το κάναμε λάθος οποτε πλήρωσε τα 280 η δε ξερω κ εγω ποσα;
Απλα στην τελική ισως να μην μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να το πάρεις με 109 ευρω.
δεν νομιζω να μας υποχρεωσουν να τον παρουμε μετα στην ακνονικη τιμη....αλλιως αξιζει..
αν προσεξετε γραφει:
Τιμή: 91.6 € + 17.4 € 19% ΦΠΑ = 109.00 €
που ειναι απολυτος σωστο
δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα αν ηταν τυπογραφικο λαθος θα ηταν ολα σωστα;;;
σαν να ειναι τυπογραφικο λαθος εξεπιτιδες
αμα σου πει καναμε λαθος,τοτε η φευγεις σαν κυριος κ φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος να το αγορασεις...μη τρελαθουμε...
φιλος πηγε σε ενα τοπικο υπερηλεκτρονικοκαταστημα...
βλεπει ενα παιχνιδι για xbox τιμη 5 ευρω....ειχε κ αλλα διπλα αντιτυπα του ιδιου παιχνιδιου με 20...τεσπα παιρνει ενα των 5 κ παει ταμειο...
εκει του λενε 15 ευρω!!!μα λεει η τιμη εδω γραφει 5!!???
τελικα με τα πολλα ερχεται ο διευθυντης,που σημειοτεον εκανε την παλαβη κανενα μισαωρο,κ μετα απο εναν εντονο διαλογο κ σε ορισμενα σημεια του ειρωνικα απο τον κ.διευθυντη ,πληρωσε 5 ευρα κ το πηρε...
........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 1 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........
αν προσεξετε γραφει:
Τιμή: 91.6 € + 17.4 € 19% ΦΠΑ = 109.00 €
που ειναι απολυτος σωστο
δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα αν ηταν τυπογραφικο λαθος θα ηταν ολα σωστα;;;
σαν να ειναι τυπογραφικο λαθος εξεπιτιδες
αυτα λογικα αυτοματα θα τους βγαινουν..δε θα κανουν κ υπολογισμους:p
και απο μητρικη??αξιζει να παρω 2 ή θα μου μεινουν?
George_GPS
02-07-09, 00:05
και απο μητρικη??αξιζει να παρω 2 ή θα μου μεινουν?
περίμενε μηπως γινει κάνα λαθος κ εκει, ετσι απ το πουθενά θα φτιαξεις μηχανηματαρα.
αυτο το socket θα ειναι και σε αλλη γενια επεξεργαστων????
καλα να μη φανε,εχει γλαροσουπα...ειναι καταστημα?ναι.τι λεει η τιμη?αυτο.ωραια,αν εγω παω ταμειο και η τιμη "αλλαξει" και με υποχρεωσουν να πληρωσω φωναζω ΣΔΟΕ/αγορανομια/Αστυνομια και τους αλλαζουν τον αδοξαστο.
ειδικα για ενα 100% ηλεκτρονικο καταστημα,οπου δεν υπαρχει προιον προς πωληση στα ραφια καθε στιγμη,οπου το καταστημα δεχεται παραγγελιες/πουλαει/κανει συναλλαγη/εμπιπτει πληρως εντος ολων των Κανονισμων και Διαταξεων του Νομου,ωρες οπου η επικοινωνια δεν ειναι εφικτη λογω μη εργασιμων ωρων.
αρα η τιμη ειναι αυτη ακριβως που αναρτανε στο site τους.αν ηταν super-market η τιμη στο site τους θα ηταν το αυτοκολλητο στο ντοματοχυμο
ναι, δεν λεω, αν το λενε οι οροι.Μην ξεχνατε οτι αγοραζοντας κατι συμφωνητε με τους ορους.:)
Παρ'ολο που ο skiny εχει δικιο (λεει για τα τυπογραφικα στους ορους απ'οτι θυμαμαι και 'γω) δεν υπαρχει περιπτωση να σε αναγκασουν να το παρεις στην κανονικη τιμη.
Απλα θα ακυρωσουν την παραγγελια η θα στο δωσουν στα 109 (αν οντως ειναι "λαθος" και καλα).
Μην ξεχναμε οτι δεν θα πεσουν εξω τα καραβια τους με 1-2-3..10 παραγγελιες σ'αυτη την τιμη. Και να χασουν 1000-1500 ευρω τι θα γινει?
Βεβαια το μεγαλυτερο κερδος κυνηγανε αλλα δεν νομιζω να κανουν θεμα.
Παρ'ολο που ο skiny εχει δικιο (λεει για τα τυπογραφικα στους ορους απ'οτι θυμαμαι και 'γω) δεν υπαρχει περιπτωση να σε αναγκασουν να το παρεις στην κανονικη τιμη.
Απλα θα ακυρωσουν την παραγγελια η θα στο δωσουν στα 109 (αν οντως ειναι "λαθος" και καλα).
Μην ξεχναμε οτι δεν θα πεσουν εξω τα καραβια τους με 1-2-3..10 παραγγελιες σ'αυτη την τιμη. Και να χασουν 1000-1500 ευρω τι θα γινει?
το να σε αναγκασουν να τον παρεις στα 258 το βλεπω πολυ δισκολο
αν δεν τον δοσουν στα 109 τοτε θα ακυροσουν την παραγγελια
@nikos93
Το ιδιο ειπα και 'γω:p
Παιδιά υπάρχει διαθεσιμότητα σε κάποια μαγαζιά, πηγαίνεις εκεί αυτοπροσώπως, τον παίρνεις, τον πληρώνεις επί τόπου και φεύγεις. Αν σου πούνε άλλη τιμή (που δεν το νομίζω) δεν τον πληρώνεις και πάλι φεύγεις (και πας για καφέ).
........Auto merged post: aa144 πρόσθεσε 1 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Το τι θα τον κάνεις βέβαια, αφού τον πάρεις, είναι άλλη ιστορία...
Μόνο όσοι παραγγείλατε, κάντε ένα feedback εδώ να δούμε και οι υπόλοιποι τι έγινε!!
@nikos93
Το ιδιο ειπα και 'γω:p
αρα συμφωνουμε:p:p
Eγω βλέπω καποιον υπαλληλο τους να παιρνει άδεια για όλο το καλοκαιρι, τουλαχιστον θα ευχαριστηθεί τα μπάνια του ενω αν ηταν χειμώνας θα ετρεχε για δουλεια τώρα θα τρέχει για πιπίνια:p.
Παρομοιο περιστατικό έγινε και παλαιοτερα με κατι WD δισκους ή πλαισιο ηταν ή e-shop όπου τελικα ακυρωθηκαν οι παραγγελιες για όσους δεν δεχτηκαν να πληρώσουν παραπάνω απο την τιμη που παρήγγειλαν, αυτο νομίζω οτι θα γίνει και τώρα, c'est ça.
@ ADSLgr.com All rights reserved.