PDA

Επιστροφή στο Forum : Mια ερωτηση για μαρκα dslam



alex24
02-07-09, 01:01
Αγαπητοι φιλοι μου μια ερωτηση,
τωρα για το καλοκαιρι μενω στο εξοχικο μου σπιτι που μεχρι τωρα δεν υπαρχει adsl λοιπον στο διπλανο χωριο απο το δικο μου οπου βρισκονται ολες οι γραμμες των γυρο χωριων και του δικου μου παρατηρησα εξω απο το κεντρο του ΟΤΕ ενα μεγαλο ξυλινο κουτι που γραφει με μεγαλα γραμματα huawei και το σημα της εταιριας και απο διπλα γραφει apothiki77 και απο κατω γραφει huawei telecomunications και ρωτω εγω τωρα μηπως βαζουν dslam βγαζει η εταιρια αυτη dslams η βαζουν κανα ασυρματο νετ?ευχαριστω:respekt:

nontasaggelis
02-07-09, 01:34
Αγαπητοι φιλοι μου μια ερωτηση,
τωρα για το καλοκαιρι μενω στο εξοχικο μου σπιτι που μεχρι τωρα δεν υπαρχει adsl λοιπον στο διπλανο χωριο απο το δικο μου οπου βρισκονται ολες οι γραμμες των γυρο χωριων και του δικου μου παρατηρησα εξω απο το κεντρο του ΟΤΕ ενα μεγαλο ξυλινο κουτι που γραφει με μεγαλα γραμματα huawei και το σημα της εταιριας και απο διπλα γραφει apothiki77 και απο κατω γραφει huawei telecomunications και ρωτω εγω τωρα μηπως βαζουν dslam βγαζει η εταιρια αυτη dslams η βαζουν κανα ασυρματο νετ?ευχαριστω:respekt:

H HUAWEI εχει και dslam και ο οτε κανει χρηση αυτων!
Σε πιο κεντρο ανοικει το χωριο σου??? (σε πιο χωριο ειναι το κεντρο του οτε και ποσο απεχει το δικο σου απο αυτο)

emeliss
02-07-09, 10:31
Μπες και δες για την huawei

http://www.huawei.com/

alex24
02-07-09, 10:58
H HUAWEI εχει και dslam και ο οτε κανει χρηση αυτων!
Σε πιο κεντρο ανοικει το χωριο σου??? (σε πιο χωριο ειναι το κεντρο του οτε και ποσο απεχει το δικο σου απο αυτο)

Το κεντρο του ΟΤΕ ειναι στο Γραμμενο και το δικο μου χωριο απεχει 3χλμ και μολις εμαθα οτι θα μπει ethernet dslam τωρα το μονο που μενει ειναι να μαθω τις ταχυτητες!!!

dkmaster
02-07-09, 15:39
Huawei = ethernet δίκτυο = έως και 24 iptv μπορεί να πάρει αν η απόσταση δεν είναι απαγορευτική.

kkonstan
02-07-09, 16:31
Το κεντρο του ΟΤΕ ειναι στο Γραμμενο και το δικο μου χωριο απεχει 3χλμ και μολις εμαθα οτι θα μπει ethernet dslam τωρα το μονο που μενει ειναι να μαθω τις ταχυτητες!!!

Αν είναι ~3χλμ η γραμμή σου, σε βλέπω στα 2Mbps, άντε να πληρώσεις για 8άρα και να κλειδώνεις 4-5.

alex24
03-07-09, 00:49
Αν είναι ~3χλμ η γραμμή σου, σε βλέπω στα 2Mbps, άντε να πληρώσεις για 8άρα και να κλειδώνεις 4-5.

Μπα δεν νομιζω στο σπιτι που εχω ηδη adsl tellas kai connx(8mbps) εχω 7700 down και 999 up και αντιστοιχα 8191/381 δηλαδη ολα και εχω att 43 οποτε νομιζω οτι 8α ειμαι μια χαρα στα 8 αλλα και 2 να βαλω δεν με ενοχλει ειναι καλυτερα απο το mobile internet της voda ποσο παιρνει η διαδικασια εγκαταστασης ενως dslam εχει περιπου 3 μηνες που γινεται η κατασκευη του!!:respekt:

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.