Επιστροφή στο Forum : Προβλημα με μTorrent
Οταν προσπαθω να κατεβασω οτιδηποτε μετα απο λιγο μου βγαζει το εξης μηνυμα "Error: the device is not ready" και σταματαει να κατεβαζει. Μηπως κανεις αλλος εχει το ιδιο προβλημα και ξερει τι πρεπει να κανω?
Εχεις κάνει τις ρυ8μίσεις με τους φακέλλους του torrent?
Εγώ έχω το εξής πρόβλημα,όταν έχω ανοιχτό το μtorrent,μετά από 5-10 λεπτά ξαφνικά πέφτει όλο το ίντερνετ,προσέχτε δεν μου κάνει disconnect την σύνδεση,γιατί από το Laptop με το Wifi μπαίνω κανονικά,απλά για κάποιο λόγο από ότι κατάλαβα ρίχνει το badwith εντελώς,όσο έχω κλειστό το μtorrent όλα λειτουργούνε καλά,δοκίμασα αυτά που έχουνε πει πολλά παιδιά να μειώσω τις συνδέσεις κ το download/upload στο 70 % αλλά δεν γίνετε τίποτα,όσο έχω κλειστό το πρόγραμμα όλα καλά,με το που το ανοίγω μετά από 5-10 λεπτά όλα down,αλλά ίντερνετ υπάρχει κανονικά αφού όπως ανέφερα προηγουμένως δεν κάνει disconnect το ιντερνετ,αφού από το laptop ασύρματα μπαίνω,μπορεί κανείς να με βοηθήσει?έχω ψάξει παντού κ δεν έχω βρει την λύση...
Khaos Sektor
12-07-09, 02:39
Για δοκιμασε καποιο αλλο προγραμμα και δες εαν υπαρχει το ιδιο ακριβως προβλημα. Κανε εγκατασταση το bitlord ας πουμε. Επισης δες και με καλωδιο ethernet αν υπαρχει το ιδιο θεμα με το utorrent.
άλλο πρόγραμμα η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω γιατί έχω συνηθίσει το μtorrent,αλλά θα το δοκιμάσω να δω όμως αν κάνει το ίδιο...
Δοκίμασα και άλλο πρόγραμμα το vuze και πάλι τα ίδια,τι συμβαίνει δεν μπορώ να καταλάβω...μπορεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του?
άνοιξε τα πορτ απο το router και κανε disable UPnP απο το router + utorrent
@ ADSLgr.com All rights reserved.