PDA

Επιστροφή στο Forum : Utorrent και Hashfails

tonyspanos
12-07-09, 22:13
Τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω τρομερό πρόβλημα με τα hashfails. Σε κάθε torrent που θα βάλω θα χάσω περίπου το μισό. Στην αρχή λέω θα φταίει το Eset Smart Security. Το άλλαξα με Zone Alarm Extreme Security. Έπειτα τα έριξα στο ότι είναι δημόσιοι τράκερ, αλλά μου το κάνει πλέον και σε private. Έχω Linksys WAG200G, Zone Alarm Extreme Security και Utorrent 1.8.3 (build 15772). Απο ταχύτητες πάει μια χαρά (~780 λόγω QoS) αλλά μόλις αρχίσουν τα απανωτά hashfails, κολλάει ότι έχει σχέση με Internet. Ο Μοzilla ειδικά.. τα φτύνει,δεν αποκρίνεται, δεν συνδέεται πουθενα!!!

anodizer
14-07-09, 18:08
Συνήθως ευθύνονται corrupted torrents...έχεις δοκιμάσει πολλά διαφορετικά ώστε να το διαπιστώσεις;

tonyspanos
14-07-09, 20:55
Όλα μου τα torrent εδώ και 2 μήνες!!

anodizer
15-07-09, 15:36
Τότε δοκίμασε τα πάντα..άλλο torrent client, αποθήκευσε τα σε άλλο σκληρό, άλλους trackers, ενεργοποίησε το Encryption στον client, κλπ. Ίσως καλό είναι να εγκαταστήσεις και το Protowall.

nikosmelt
19-07-09, 13:22
Μου μοιάζει περισσότερο με πρόβλημα σκληρού, οπότε δοκίμασε εκεί πρώτα. Δοκίμασε να αποθηκεύσεις σε άλλο σκληρό ή κάνε πρώτα defragment αυτόν που χρησιμοποιείς.

@ ADSLgr.com All rights reserved.