Επιστροφή στο Forum : Windows 7 - Συζήτηση, απορίες, προβλήματα
Όποιος μπορεί ας ελέγξει τα συμπιεσμένα αρχεία που ανέβασε ο φίλος geopro64 (όποιος ενδιαφέρετε αλλά δεν ξέρει πώς ας αναρτήσει σχετικό comment ή ας στείλει pm), γιατί αυτήν την στιγμή έχω μόνο το laptop που τρέχω linux, διαφορετικά θα αναρτήσω απάντηση σε 2 μερούλες.
Νikosanagn
12-01-11, 15:56
Που μπορώ να βρώ ποια προγράμματα εμποδίζονται απο το firewall και να το απενεργοποιήσω ωστε να μην εμποδίζονται?
Πίνακας Ελέγχου/Τείχος Προστασίας/Ρυθμίσεις για προχωρημένους.
Μπορείς να δεις ποια εμποδίζει ή μπορείς να προσθέσεις και εξαιρέσεις...
Νότιε προβοκάτορα :p
Νikosanagn
12-01-11, 18:06
Ευχαριστώ βόριε! :p
Να ρωτήσω τα προγράμματα που είναι με τικ (το ν ξέρετε...) τα αφήνει το firewall μου ?
Για δώσε ένα screen shot Νίκο...
Νikosanagn
12-01-11, 18:19
Ορίστε από τις ρυθμίσεις του πυρότοιχου...
Τα πράσινα είναι αυτά που επιτρέπονται.:oneup:
Νikosanagn
12-01-11, 18:30
Πφφφ... ε, τότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=465850).:what:
Το screen shot που έβαλες λέει για τις εισερχόμενες συνδέσεις (inbound). Στα εξερχόμενα (outbound) το έχεις "ανοίξει"?
Νikosanagn
12-01-11, 18:46
Oου γιου σαν οφ α μπιτς λες? Κάτσε να δω!!!
........Auto merged post: Νikosanagn πρόσθεσε 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Στο outbound λοιπόν δεν το βγάζει καν....:sorry:
Μπήκες στο forum του pando?
Με μια ματιά που έριξα, έχουν αρκετοί τέτοιο πρόβλημα.
Νikosanagn
12-01-11, 18:55
Όχι δεν είχα δει οτι είχαν και forum τρομάρα τους για δώσε λινκ να δούμε τι βρήκες, θα ψάξω κι εγώ.
Oου γιου σαν οφ α μπιτς λες? Κάτσε να δω!!!
Τί είναι το "sun of a beach" ; http://img171.imageshack.us/img171/4439/scratchw.gif
Ο ήλιος της παραλίας... :innocent:
Νikosanagn
12-01-11, 21:10
:lol::stunned:
Aφηνω καμια φορα τον υπολογιστη σε sleep mode και τις περισσοτερες φορες οταν επιστρεψω εχει ανοιξει μονος του χωρις να τον πειραξει κανεις.
Εχει κανεις ιδεα γιατι γινεται αυτο?
Aφηνω καμια φορα τον υπολογιστη σε sleep mode και τις περισσοτερες φορες οταν επιστρεψω εχει ανοιξει μονος του χωρις να τον πειραξει κανεις.
Απλό. Τον "ξυπνάει" κάποια συσκευή χωρίς να πρέπει.
Από Ethernet μέχρι ποντίκια.
Δοκιμασα μια φορα βγαζοντας το ethernet γιατι αυτο παιζει γερα, αλλα παλι τα ιδια, τωρα χωρις ποντικια πληκτρολογια δεν εχω δοκιμασει αλλα πχ το ποντικι δεν πρεπει απλα να κουνηθει πρεπει και να πατησεις κατι.
Δεν ξερω θα δοκιμασω και χωρις αυτα, αλλα δεν ειναι κ πολυ πρακτικο να τα ξηλωνεις ολα για να τον βαλεις σε sleep.
Δεν χρειάζωντε ξήλωμα όλα. Μια ρύθμιση στο BIOS είναι. Πάτα DEL (συνήθως) ή δες στο κάτω δεξι άκρο της οθόνης όταν ο υπολογιστής ξεκινα για την φράση PRESS (όνομα κουμπιού) to Enter SETUP
Πάνε στο Intergrated peripherals ή κάτι παρόμοιο, εξαρτάται από το BIOS, και κάνε Disable όλα δίπλα από τις φράσεις Wake on...(π.χ. Wake on LAN).
Επίσης αν πάς στον πίνακα ελέγχου διαχείρηση συσκευών, οι περισσότερες συσκευές, όπως πληκτρολόγιο ,ποντίκι,καρτα δικτύου ,θύρες USB κτλπ. ,αν κάνεις δεξί κλικ πάνω σε κάθε μια από αυτές κι επιλλέξεις ιδιότητες, στο παράθυρο που θα ανοίξει θα δείς μια καρτέλα "διαχείρηση ενέργειας". Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις το πια συσκευή ή θύρα θα ξυπνα τον υπολογιστή.
Δοκιμασα μια φορα βγαζοντας το ethernet γιατι αυτο παιζει γερα, αλλα παλι τα ιδια, τωρα χωρις ποντικια πληκτρολογια δεν εχω δοκιμασει αλλα πχ το ποντικι δεν πρεπει απλα να κουνηθει πρεπει και να πατησεις κατι.
Δεν ξερω θα δοκιμασω και χωρις αυτα, αλλα δεν ειναι κ πολυ πρακτικο να τα ξηλωνεις ολα για να τον βαλεις σε sleep.
Και το δικό μου ξυπνάει μόνο με το κούνημα του ποντικιού. Χωρίς να πατήσω κουμπί.
BIOS Update δοκίμασες?
BIOS Update δοκίμασες?
Οχι, σημερα ειδα οτι εχει βγει νεο F# θα το περασω και βλέπουμε.
Παιδιά καλημέρα.
Το ΚΒ976902 που εμφανίστηκε στο WU το περνάμε;
Τι ακριβώς κάνει;
Είναι όντως προπομπός του Sp1;
Παιδιά καλημέρα.
Τι ακριβώς κάνει;
Ναι και ναι.
Δεν ξέρω τι στο διά...στημα είναι, αλλά από χθες που την πέρασα μου τα έκανε οίκο ανοχής στον ένα υπολογιστή. :evil:
Παιδιά καλημέρα.
Τι ακριβώς κάνει;
http://www.sevenforums.com/windows-updates-activation/120758-what-update-windows-7-x64-based-systems-kb976902.html
KB976902 - "Black Hole" update (http://cubicspot.blogspot.com/2010/10/kb976902-black-hole-update.html)
Εγω έχω ηδη SP1 μέσα, οπότε δεν ανησυχώ, θα περιμένω χαλαρά την τελική έκδοση :p
Είναι πολύ κοντά το release του SP1 RTM λέμε... :shifty:
vasileios13
14-01-11, 11:27
Δεν ξέρω τι στο διά...στημα είναι, αλλά από χθες που την πέρασα μου τα έκανε οίκο ανοχής στον ένα υπολογιστή. :evil:
No problem,here.......:hippy:
Ότι πρέπει έκατσε το SP1 RTM για ένα καθάρισμα σε 3 PC που έχω σήμερα.
BUILD: 7601.17514.101119-1850
FILE: windows6.1-KB976932-x86.exe
FILE: windows6.1-KB976932-X64.exe
PS: Those who installed the first beta version of SP1 should pay attention to this update KB976902. This update is intended for those who have previously installed a beta version of the first service pack (SP1) and in order to be able to easily uninstall them as well as to avoid problems with the installation of the final edition.
BUILD: 7601.17514.101119-1850
FILE: windows6.1-KB976932-x86.exe
FILE: windows6.1-KB976932-X64.exe
:oneup::oneup::oneup:
Οπότε εγώ το προσπερνώ...
tsiouficto
14-01-11, 15:06
Έκανα πρόσφατα format και το messenger τρώει κολλήματα και αργεί να ανταποκριθεί. Πατάω δεξί κλικ και βγαίνει το μενού μετά από 1 λεπτό. Πατάω σε μία επαφή για να ανοίξει παράθυρο για chat και κάνει πάλι ένα λεπτό να ανοίξει. Έκανα uninstall αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να σβήσω κάτι μέσα στην registry ώστε να κάνω ξανά εγκατάσταση από το μηδέν μπας και ξεκολλήσει?
Εγώ την εγκατέστησα (σε γνήσια Win7 Ultimate 64-bit) την ΚΒ 976902 και δεν είδα καμμιά διαφορά.
No problem!
Και από εμένα μια από τα ίδια. Έχει βγει από τέλη Δεκεμβρίου αυτή η ενημέρωση.
Εν τω μεταξύ...
... το γεγονός ότι το Windows Update κάνει τα δικά του αρχίζει και με εκνευρίζει: Ενώ ρυθμίζω το πρόγραμμα να κάνω εγώ τα updates, μετά από δύο μερούλες το ξεχνάει και κάνει silent install :angryr:
cuprakatos
15-01-11, 00:47
Και από εμένα μια από τα ίδια. Έχει βγει από τέλη Δεκεμβρίου αυτή η ενημέρωση.
Εν τω μεταξύ...
... το γεγονός ότι το Windows Update κάνει τα δικά του αρχίζει και με εκνευρίζει: Ενώ ρυθμίζω το πρόγραμμα να κάνω εγώ τα updates, μετά από δύο μερούλες το ξεχνάει και κάνει silent install :angryr: Αυτό το 17sec και το 5.5 στην υπογραφή σου τι σημαίνουν ; :hmm:
Αυτό το 17sec και το 5.5 στην υπογραφή σου τι σημαίνουν ; :hmm:
17sec-> Χρόνος εκκίνησης του μηχανήματος
5.5 -> Βαθμολογία WEI
MaFiOzOs_GR
15-01-11, 01:08
17 sec για boot και 5.5 στο WEI (Windows Experience Index) ??? :hmm:
---edit------
Πότε απάντησες ωρε hackerman και ούτε καν το είδα;;; :blink:
Αυτά παθαίνεις άμα αφήσεις ανοιχτό το παράθυρο της απάντησης πάνω από 1 λεπτό.... :lol:
Τουλάχιστον έπεσα μέσα... :p
Eμένα θελει 20 sec μόνο η μητρική για να κάνει initialize τις συσκευές :P
Eμένα θελει 20 sec μόνο η μητρική για να κάνει initialize τις συσκευές :P
Τι εννοείς, μένει το μηχάνημα 20 Δευτερόλεπτα στο post της μητρικής :shock: ?
Έχω κανα 8άρι usb συσκευές, + ενεργοποιημένο τον ide controller + τον esata, οπότε ναι από τη στιγμή που πατάω το κουμπί μέχρι να ξεκινήσει να φορτώνει το λειτουργικο θέλει περίπου 20 sec.
Με το hybrid sleep όμως έχω σωθεί, ζητημα αν κάνω κανονικο shutdown μια φορά τη βδομαδα. Sleep και σε 4" είμαι στο desktop με ανοιγμένες τις εφαρμογές μου ;)
Με το hybrid sleep όμως έχω σωθεί, ζητημα αν κάνω κανονικο shutdown μια φορά τη βδομαδα. Sleep και σε 4" είμαι στο desktop με ανοιγμένες τις εφαρμογές μου ;)
Το ίδιο κι' εγώ.
Απίστευτη ευκολία. :yahoo:
ή δεν το κλείνεις ποτέ :cool:
Tο hybrid sleep ως διαφορα απο το κανονικο sleep εχει οτι εαν πεσει η ταση μπορει να κανει resume απο τον δισκο?
Tο hybrid sleep ως διαφορα απο το κανονικο sleep εχει οτι εαν πεσει η ταση μπορει να κανει resume απο τον δισκο?
Ακριβώς αυτό.
Siba, δές εδώ (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3882892&postcount=6421).
Και το κάνουμε έτσι (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3884445&postcount=6424).
To hybrid sleep στις επιλογές του start menu πρέπει να το εμφανίζει ως σκέτο Sleep, σωστά?
MaFiOzOs_GR
15-01-11, 14:15
Και το κάνουμε έτσι (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3884445&postcount=6424).
Καλά μιλάμε είναι φοβερό!!! :yahoo:
Γενικά κλείνω πάντα τον υπολογιστή και κλείνω και το πολύμπριζο για να μην καίει τζάμπα ρεύμα όταν είναι κλειστό, αλλά άμα είναι να ανοίγει έτσι ακαριαία, χαλάλι τα ~16 Watt την ώρα που καίει όταν είναι σε sleep! :respekt:
Τελικά όντως σε Windows 7 το hybrid sleep ήταν ενεργοποιημένο από default. ;)
To hybrid sleep στις επιλογές του start menu πρέπει να το εμφανίζει ως σκέτο Sleep, σωστά?
"Αναστολή λειτουργίας".
@ ADSLgr.com All rights reserved.