Επιστροφή στο Forum : Δίκτυο 2 Η/Υ και emule
Καλησπέρα σε όλους. Εψαξα διάφορα θέματα και δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο πέρα από σκόρπια posts επί του θέματος γι αυτό και δημιουργώ σχετικό thread.
Εχω την Forthnet ADSL in a box Plus 384/128 με το γνωστό Linksys WAG354G. Πάνω στο router έχω 2 pc, ένα laptop με ασύρματη D-Link AirPlus G DWL-G630 (απλά το αναφέρω) και ένα pc με κάρτα ethernet 10/100. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι όταν ένα από τα 2 pc ή και τα 2 είναι συνδεδεμένα στο emule, πέφτει σημαντικά το download. Οταν μόνο το ένα pc είναι στο emule, κατεβάζει γύρω στα 34-39kb/sec αλλά όταν συνδεθούν και τα δύο, το άθροισμα καλά-καλά δεν είναι ούτε 20. Επίσης, όταν μόνο το ένα είναι στο emule, στο αλλο γίνεται δύσκολο ακόμα και το browsing...
Εχω χρησιμοποιήσει σταθερή ip για κάθε pc (όχι DHCP) και χρησιμοποιώ μόνο το firewall του Linksys. Και τα δύο pc είναι P4 2,8HT 512RAM με WinXP Pro SP2.
Γενικά θα ήθελα να μου προτείνετε δοκιμασμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την περιπτωση δικτύου και p2p και γιατί όχι το thread αυτό να αποτελέσει οδηγό και για τους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ προκαταβολκά.
Edited by WAntilles:
Δεν έχει σημασία ποιές πόρτες χρησιμοποιείτε
Δεν μπορείς να έχεις 2 pcia το ένα να κατεβάζει p2p και με το άλλο να θες να κάνεις και browshing..λογικό να σέρνονται.
Bάλε Net limiter η κάτι παρόμοιο και ρύθμισε πόση σύνδεση να πέρνει το ένα και πόσο το άλλο pc..ανάλογα με το τί θες..
Δεν είναι δυνατόν να μη μπορούμε με 384 γραμμή να κάνουμε browsing και p2p ταυτόχρονα, έστω κι αν το p2p περιορίζεται λίγο. Μέχρι πριν λίγο καιρό καναμε share τις 64άρες ISDN και ήταν υποφερτά τα πράγματα... Εντάξει, δε λέμε αν κατεβάζουν και τα 2 pc με 40kb/s αλλά όχι και να σέρνονται...
Ναι αλλά αν το ένα pc δεσμεύει όλη την γραμμή το άλλο τι να κάνει? Τα παράπονα στον ΟΤΕ :D
Ναι αλλά αν το ένα pc δεσμεύει όλη την γραμμή το άλλο τι να κάνει? Τα παράπονα στον ΟΤΕ :D
Το θέμα είναι ότι ακόμα κι όταν μόνο στο ένα τρέχει το emule, το download του είναι μικρό, της τάξης του 15-20kb/s.
Πρόβλημα:
----------------
Έχουμε ένα πέρασμα, π.χ. τα Τέμπη. Από τα Τέμπη μπορεί να διέλθει ένα μουλάρι κάθε ώρα. Κάθε μουλάρι μπορεί να μεταφέρει στη ράχη του ένα δεμάτι σανό. Εάν αγοράσουμε 100 μουλάρια, πόσα δεμάτια σανό θα περνάμε κάθε ώρα από τα Τέμπη;
Πρόβλημα:
----------------
Έχουμε ένα πέρασμα, π.χ. τα Τέμπη. Από τα Τέμπη μπορεί να διέλθει ένα μουλάρι κάθε ώρα. Κάθε μουλάρι μπορεί να μεταφέρει στη ράχη του ένα δεμάτι σανό. Εάν αγοράσουμε 100 μουλάρια, πόσα δεμάτια σανό θα περνάμε κάθε ώρα από τα Τέμπη;
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός... Να προσθέσω λοιπόν ότι όταν είανι μόνο το ένα pc στο internet βλέπω καλές ταχύτητες. Οταν μπει και το δεύτερο, ακόμα και όταν ΔΕΝ κατεβάζει τίποτα, η ταχύτητα στο emule του πρώτου πέφτει κατά πολύ... Το κουιζ με τα Τέμπη μάλλον δεν βρίσκει εφαρμογή στη δική μου περίπτωση...
Καλησπέρα σε όλους. Εψαξα διάφορα θέματα και δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο πέρα από σκόρπια posts επί του θέματος γι αυτό και δημιουργώ σχετικό thread.
Εχω την Forthnet ADSL in a box Plus 384/128 με το γνωστό Linksys WAG354G. Πάνω στο router έχω 2 pc, ένα laptop με ασύρματη D-Link AirPlus G DWL-G630 (απλά το αναφέρω) και ένα pc με κάρτα ethernet 10/100. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι όταν ένα από τα 2 pc ή και τα 2 είναι συνδεδεμένα στο emule, πέφτει σημαντικά το download. Οταν μόνο το ένα pc είναι στο emule, κατεβάζει γύρω στα 34-39kb/sec αλλά όταν συνδεθούν και τα δύο, το άθροισμα καλά-καλά δεν είναι ούτε 20. Επίσης, όταν μόνο το ένα είναι στο emule, στο αλλο γίνεται δύσκολο ακόμα και το browsing...
Εχω χρησιμοποιήσει σταθερή ip για κάθε pc (όχι DHCP) και χρησιμοποιώ μόνο το firewall του Linksys. Και τα δύο pc είναι P4 2,8HT 512RAM με WinXP Pro SP2.
Γενικά θα ήθελα να μου προτείνετε δοκιμασμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την περιπτωση δικτύου και p2p και γιατί όχι το thread αυτό να αποτελέσει οδηγό και για τους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ προκαταβολκά.
Τα δυο μουλάρια απλά ξέχνα τα (εδώ πολλοι δεν μπορούν να δουλεψουν ουτέ με το Ενα)
Ερώτηση χωρίς μουλάρι δουλέυει σωστά και στα δυο;
Αν ναί, τοτε το πρόβλημα σου ειναι στο πιτα γύρο dslam,
Βάλε netlimiter ώστε να περιορίσεις το μουλάρι, σε επίπεδο ωστέ να μπορείς να ανοίξεις και καμιά σελιδά.
Χαμήλωσε τις max connections /connections per sec στο μουλάρι και δες πως θα παει
Πρόβλημα:
----------------
:offtopic:
εσυ, ποσα θες να περνανε;
Σειρά μου να αναφέρω ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται στο δικό μου "δίκτυο" υπολογιστών. Στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς δίκτυο, έχω δύο υπολογιστές συνδεδεμένους με το Fritz, τον ένα με ethernet και τον άλλο με usb.
Εγκατέστησα και στα δύο το μουλάρι, ένα για εμένα εδώ κι ένα μήνα κι ένα για τη γυναίκα μου εδώ και τρεις μέρες. Μέχρι να βάλω το δεύτερο μουλάρι, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έμπαινα σε 2-3 συγκεκριμένους σέρβερ χωρίς πρόβλημα, κατέβαζα τις κάλτσες μου. Η γυναίκα μου παραπονιόταν ότι στο δικό της μηχάνημα δεν έβρισκε κλασικά και δημοφιλή τραγούδια. Οι ρυθμίσεις μας είναι σωστές (για έναν υπολογιστή βέβαια, δηλαδή έκανα ότι ακριβώς τονίζονται μέσα από το φόρουμ και μέχρι τώρα κατέβαζα με άνεση ό,τι ήθελα, συνεπώς χρησιμοποίησα ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες και για τον άλλον υπολογιστή).
Δεν τσέκαρα τον υπολογιστή της, μέχρι σήμερα... Διαπίστωσα ότι στο port forwarding του Fritz φαίνονταν οι ανοικτές πόρτες στο xxx.xxx.xxx.20 που αντιστοιχούσε στο δικό μου μηχάνημα. Γύρισα τις ρυθμίσεις στο xxx.xxx.xxx.21 (τον δικό της υπολογιστή) και ως εκ θαύματος μπήκε στους σέρβερ που έμπαινα κι εγώ (Donkeyserver1, Razorback 2.1, Razorback 2.0) ενώ εγώ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ πια... Παίρνω το ίδιο μύνημα που έπαιρνε εκείνη μέχρι σήμερα (πριν τις αλλαγές): "Ο DonkeyServer No1 φαίνεται να είναι γεμάτος"!!!!
Σκέφτηκα ότι πιθανότατα να αναγνωρίζει ΜΙΑ ip κι όχι ΔΥΟ όπως φαίνονται οι δύο υπολογιστές. Αναγνωρίζει δηλαδή ότι από το Fritz περνάει μία σύνδεση και καταλαβαίνει ότι ανοίγω π.χ. δύο μουλάρια (ή περισσότερα) στον ίδιο υπολογιστή, συνεπώς δε με αφήνει να μπω.
Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει τρόπος να λυθεί το "πρόβλημα" και να παρακάμψω το σύστημα ή πρέπει να υποκύψω στη γυναικεία φύση και να ασχοληθώ μόνο με το μTorrent;;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
jonkyr γιατί δεν ανοίγεις διαφορετικές πόρτες για τους 2 H/Y.
Δλδ ο ένας να έχει τις 10000, 10001 & o άλλος τις 10002, 10003 με αυτό το Port forwarding στον router.
Δε γνωρίζω αν κάποιοι server δε δέχονται πολλαπλά eMule (που φαίνεται περίεργο) αλλά κι έτσι να είναι, το 2ο PC, απλά θα συνδεθεί σε άλλο server. Για να το βελτιώσεις κιόλας βάλε σε υψηλή προτεραιότητα διαφορετικους server (π.χ. Donkey1 στο δικό σου, Donkey2 στης συζύγου).
jonkyr γιατί δεν ανοίγεις διαφορετικές πόρτες για τους 2 H/Y.
Δλδ ο ένας να έχει τις 10000, 10001 & o άλλος τις 10002, 10003 με αυτό το Port forwarding στον router.
Ok, σωστό. Δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό μου επειδή το Fritz έχει default port forwarding για το μουλάρι. Tο δοκιμάσω και το πρόβλημα λύθηκε. Τώρα η σύζυγος κι εγώ είμαστε ταυτόχρονα στο Donkey1. Αλλά απλά θα προσθέσω μία παρατήρηση για όποιον τυχόν έχει παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον...
Δε γνωρίζω αν κάποιοι server δε δέχονται πολλαπλά eMule (που φαίνεται περίεργο) αλλά κι έτσι να είναι, το 2ο PC, απλά θα συνδεθεί σε άλλο server. Για να το βελτιώσεις κιόλας βάλε σε υψηλή προτεραιότητα διαφορετικους server (π.χ. Donkey1 στο δικό σου, Donkey2 στις συζύγου).
Δοκίμασα να συνδεθώ σε άλλους σέρβερ ΠΡΙΝ κανω την προσθήκη των πορτς... Ο Donkey1 (στον οποίο ήταν η σύζυγος συνδεδεμένη) λειτουργούσε κανονικά, όταν του ζητούσα σύνδεση στο δικό μου μηχάνημα μού έλεγε ότι είναι γεμάτος. Καλά ως εδώ, το είχα μάθει το μάθημα. Ζήτησα σύνδεση με Doney2, μου έλεγε ότι είναι γεμάτος. Ζήτησα Razorback 2.0, έλεγε ότι είναι νεκρός. Ζήτησα Razorback 2.1, έλεγε ότι είναι γεμάτος! Έκανε αυτόματη αναζήτηση και στο 90% έλεγε ότι ιοπ σέρβερς ήταν γεμάτοι. Για να μην πολυλογώ, με σύνδεσε με έναν (σχεδόν άχρηστο) σέρβερ, στον οποίο μπήκα κανονικά αλλά δε έβρισκα κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς αρχείων.
Α, πρέπει να αναφέρω ότι το ID που μου δίνει ο σέρβερ (ο τωρινός, ο Donkey1 στον οποίο είμαστε και οι δύο υπολογιστές μέσα) είναι το ίδιο και για τα δύο μηχανήματα. Ίσως εκεί να παρουσιαζόταν το πρόβλημα: δε δεχόταν να συνδέσει δύο υπολογιστές που τους έβλεπε σαν ΕΝΑΝ, με ίδιο ID, στον ίδιο σέρβερ.
Τέλος πάντων. Τέλος καλό, όλα καλά, έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Πάω να φτιάξω τις ρυθμίσεις του firewall για να μην έχω πρόβλημα από εκεί.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και τη βοήθειά σου. Καλημέρα.
Γίνεται αυτό που λες - με τον τρόπο που περιγράφει ο Yiapap - αλλά είναι τελείως ανούσιο και άσκοπο διότι:
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=482737&postcount=6
Το πολύ-πολύ να έχεις το 1 να κατεβάζει, και στο άλλο κανένα shared αρχείο και τίποτα να κατεβαίνει. Μόνο search να κάνεις.
Αλλά και πάλι δεν έχει νόημα.
Συγχωνεύστε με την σύζυγο όλα τα downloads σε ένα μουλάρι, και ένα μόνο μουλάρι να είναι ανοικτό.
Αλλιώς δεν θα λειτουργεί αποδοτικά κανένα από τα 2.
Συγχωνεύστε με την σύζυγο όλα τα downloads σε ένα μουλάρι, και ένα μόνο μουλάρι να είναι ανοικτό.
Αυτό έχω κάνει με τον αδελφό μου.
Μάλιστα με το μουλάρι να τρέχει σε ένα PC μπορείτε να διαχειρίζεστε την ίδια στιγμή και από τα δυο PC’s Απομακρυσμένη διαχείριση του υπολογιστή (many ways!! ) ( http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15101)
Γίνεται αυτό που λες - με τον τρόπο που περιγράφει ο Yiapap - αλλά είναι τελείως ανούσιο και άσκοπο διότι:
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=482737&postcount=6
Το πολύ-πολύ να έχεις το 1 να κατεβάζει, και στο άλλο κανένα shared αρχείο και τίποτα να κατεβαίνει. Μόνο search να κάνεις.
Αλλά και πάλι δεν έχει νόημα.
O yiapap τα είπε καλά με δεδομένο ότι πλέον λειτουργούν και τα δύο μουλάρια άριστα. Ευχαριστώ και για τη δική σου βοήθεια WAntilles κι εσύ σωστά τα λες, αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στο dl. Btw, έξυπνο το παράδειγμα με τα Τέμπη ;).
"Κανένα πρόβλημα" = "Κατεβάζουμε κι οι δύο, ανεξάρτητα από ταχύτητες". Εξηγούμαι:
Δουλεύουμε κι οι δύο. Φεύγουμε από το σπίτι έχοντας ο καθένας τις δικές του προτιμήσεις (εγώ κατεβάζω π.χ. συναυλίες ή αγώνες Τσ. Λ., εκείνη τραγούδια). Οι περιπτώσεις όπου τρέχαμε κάποιο αρχείο ταυτόχρονα κι οι δύο ήταν ΣΠΑΝΙΕΣ έως ΚΑΜΙΑ χεχεχεχε. Γυρίζουμε σπίτι και τσεκάρουμε αν έχει τελειώσει αυτό που έχουμε ζητήσει. Αν όλα είναι οκ, καλώς... Ειδάλλως το/τα αφήνουμε να προχωρήσει/ουν.
Βλέπεις, δεν είμαστε "dl maniacs"... Η ουσία είναι ότι θέλουμε κάποια τραγούδια/αρχεία για το mp3 κι αυτό είναι. Τέλος. Έμαθα το Ίντερνετ το 1998 (στην τότε δουλειά μου) κι έχω ζήσει επτά γεμάτα χρόνια με dial up. Τώρα που έχω dsl δε θα αλλάξω τη ζωή μου επειδή κατεβάζω με μεγαλύτερες ταχύτητες, αλλά χάνω ένα μέρος τους επειδή θέλει να κατεβάσει κι η γυναίκα μου ;). Εκείνη έζησε με dial up από το 2000 που έμαθε να ασχολείται με τους υπολογιστές, ισχύει και για εκείνη ό,τι ισχύει και για εμένα.
Θεωρώ ότι το dsl αποτελεί ένα βήμα παραπάνω, αλλά δε θα σκάσουμε κιόλας αν δεν κατέβει το χ τραγούδι. Άσε που σε γενικές γραμμές δεν κατεβάζω τραγούδια, αγοράζω τα cd μου χωρίς να κοιτάζω το κόστος. Τα τραγουδάκια που επιλέγω αποτελούν ένα preview για να δω αν ο ήχος ενός γκρουπ μού κάνει και πρέπει να το αγοράσω, δεν χρησιμοποιώ το μουλάρι σαν εργαλείο για να καίω δισκάκια και να τα παίρνω δωρεάν.
Ξέφυγα. Η ουσία είναι ότι όλα δουλεύουν άριστα, το μουλάρι κατεβάζει με τις ταχύτητες που μπορεί να πιάσει (όποιες κι αν είναι αυτές, αλλά σίγουρα μεγαλύτερες από το dial up), συνεπώς είμαι ευχαριστημένος.
Α, να ξεκαθαρίσω κάτι: άλλο το "πόσο με βολεύει η ταχύτητα που πιάνω" κι άλλο το "πόσο ευχαριστημένος είμαι από την ποιότητα υπηρεσιών ενός παρόχου". Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν έχουν σχέση αυτά τα δύο. Εννοώ ότι μπορεί να είμαι ικανοποιημένος από το π.χ. 8 kb/s του μουλαριού, αλλά από την εταιρεία μου θα απαιτώ πάντα να βελτιώσει την ποιότητα της γραμμής για να πιάνει το θεωρητικό π.χ. 40άρι που πρέπει.
@ jonkyr
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις.
Στην αρχή που έβαλα dsl δούλευαν και τα δύο PC’s (το δικό μου και του αδελφού μου) με p2p συνέχεια 24/7.
Αργότερα σκέφτηκα ότι δεν είναι ανάγκη να καίνε ρεύμα και τα δυο μια και υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχουμε το πρόγραμμα ανεξάρτητα.
@jonkyr, μετά το post του Re-Ti-Re
Πράγματι...
Τη λύση του να ενεργοποιήσεις το web interface και έτσι να το δουλεύετε συνεταιρικά το eMule τη σκέφτηκες;
Μπορείς και να μοιράσεις στο δίκτυο τον φάκελο Incoming ώστε η σύζυγος να τραβάει τα δικά της αρχεία όταν τελειώσει το κατέβασμα.
Αν δε... σκεφτείς ότι για κάθε 1 λεπτό download χρειάζεσαι 3-4 λεπτά upload για να ισοφαρίσεις το ratio και άλλα τόσα για να το φέρεις σε αξιοπρεπές επίπεδο (ΣΕ ΚΑΘΕ PC!) νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Τη λύση του να ενεργοποιήσεις το web interface και έτσι να το δουλεύετε συνεταιρικά το eMule τη σκέφτηκες;
Ααααα μπράβο. Μακράν το καλύτερο.
Αδέρφια, καλά τα λέτε εσείς. Χρόνος δεν υπάρχει, απαντάω εγώ χαχαχα. Στις 2-3 ώρες που βρίσκομαι σπίτι, είναι δύσκολο να περάσει το μυαλό μου να ασχοληθώ με τόσο "κοπιαστικές" λεπτομέρειες. "If it ain't broke, don't fix it" λένε οι αγγλομαθείς και πιθανότατα θα καταλαβαίνεται τι εννοώ...
Θα το παλέψω πάντως αυτό το Σ/Κ. Στο μεταξυ θα βοηθούσε αν δίνατε λίγη "μασημένη τροφή" με παράθεση μερικών link ;).
Ούτως ή άλλως, πάντως, ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Στο μεταξυ θα βοηθούσε αν δίνατε λίγη "μασημένη τροφή" με παράθεση μερικών link ;).
Άκυροοοοο, βρήκα το λινκ στην προηγούμενη σελίδα. Ευχαριστώ και πάλι :up:
"If it ain't broke, don't fix it" My kind'a guy!
Για να το λέμε όμως... σκέψου το ;)
My kind'a guy!
Για να το λέμε όμως... σκέψου το ;)
Καλημέρα yiapap. Φυσικά το σκέφτηκα, φυσικά σας εμπιστεύομαι και θα το δοκιμάσω. Μπορείτε να μου λύσετε, όμως, μία άλλη απορία;
Off topic: Ξύπνησα το πρωί και βλέπω ότι είμαι συνδεδεμένος με low ID στο μουλάρι. Χρησιμοποιώ το Panda Titanium 2006 Antivirus (εμπεριέχει και firewall ή έναν τύπο του τέλος πάντων), το οποίο ήταν τράιαλ κι έχει λήξει από ΠΡΟΧΘΕΣ. Το έβαλα για δοκιμή. Τα ports δε μου ανοίγουν, παρότι μέχρι ΧΘΕΣ όλα ήταν άψογα.
Στη γυναίκα μου εγκατέστησα το ίδιο πρόγραμμα 1-2 μέρες μετά. To Panda συνεχίζει να κάνει updates κανονικά σε αυτήν, στο μουλάρι μπαίνει με high ID. Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Υπάρχει περίπτωση το Panda να μπλοκάρει τις θύρες, επειδή είναι υπό δοκιμήν πρόγραμμα; Καμία ιδέα;
Υ.Σ.: Την Κυριακή θα καθίσω να ασχοληθώ με το web interface.
ΟΚ, το σενάριο άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρον... Στον υπολογιστή μου δείχνει ότι δεν ανοίγει καν τις default πόρτες του μουλαριου, έστω κι αν μέχρι προχθές όλα ήταν ΟΚ, έστω κι αν απενεργοποίησα το Panda. Πήγα στον άλλο υπολογιστή, τσέκαρα τις πόρτες που είχα ανοικτές εκεί και όλα ήταν καλά. Άλλαξα πόρτες, τις έβγαζε μπλοκαρισμένες. Γύρισα στις αμέσως προηγούμενες (που είχαν τσεκαριστεί) και τις δείχνει μπλοκαρισμένες!!!! Παρ' όλα αυτά, η σύνδεση του υπολογιστή της γυναίκας μου με το μουλάρι γίνεται σε high ID χωρίς πρόβλημα. Α, ναι... Το Panda δουλεύει κανονικά εκεί, δεν πείραξα το παραμικρό.
Μπήκα στο Donkeyserver6 από τον υπολογιστή της και κάνει βόλτες κανονικά. Επέστρεψα στον δικό μου υπολογιστή, έκανα σύνδεση με τον Donkeyserver6, μου έδωσε χαμηλό ID κι έπειτα με πέταξε επειδή λέει είναι "γεμάτος"!
Αρχίζει να μου αρέσει αυτό το "παιχνίδι", είμαι και λίγο νευρικός, μπορεί να κάνω κανένα delete all και να παίζω ολοκληρωτικά με το utorrent να ησυχάσω...
Αν έχω "νέα κόλπα" από τους υπολογιστές, θα τα αναφέρω εδώ. Ίσως κάποιος να τα βρει χρήσιμα στο μέλλον ;). Προς το παρόν πάω για δουλειά. Καλημέρα σε όλους.
jonkyr,
Τους τελευταίους μήνες έχω κι εγώ ανάλογο πρόβλημα. Το δικό μου όμως εντοπίζεται σε συγκεκριμένους servers (συμπεριλαμβάνονται ΟΛΟΙ οι Donkey) στους οποίους συνδέομαι μόνο με LowID. Σε άλλους συνδέομαι με high, την ίδια ακριβώς στιγμή (διπλό κλικ σε άλλο server).
Δοκίμασε μήπως έχεις το ίδιο πρόβλημα, δλδ όταν δεις low id άλλαξε απλά server.
Αν κάποιος καλός άνθρωπος έχει καμμιά ιδέα για το που μπορεί να οφείλεται...
(σημείως: δεν έχω pc firewall, το linux firewall έχει στατικούς κανόνες (pnat) και είναι dmz server)
Υπάρχει επιλογή σε όλα τα μουλάρια να μην δέχονται connect με server εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν τους δοθεί high-ID.
Συνιστώ να την ενεργοποιήσετε.
Υπάρχει επιλογή σε όλα τα μουλάρια να μην δέχονται connect με server εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν τους δοθεί high-ID.
Συνιστώ να την ενεργοποιήσετε.
Που βρίσκεται; :confused:
Που βρίσκεται; :confused:
Εδώ:
6334
Το shot είναι από aMule σε Linux.
Αλλά και σε eMule σε Windows τα ίδια είναι.
Από τις 3 επιλογές που φαίνονται τσεκαρισμένες, οι 2 τελευταίες είναι που κάνουν τη δουλειά.
@ ADSLgr.com All rights reserved.