PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποριες για μτορρεντ

agg
24-07-09, 12:24
Καλησπερα στο πολυ ωραιο σας φορουμ!
Ειμαι νεο μελος και πριν απο λιγες μερες διαβασα στο φορουμ για το μτορρεντ και αποφασισα να το κατεβασω συμφωνα με τις οδηγιες σε καποιο αλλο θεμα. Το κατεβασα εκανα και τις σχετικες ρυθμισεις και ολα καλα! Επειτα επελεξα τη ταινια που ηθελα και μετα το κατεβασμα διαπιστωσα οτι η ταινια ηταν σε πολλα μεμονωμενα αρχεια και τα οποια δεν μποουσα να ανοιξω. Διάβασα και αλλα θεματα σχετικα, κατεβασα και καποια προγραμματα και media players αλλα ματαια... Βεβαια, εσεις που γνωριζετε απο μτορρεντ και τα σχετικα, ισως τωρα να γελατε... αλλα επειδη μολις πριν λιγες μερες εμαθα τι ειναι τα τορρεντς και για το πως κατεβαζουμε ταινιες, αν μπορειτε δωστε μου μερικες πληροφοριες για το προβλημα που αντιμετωπιζω:hmm:
Και να συμπληρωσω οτι το μονο προγραμμα που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα και μονο για κατεβασμα τραγουδιων ηταν το limewire.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

kondr7
24-07-09, 14:26
Μάλλον η ταινία είναι συμπιεσμένη. Δοκίμασε προγράμματα όπως winrar ή 7zip για αποσυμπίεση. (7zip αν η κατάληξη των αρχέιων ειναι .001 , .002 κτλ)

Υ.Γ. Οι ταινίες συνήθως είναι ΕΝΑ αρχείο στα torrents. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να είναι fake.

RASTAVIPER
24-07-09, 14:38
Υ.Γ. Οι ταινίες συνήθως είναι ΕΝΑ αρχείο στα torrents. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να είναι fake.
Δεν είναι στάνταρ για το ΕΝΑ αρχείο.
Εγώ πετυχαίνω συνέχεια και σε πολλά συμπιεσμένα μέρη.

agg
25-07-09, 01:39
Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!
Πραγματι, κατεβασα το winrar και αμεσως εγινε η μετατροπη των αρχειων και μπορω να δω την ταινια:oneup:
Αν μπορειτε πεστε μου και κατι ακομη, αν θελησω να γραψω την ταινια σε dvd με ποιο προγραμμα/ media player μπορω να το κανω αυτο?
Σας ευχαριστω και παλι!!!

arial
25-07-09, 02:10
Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!
Πραγματι, κατεβασα το winrar και αμεσως εγινε η μετατροπη των αρχειων και μπορω να δω την ταινια:oneup:
Αν μπορειτε πεστε μου και κατι ακομη, αν θελησω να γραψω την ταινια σε dvd με ποιο προγραμμα/ media player μπορω να το κανω αυτο?
Σας ευχαριστω και παλι!!!

Χρησιμοποιησε το Nero Burning ROM :)

agg
25-07-09, 13:50
Χρησιμοποιησε το Nero Burning ROM :)

Ευχαριστω arial!:)

@ ADSLgr.com All rights reserved.