PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟ Κ ΜΕ ΟΤΕ Κ ΜΕ ΟΝ?

elena_chrona
25-07-09, 14:54
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΖΩΦΡΙΑΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΝ Κ ΣΤΟΝ ΟΤΕ?Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ 3Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΗς ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΚΑΘΩς ΕΓΙΝΕ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ Ο ΟΤΕ...ΟΥΤΕ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥς!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΦΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΤ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΑΠΟ ΖΩΦΡΙΑ ΚΑΝΕΙς?:cool:Η ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ?:whistle::whistle::whistle:

intech
25-07-09, 21:13
Μην γράφεις με κεφαλαία, σε παρακαλώ.
Ισως στην αρχή να σου φανεί δυσκολότερο, αλλά τελικά θα δείς, οτι απλά είναι θεμα χρόνου.
Στο λέω γιατι, μας "βγαζεις" τα μάτια να διαβασουμε τα post σου.

elena_chrona
25-07-09, 23:14
αφου το εκανα ποστ μετα αμεσως που το θυμηθηκα ηταν ηδη αργα...σορρυ..θα το συνηθισω

greg21
26-07-09, 00:01
Φίλος μου εχει περίπου τα ιδια προβλήματα στην περιοχή αυτή..μιλησα μαζί του το πρωί.. :down:

elena_chrona
26-07-09, 00:26
Φίλος μου εχει περίπου τα ιδια προβλήματα στην περιοχή αυτή..μιλησα μαζί του το πρωί.. :down:

ειναι σε οτε η στην ον?κ γιατι λες περιπου?η φιλη μου δεν εχει τιποτα..ολα νεκρα

greg21
26-07-09, 10:59
Στην on ειναι..εγώ τον έβαλα και αυτόν στο κολπο λόγω οn rec ( ασχετο αλλα τώρα με βρίζει ) .. Λέω στο περίπου γιατι καποια διαστήματα είχε τηλεφωνο..αλλα με χαλια ποιότητα..

boymanos
26-07-09, 11:57
Στην on ειναι..εγώ τον έβαλα και αυτόν στο κολπο λόγω οn rec ( ασχετο αλλα τώρα με βρίζει ) .. Λέω στο περίπου γιατι καποια διαστήματα είχε τηλεφωνο..αλλα με χαλια ποιότητα..

το κακο ειναι οτι ολοι εχετε μπει στην on,μονο για το on rec ,αδιαφορωντας για τα αλλα προβληματα που μπορουν να παρουσιασθουν.τωρα ομως που ειναι τα δυσκολα,μενει ο κοσμος χωρις τηλεφωνα.και το κανο ειναι οτι ολα τα προβληματα παρουσιαζονται οταν φευγει καποιος απο τον οτε.τυχαιο αυτο ή ατυχο,μονο ο θεος το ξερει.εμεις μονο εχουμε καταντησει τα κοροιδα να πληρωνουμε.και οτι συμβει σε καθε γραμμη,δεν φταινε οι παροχοι,αλλα μονο ο οτε.ας πανε τοτε να φτιαξουν δικα τους αποκλειστικα δικτυα και μετα να διεκδικησουν τους πελατες και να προσφερουν δικες τους υπηρεσιες.οχι με ξενα κολυβα να κοροιδευουν τον κοσμο,που τρεχει σε αυτους για να γλυτωσει 10 ευρω.

greg21
26-07-09, 19:38
Προσωπικά δεν μπήκα στην on για το onrec,ούτε έχω προβλήματα , και γλιτώνω πάνω απο 10 ευρώ τον μήνα!!!...Να μην πω μάλλον 4 χρόνια σε εναλλακτικούς πόσα εχω γλιτώσει :rofl: !!!!!

boymanos
26-07-09, 19:43
Προσωπικά δεν μπήκα στην on για το onrec,ούτε έχω προβλήματα , και γλιτώνω πάνω απο 10 ευρώ τον μήνα!!!...Να μην πω μάλλον 4 χρόνια σε εναλλακτικούς πόσα εχω γλιτώσει :rofl: !!!!!

τοτε εισαι απο τους τυχερους.

elena_chrona
26-07-09, 21:19

βασικα οταν το πρωτοκαταλαβε οτι δεν λειτουργει, τους πηρε κ της ειπαν να κανει μετατροπη με το μοντεμ κ να κανει κλησεις μεσω ιντερνετ(μια χαρα δουλεψε αυτος ο τροπος),αλλα την επομενη μερα κ αυτο γιοκ!!!οποτε ολα νεκρα.....εφυγε σημερα για διακοπες κ δεν ξερει κ ποτε θα φτιαχτει!!!αν μαθεις μεσω του φιλου σου..κανε ενα κοπο κ ενημερωσε με...ευχαριστω

kukili
03-08-09, 14:04
παιδια ολα οκ ειναι στα ανω λιοσα με την ον εγω την εχω 2 χρονια και δεν μου εχει παρουσιασει τιποτα 1 φορα που εγινε, ενταξει δεν θα την κρεμασω κιολας ειμαι η φιλη της chrona που ελεγε πιο πανω για μενα,και τηλεφωνια πολυ καλη και ιντερνετ την καλωδιακη δεν την εχω δουλεψει ποτε.

@ ADSLgr.com All rights reserved.