Επιστροφή στο Forum : Μηνύματα από 5ψήφιους αριθμούς
Κάποια φάση, και λόγω υπερβολικής παρακμής έκανα και εγώ το λάθος να πατήσω το κινητό μου σε κάποιο site στο ιντερνετ που ομολογουμένως δεν φαινόταν να ειναι καραγκιοζιλίκι λεφτών.
Αυτό που δεν ήξερα ειναι οτι μπορεί το κινητό σου να χρεώνεται για μηνύματα που λαμβάνεις από τρίτους. Μέχρι πρόσφατα ήξερα οτι για να πάρουν λεφτά όλες αυτές οι δωρεάν υπηρεσίες έπρεπε να στείλεις μήνυμα σε αυτούς.
Προσφάτως λοιπον ανακάλυψα το λάθος αυτού το ισχυρισμού. Διαγράφτηκα από την λίστα την εταιρίας καθώς για κανά μήνα απλά αγνοούσα τα μηνύματα που μου έχει στείλει. Μίλησα με τον παροχό μου, και μου ειπε μια κοπέλα μονο οτι δεν έπερνα εγώ σε τσοντοτηλέφωνο φάση, και ότι δεν γινεται να μου αφαιρέσουν το ποσό παρόλο που της εξήγησα οτι δεν ειδα πουθενά όρους και χρεώσεις, ειδικά για χρεώση σε λήψη μηνύματος.
Το έρωτημα λοιπον ειναι μπορώ να βρω το δίκιο μου με τον πάροχο? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω με την εταιρεία αυτή?
Το 5ψήφιο νούμερο αποστολής ειναι 54224 και νομιζω λέγετε win ΑΕ.
Ευχαριστώ
Κάποια φάση, και λόγω υπερβολικής παρακμής έκανα και εγώ το λάθος να πατήσω το κινητό μου σε κάποιο site στο ιντερνετ που ομολογουμένως δεν φαινόταν να ειναι καραγκιοζιλίκι λεφτών.
Αυτό που δεν ήξερα ειναι οτι μπορεί το κινητό σου να χρεώνεται για μηνύματα που λαμβάνεις από τρίτους. Μέχρι πρόσφατα ήξερα οτι για να πάρουν λεφτά όλες αυτές οι δωρεάν υπηρεσίες έπρεπε να στείλεις μήνυμα σε αυτούς.
Προσφάτως λοιπον ανακάλυψα το λάθος αυτού το ισχυρισμού. Διαγράφτηκα από την λίστα την εταιρίας καθώς για κανά μήνα απλά αγνοούσα τα μηνύματα που μου έχει στείλει. Μίλησα με τον παροχό μου, και μου ειπε μια κοπέλα μονο οτι δεν έπερνα εγώ σε τσοντοτηλέφωνο φάση, και ότι δεν γινεται να μου αφαιρέσουν το ποσό παρόλο που της εξήγησα οτι δεν ειδα πουθενά όρους και χρεώσεις, ειδικά για χρεώση σε λήψη μηνύματος.
Το έρωτημα λοιπον ειναι μπορώ να βρω το δίκιο μου με τον πάροχο? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω με την εταιρεία αυτή?
Το 5ψήφιο νούμερο αποστολής ειναι 54224 και νομιζω λέγετε win ΑΕ.
Ευχαριστώ
Μπορείς να επικοινωνήσεις με την ΕΚΠΟΙΖΩ, δεν ξέρω πόση τύχη μπορεί να έχει η καταγγελία αλλά οι επιλογές είναι μάλλον περιορισμένες
http://www.ekpizo.gr/?nid=524
Δες λίγο και αυτό
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=312737&highlight=%CE%B5%CE%B5%CF%84%CF%84
Ευχαριστώ αλλά τι και αν υπάρχει ο κώδικας δεοντολογίας.
Εγώ πως θα βρω το δικιο μου? Θα πω στην εταιρεία κινητής μου δεν σου πληρώνω τα 20.45 ευρώ γιατι έτσι? Πως θα αποδείξω εγώ οτι πραγματικά δεν ήξερα? Θα τρέχω στα δικαστήρια? για πχ 100 ευρώ? Όχι ότι το ποσο ειναι ευκαταφρόνητο αλλά σε αντιδιαστολή....?
Στην ελλάδα εκει βασίζονται όλοι, οτι πραγματική δικαιοσύνη δεν υπάρχει!
........Auto merged post: Demelene πρόσθεσε 0 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Και ολα αυτά για μηνύματα που λάμβανα μονο και δεν ήξερα οτι μπορούν με χρεώνουν για μηνύματα που λαμβάνω?
Που υπήρξε η ενημέρωση πχ από τον παροχό οτι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα? Γιατί μέχρι κάποια φάση δεν υπήρχε!
alwaysalone
12-08-09, 21:17
Υπαρχει ενας διαγωνισμός της Win AE (σε συνεργασια με το περιοδικό instyle) αλλά στο περιοδικό αναφέρει ξεκαθαρα και με εντονα γραμματα, οτι δεν υπαρχουν έξτρα χρεώσεις και συνδρομές και σκέφτομαι να στείλω sms γιατι αναφέρει οτι κερδίζεις κάποια δώρα χωρίς κλήρωση. (με μοναδική χρέωση 6 ευρω ανα συμμετοχή).
Θα δείξει...
Πάντως εγω το εχω κρατήσει το απόκομα του περιοδικού με αυτην την διευκρινιστική δήλωση... Οτι δηλαδή δεν υπαρχουν εξτρα συνδρομες κλπ..
Με ταραξε ομως λιγο το thread σου. Ποση χρέωση παραπανω σου ηρθε στο λογαριασμο?
Λοιπον στον τελευταίο αναλυτικο για δυο μέρες ειχα πάρει 4 και 3 μηνύματα εκ των οποίων το καθένα στοιχίζει 1.6807 πριν το ΦΠΑ.
Στο μήνα που τρέχω τώρα θα έχει πολύ περισσότερα αν και γενικά είχε 1,2 μηνύματα την ημέρα μονο εργάσιμες.
Τουλάχιστον πρέπει να την έχω γλιτώσει φθηνά.
Αλλά και πάλι με τον τσαμπουκά έτσι.
Λοιπον στον τελευταίο αναλυτικο για δυο μέρες ειχα πάρει 4 και 3 μηνύματα εκ των οποίων το καθένα στοιχίζει 1.6807 πριν το ΦΠΑ.
Στο μήνα που τρέχω τώρα θα έχει πολύ περισσότερα αν και γενικά είχε 1,2 μηνύματα την ημέρα μονο εργάσιμες.
Τουλάχιστον πρέπει να την έχω γλιτώσει φθηνά.
Αλλά και πάλι με τον τσαμπουκά έτσι.
Σύμφωνα με την wind:
Υπηρεσίες SMS Τρίτων
Οι υπηρεσίες SMS τρίτων παρέχονται από εξωτερικούς συνεργάτες μέσω του δικτύου της WIND.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 54224
ΧΡΕΩΣΗ 0,50€
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ Χρέωση στο εισερχόμενο SMS (συνδρομητικές υπηρεσία με χρέωση 0,11€ στο εξερχόμενο SMS)
http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1173
Σύμφωνα με την wind:
Υπηρεσίες SMS Τρίτων
Οι υπηρεσίες SMS τρίτων παρέχονται από εξωτερικούς συνεργάτες μέσω του δικτύου της WIND.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ 54224
ΧΡΕΩΣΗ 0,50€
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ Χρέωση στο εισερχόμενο SMS (συνδρομητικές υπηρεσία με χρέωση 0,11€ στο εξερχόμενο SMS)
http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1173
Και γιατι έχει τόσο διαφορά στην χρέωση
Θα τους πάρω αυριο τηλέφωνο.
Ευχαριστώ.
@ ADSLgr.com All rights reserved.