Επιστροφή στο Forum : Γιατί πεθαίνουν στο άνθος της νιότης τους οι ποδοσφαιριστές;
@ HaHa απλά κάνε μια αναζήτηση στο google για την dream team I...και το αν υπήρχε τότε η WADA
Πρεπει να κανεις πλακα!!
Αρα συμφωνα με την λογικη σου ολοι οι αθλητες ολων των χωρων ειχαν κανει συμφωνια για να μην περασουν τεστ, αφου τοτε δεν υπηρχε η WADA..
Ειπαμε, φθανει πια με τα urban myths.
Κανονικα περασαν τεστ για ντοπινγκ το 1992 οι Αμερικάνοι μπασκετμπολίστες.
Υ.Γ.: Ακομα περιμενουμε να δουμε που ηταν καταγεγραμμενο οτι δεν περασε τεστ η Dream Team το 1992...
Rebel Scum
19-08-09, 23:35
Α μάλιστα. Η wada δεν υπήρχε μόνο για τους Αμερικάνους ε; Για τους άλλους υπήρχε; :rofl:
edit: Ακόμα σε στοιχειώνουν οι κούρσες του χαλκέντερου αρχηγού μας; ;)
Και πάλι σου είπα ότι δεν άξιζαν το χρυσό ή ότι δεν ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε σε όλα τα αθλήματα; τα ληγμένα βλάπτουν..
ΘΑ μου λείψουν οι μεγάλες του χρονιές για 2-3 χρόνια που έπαιζε μπάλα όπως και η ομάδα σου...για τις υπόλοιπες χρονιές απλα θα λείψει σε εσάς για την εκτέλεση των πεντακάθαρων πέναλτυ.
megahead13
19-08-09, 23:37
Δεν τον είδα τον αγώνα. Από το ραδιόφωνο ότι άκουσα. Δεν πρέπει να παίξαμε και πολύ άσχημα απ' ότι καταλαβαίνω. Αν είχαμε έναν καλό αμυντικό μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα σήμερα. Για πείτε εσείς που το είδατε...
Rebel Scum
19-08-09, 23:45
Πρεπει να κανεις πλακα!!
Αρα συμφωνα με την λογικη σου ολοι οι αθλητες ολων των χωρων ειχαν κανει συμφωνια για να περασουν τεστ, αφου τοτε δεν υπηρχε η WADA..
Ειπαμε, φθανει πια με τα urban myths.
Κανονικα περασαν τεστ για ντοπινγκ το 1992 οι Αμερικάνοι μπασκετμπολίστες.
Υ.Γ.: Ακομα περιμενουμε να δουμε που ηταν καταγεγραμμενο οτι δεν περασε τεστ η Dream Team το 1992...
Το 92 ελέγχθηκαν με βάση τους κανόνες του ΝΒΑ...αν θες το πιστεύεις ....το ότι δεν υπήρχε η WADA σημαίνει ότι υπήρχε περισσότερη χαλαρότητα στον έλεγχο αντιντόπινγκ.
Δεν προσπάθησα να μειώσω τους αμερικάνους...και περπατώντας θα κέρδιζαν. Αλλά το να λέμε ότι στο ΝΒΑ (και στο NFL,MLB) γίνονται οι έλεγχοι που γίνονται στον υπόλοιπο πλανήτη είναι αστείο. Πολλά τα λεφτά και πολλές οι απαιτήσεις εκεί.
Το urban legend είναι πιο πιασάρικο αφού σου αρέσει τόσο η λέξη;)
ΘΑ μου λείψουν οι μεγάλες του χρονιές για 2-3 χρόνια που έπαιζε μπάλα όπως και η ομάδα σου...για τις υπόλοιπες χρονιές απλα θα λείψει σε εσάς για την εκτέλεση των πεντακάθαρων πέναλτυ.
Εμένα να δεις πως θα μου λείψει.
Πως θα μου λείψει ο τρόπος που έπαιρνε την μπάλα, την έστηνε... Κοντοστεκόταν και εκτελούσε. Εν ψυχρώ... Στα 3 μέτρα.. Σκοπεύσατε! ΠΥΡ!!
Και μετά πανηγύριζε με τα χέρια σηκωμένα όλα αυτά τα πέτσινα γκολ!!
Rebel Scum
19-08-09, 23:47
Εμένα να δεις πως θα μου λείψει.
Πως θα μου λείψει ο τρόπος που έπαιρνε την μπάλα, την έστηνε... Κοντοστεκόταν και εκτελούσε. Εν ψυχρώ... Στα 3 μέτρα.. Σκοπεύσατε! ΠΥΡ!!
Και μετά πανηγύριζε με τα χέρια σηκωμένα όλα αυτά τα πέτσινα γκολ!!
Πάνω από όλα ειλικρίνεια:) Σε σέβομαι απόλυτα:)
Και πάλι σου είπα ότι δεν άξιζαν το χρυσό ..
Οχι δεν ειπες κατι τετοιο..
Αλλα ειπες αυτα:
Και στο NBA που ξαφνικά όσοι Ευρωπαίοι πηγαίνουν εκεί γίνονται τομάρια από τα πολλά "βάρη" όλα είναι καθαρά...αλλά ξέχασα εκεί δεν υπάρχει έλεγχος ντόπινγκ...
...
Η συμφωνία για την Dream Team I (του 1992) είναι καταγεγραμμένη.
...
Δεν χρειάζονταν καμία βοήθεια για να σαρώσουν απλά προστατεύτηκαν για να μην κηλιδωθεί η πρώτη επίσκεψη επαγγελματιών στους Ολυμπιακούς.
Πραγματα τελειως ανυποστατα και urban myth..
Φθανει πια με τις ανακριβειες.
Τις οποιες βλεπω τις συνεχιζεις:
Το 92 ελέγχθηκαν με βάση τους κανόνες του ΝΒΑ...αν θες το πιστεύεις ....
Εχεις πει τοσες ανακριβειες(χωρις βεβαια να τις στηριζεις,πως να το κανεις βεβαια για πραγματα που δεν ισχυουν) που και εσυ ο ιδιος αρχιζεις σιγα-σιγα να τις γυριζεις...
Rebel Scum
20-08-09, 00:01
Ένα ποστ μου που αναφέρω ότι δεν ήμουν ακριβής για το ότι δεν γίνεται καθόλου έλεγχος στο ΝΒΑ σβήστηκε ή βολικά το ξέχασες;
Δεν κατάλαβα τι θες να στηρίξω...και με τι αποδείξεις...να φέρω τη συμγωνία IOC και ΝΒΑ για τον έλεγχο ντοπινγκ;
Και για να είμαι ειλικρινής έψαχνα το άρθρο που διάβασα ότι το 92 πέρασαν έλεγχο με βάση τους κανόνες του ΝΒΑ αλλά τώρα δεν το βρίσκω...σου υπόσχομαι ότι μόλις το έχω θα το παραθέσω.
Έχω μάθει αν κάνω λάθος να το παραδέχομαι...τώρα δεν κάνω λάθος.
.. Αλλά το να λέμε ότι στο ΝΒΑ (και στο NFL,MLB) γίνονται οι έλεγχοι που γίνονται στον υπόλοιπο πλανήτη είναι αστείο. Πολλά τα λεφτά και πολλές οι απαιτήσεις εκεί.
Κανενας δεν ειπε οτι στο NBA (και στο NFL,MLB) γινονται οι ελεγχοι που γινονται και στον υπολοιπο πλανητη..(οπως ουτε στην Α1 γινονται οι ελεγχοι που γινονται στον στιβο)
Αλλα και στο NBA (οπως και στην Α1) γινονται ομως κανονικα ελεγχοι.
Οποτε δεν βλεπω που ειναι το αστειο, οταν κανενας δεν ειπε οτι γινονται στο NBA (ή και στην Α1) οι ελεγχοι που γινονται στον υπολοιπο πλανητη ή στον στιβο.
Αστειο ειναι να βαζει καποιος λογια στο στομα των αλλων για να καλυψει τα ψεμματα που εχει πει..
Αστειο ειναι να λεει καποιος οτι δεν γινονται ελεγχοι στο NBA.
Αστειο ειναι να λεει καποιος για συμφωνια της Dream Team με το αντιντοπινγκ ,που μαλιστα ειναι καταγεγραμμενη, αλλα ποτε δεν μας λεει που ειναι καταγεγραμμενη.
Αστειο ειναι να λεει καποιος οτι η Dream Team προστατευθηκε απο το αντιντοπινγκ το 1992 για να μη κηλιδωθουν. (χωρις παλι να εχει στοιχεια)
........Auto merged post: haHa πρόσθεσε 8 λεπτά και 0 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ένα ποστ μου που αναφέρω ότι δεν ήμουν ακριβής για το ότι δεν γίνεται καθόλου έλεγχος στο ΝΒΑ σβήστηκε ή βολικά το ξέχασες;
Ειναι μια απο τις πολλες ανακριβειες που ειπες, αλλα μονο αυτην ανακαλεσες.
Δεν κατάλαβα τι θες να στηρίξω...και με τι αποδείξεις...να φέρω τη συμγωνία IOC και ΝΒΑ για τον έλεγχο ντοπινγκ;
Φυσικα!
Αφου ειναι κατι καταγεγραμμενο οπως λες,γιατι δεν μας το δειχνεις?
Αν ηταν αληθεια, θα ειχε βουηξει ο κοσμος με απτες αποδειξεις,δηλωσεις κλπ..
Αλλα οπως σου ειπα ειναι urban myth.
Δεν υπαρχει πουθενα καταγεγραμμενο, γιατι πολυ απλα δεν εγινε. (εκτος απο δηλωσεις του μπατζανακι του μπακαλη της γειτονιας που ειχε μια αδερφη που την γ@μ@γε ενας μπασκετμπολιστας και της το ειπε)
Γιατι οπως εσυ βγαινεις και λες αυτα, τοτε ο καθενας μπορει να βγει και να πει οτι ιδιες (κατα φαντασιαν) συμφωνιες ειχαν κανει και οι υπολοιπες ομαδες ή εχουν ακομα και τωρα οι υπολοιποι εκτος απο τις ΗΠΑ και αλλα τετοια φαιδρα..
Rebel Scum
20-08-09, 00:14
http://www.velonews.com/article/88619
Ορίστε και το άρθρο που είχα διαβάσει πριν κάτι καιρούς...
ΟΚ παραδέχομαι το λάθος μου και συμφωνώ ότι το ΝΒΑ και οι λοιπές αμερικάνικες λίγκες έχουν τα ίδια στάνταρ με τις ευρωπαϊκές ενώσεις που ακολουθούν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τους κανόνες της WADA...επίσης είμαι βέβαιος ότι αφού οι Αμερικάνοι ακολουθούν όλους αυτούς τους κανόνες οι αθλητές τους (ειδικά εν έτει 1992 , εποχές Καρλ Λιούις και έντονων ελέγχων ντόπινγκ) δεν είχαν κανένα λόγο να προστατέψουν αθλητές που ο καθένας είχε καμιά 90αριά αγώνες στη σαιζόν του ΝΒΑ.
Όλα αυτά είναι ένα urban myth σαν τους εξωγήινους , το τέλος τους κόσμου το 2012 και αλιγάτορες που επιζούν στους υπόνομους αφού τους ρίξεις στη λεκάνη
http://www.velonews.com/article/88619
Ορίστε και το άρθρο που είχα διαβάσει πριν κάτι καιρούς...
Μονος σου λοιπον εκτιθεσαι..
Ελπιζω επιτελους να σταματησεις τις ανακριβειες...
Rebel Scum
20-08-09, 01:06
Μονος σου λοιπον εκτιθεσαι..
Ελπιζω επιτελους να σταματησεις τις ανακριβειες...
Δεν σταματώ...είμαι σαν την Duracel τη μπαταριά:)
Δλδ αυτος ο τυπας που εκανε ρεκορ στα 100 μετρα,και τον αποκαλουν σουπερμαν,φαινομενο κ δεν ξρω τι αλλο μας ειπε οτι αυτος καλε δεν ασχολειται με ντοπες και τετοια πραγματα,αυτα συμβαινουν στον αθλητισμο ειπε αλλα εγω ειμαι εξω απο αυτα,δεν συμμετεχω.
Υποκριτες...
@ ADSLgr.com All rights reserved.