PDA

Επιστροφή στο Forum : Κοπηκε το ρευμα, η συνδεση τερματησε!!!

panoc
24-07-09, 18:16
μολις κοπηκε το ρευμα, το cl-110 εκανε μια επανεκινηση και κοιταξτε τι εγινε!

psyxakias
24-07-09, 18:46
Συνηθισμένο φαινόμενο. Πρόλαβε και συνδέθηκε το router σου πριν των γειτόνων σου και έπιασες καλύτερο συγχρονισμό λόγω λιγότερων συνακροάσεων (τώρα σου έχει πέσει και το SNR λίγο, αφού άρχισαν να ξαναμπαίνουν). Άμα ξανασυγχρονίσεις, θα ξαναπέσει η ταχύτητα.

panoc
24-07-09, 18:47
θα παω σε ολους να κοψω ρο ρευμα, αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι το γεγονος οτι τερματιζει την 8αρα connex παρα το τεραστιο attenuation.

Piparas
27-07-09, 00:37
Όντως δεν είναι περίεργο ρε παιδιά με τέτοιο attenuation να πιάνει 8άρα; Άμα είναι να το δοκιμάσω κι εγώ! Πριν από λίγες μέρες εγκατέστησαν στην περιοχή μου και dslam για 8 και 24 εκτός από το απλό adsl στα 2Mbps! :clap: Βέβαια οι αποστάσεις από αυτό είναι άλλο θέμα..

DSLaManiaC
27-07-09, 11:15
Εγώ ο καημένος τι να πω?
Τη τελευταία φορά που είχαμε εκτεταμένη διακοπή στη περιοχή αλλά έχω UPS γαιδούρι, απ τα 16-17 έπιασα 23. :p

panoc
27-07-09, 11:24
Εγώ ο καημένος τι να πω?
Τη τελευταία φορά που είχαμε εκτεταμένη διακοπή στη περιοχή αλλά έχω UPS γαιδούρι, απ τα 16-17 έπιασα 23. :p

και εγω με ups ειμουν :p
επανεκινηση σημερα το πρωι επειδη επρεπε να συνδεσω τηλεφωνο (δεν το εχω συνδεμενο).

Piparas
27-07-09, 11:34
Συνεχίζω να πιστεύω ότι με τα στατιστικά μου και με αυτά που βλέπω σε αυτό το θέμα πρέπει να δοκιμάσω την 8άρα. Βέβαια δεν ξέρω εάν το ρούτερ θα συνδράμει στην προσπάθειά μου αυτή.. :whistle:

panoc
27-07-09, 11:36
Συνεχίζω να πιστεύω ότι με τα στατιστικά μου και με αυτά που βλέπω σε αυτό το θέμα πρέπει να δοκιμάσω την 8άρα. Βέβαια δεν ξέρω εάν το ρούτερ θα συνδράμει στην προσπάθειά μου αυτή.. :whistle:

εγω εχω μονιμα αυτα τα στατιστικα απο την ωρα που εγινε η αναβαθμιση 4 σε 8.
το cl-110 κραταγε σταθερα τη γραμμη στα 7-7.2 ενω πριν μια εβδομαδα αλλαξα καλωδιο απο τη κολωνα του οτε μεχρι το ρουτερ και απο τοτε παιζει στα 7.5-7.8.

στη περιπτωση σου, ακομα και εαν δε πιασεις 8, θα πρεπει να εχεις ανετα 5-6mbps.

Piparas
27-07-09, 12:19
Θα το κάνω δοκιμαστικά και θα ενημερώσω! :)

Piparas
30-07-09, 13:18
Αναβαθμίστηκα κι εγώ τελικά! Με το Baudtec πιάνω απο 4800 εως 5600 kbps με snr 6-7 και attenuation 50-51. Δοκίμασα και το πρώτο μόντεμ που είχα από καιρό Ondsl το sagem fast 800 και έπιασε 6200kbps με snr 5,5-6 και attenutation 49,8. :rofl: Ήμουν σίγουρος ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από το Baudtec θα τα πήγαινε καλύτερα. Σε όλες τις περιπτώσεις η σύνδεση είναι σταθερή χωρίς αποσυγχρονισμούς. Εξάλλου, παλιότερα ο ΟΤΕ είχε αποκαταστήσει βλάβη στη κολώνα πριν το σπίτι μου που επηρέαζε τη γραμμή και έκτοτε το snr margin παραμένει σταθερό + - 1 όλο το 24ωρο. Αυτά, θα επανέλθω για ότι άλλο προκύψει!

@ ADSLgr.com All rights reserved.