PDA

Επιστροφή στο Forum : Ταχύτητες μετά απο τόσα DSLCubes

Palikaridis
07-02-06, 03:20
Καλά όλα αυτά αλλά καμιά αναβάθμιση με το link του εξοτερικού που έχει μπουκόση και σέρνεται ( όπως και τα pings) θα κάνουν?

homer_k
07-02-06, 03:20
Σε λίγες μέρες θα αποκτήσω κι εγώ το πακέτο DSL Cube.
Ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν DSL Cube στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τι ταχύτητες παρατηρούν. Γενικά μετά απο τόσες νέες συνδέσεις πως πάει η Vivodi; Η πολύ καλή προσφορά που έχουν θα πρέπει να δημιούργησε πολύ μεγάλο αριθμό νέων συνδέσεων σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Υ.Γ.: Αν μένει κάποιος Καλαμαριά θα ήθελα τη γνώμη του. Ευχαριστώ.

savdown
07-02-06, 12:05
Καλά όλα αυτά αλλά καμιά αναβάθμιση με το link του εξοτερικού που έχει μπουκόση και σέρνεται ( όπως και τα pings) θα κάνουν?
Μάλλον το κέντρο του ΟΤΕ σου φταίει, σ'εμένα με ΟΤΕ+Vivodi πάει μια χαρά απο ταχύτητα download 35-42 απο pings με κόβει ο ΟΤΕ αλλα πολύ αργά το βράδυ πάει καλά.

aroutis
07-02-06, 14:02
Δωσε server... δεν έχω δει τίποτα τέτοιο.

Palikaridis
07-02-06, 15:01
Δεν κολάει ο οτε ,vivo γραμμή έχω και 13ms πρώτο hop. Eίναι καθαρά θέμα με το εξοτερικό γιατί τις τελευταίες ευβομάδες έχει ανέβει 15-20 ms to ping με τρελό packet loss σε όλους τους servers έξω ( εκτός αγγλίας που έχει ανέβει 5ms) kai to d/l δεν είναι πάντα στην τσίτα όσο ήταν ιδικά τις βραδινές ώρες. Έχω στήλει και mail αλλά πέρασαν μέρες και δεν έχουν απαντήση έστω τυπικά. Ελπίζω να το φτιάξουν. Σε κάθε περίπτοση απο όταν έφηγα απτον οτέ ηρέμησα :)

yorgosk
07-02-06, 15:13
όλα καλά στη θεωρία. άμα ήταν και λιγο συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και δινανε και καμμια γραμμη DSL σε λογικό χρόνο τι καλά που θα ήταν .....

@ ADSLgr.com All rights reserved.