PDA

Επιστροφή στο Forum : Γνωρίζετε εάν το TP-LINK TD-W8101G είναι Annex A;



hippiemaster
09-07-09, 12:50
'Εχω σύνδεση ADSL σε PSTN στον ΟΤΕ και θέλω να αλλάξω μόντεμ/ρούτερ ώστε να έχω wireless. Ξέρετε εάν το TP-LINK TD-W8101G 54M WIRELESS ADSL2+ ROUTER είναι Annex A ή B; Θα κάνω με αυτό τη δουλειά μου ή χρειάζομαι και τίποτα άλλο; Τα χαρακτηριστικά του που αναφέρονται σ' αυτό το link http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=193 είναι αξιοπρεπή ή παρά είναι απλό; Όπως καταλαβαίνετε δεν γνωρίζω και πολλά γύρω από τα μόντεμ και θέλω πριν το αγοράσω να είμαι σίγουρος ότι παίρνω κάτι καλό. Ευχαριστώ

mondeo
12-07-09, 14:51
Annex A είναι.Και σε πληροφορώ πως είναι αξιοπρεπέστατα μηχανάκια.

inoel
12-07-09, 21:57
Να ρωτησω κι εγω κατι?Χρειαζεται τιποτα αλλο για ασυρματη συνδεση(splitter κά) ή μονο αυτο το TP-LINK TD-W8101G, αρκει?Ευχαριστω.

mondeo
12-07-09, 22:23
Να ρωτησω κι εγω κατι?Χρειαζεται τιποτα αλλο για ασυρματη συνδεση(splitter κά) ή μονο αυτο το TP-LINK TD-W8101G, αρκει?Ευχαριστω.

Χρειάζεται το ασύρματο ρούτερ,ασύρματη κάρτα δικτύου στο PC και αν έχεις κωδικοποιήσει το wi-fi θα πρέπει να δώσεις στο PC τον κλειδί πρόσβασης γιά να συνδεθεί.Το splitter φυσικά θα το χρησιμοποιήσεις κανονικά όπως σε οποιοδήποτε ρούτερ γιά να διαχωριστεί το σήμα του ADSL από του τηλεφώνου.

inoel
13-07-09, 09:12
Φιλε mondeo ευχαριστω αλλα εννοω ,αν ειναι modem-router και οχι σκετο router...κι ετσι χρειαζομαι και modem εξτρα!

hippiemaster
14-07-09, 00:17
Ευχαριστώ Mondeo για τη διευκρίνηση.
Σύμφωνα με το Link που ανέφερα στην αρχή, το TD-W8101G πρέπει να είναι και modem και router.

nakostyfoon
11-09-09, 08:38
Παιδιά μόλις αγόρασα το TD-W8101G. Πρίν είχα το Siemens CL-110 που μου είχε δώσει η Forthnet το οποίο τα έπαιξε πριν 4 μέρες.
Λοιπόν.
Με το Siemens έπιανα 6,5Mbps/1017kbps περίπου.
Με το TP-LINK πιάνω 6,1Μbpsή5,7Mbps/950kbpsή850kbps(εξαιρτάται από την ώρα).

Το θέμα είναι το εξής. Από forthnet μου είχαν πεί και είχαν πάρει και οι ίδιοι τηλέφωνο μερικές φορές ότι κάποια συσκευή στο σπίτι προκαλεί παρεμβολή και γι'αυτό το Upstream δεν ήταν κάποιοες φορές 1017 αλλά σχεδόν 900. Μου είχαν πεί ότι όσο μακριά και αν είμαι από το dslam πρέπει το Upstream να φτάνει το θεωρητικό.(είμαι πολύ μακριά.)
Όντως όταν έβγαζα τη συσκευή το Upstream έφτανε το 1017 που ανε΄φερα πιο πάνω.

Τώρα με το TP-LINK έχω βγάλει τα τηλέφωνα ίσως δημιουργούσαν πρόβλημα και έχω απώλεια και upstream αλλά και downstream.
Λέτε μετά από 2 χρόνια με dsl και ακριβώς την περίοδο που άλλαζα Modem να άρχισε να δημιουργεί θέμα ο συναγερμός ;
Τα noise margin και attenuation είναι οριακά έως πολύ χάλια γενικά αλλά αυτό ίσχυε πάντα και με το CL-110.

Μπορώ να θεωρήσω ότι απλά το TP-LINK έχει θέμα επιδόσεων απλά και δεν μπορεί να κλειδώσει ούτε upstream σωστό ;

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.