Επιστροφή στο Forum : ελαττωμα σε καινουριο αμαξι.τι να κανω
σορυ για το μεγάλο ποστ.
με την ευκαιρία του μειωμένου τέλους ταξινόμησης προχώρησα στην παραγγελία ενός hyundai i20 . το αυτοκίνητο εφθασε χθες(12-8) στην αντιπροσωπεία που έκανα την παραγγελία. την ίδια στιγμή έκανα και κατάθεση ολου του ποσου (μετροιτίς η αγορά) στην τράπεζα. τηλεφωνώ στον πωλητή και μου λεει πως αυριο (σημερα εννοώντας 13-8) θα εχουν βγει και οι πινακίδες για να περασω να το παρω.
σημερα το μεσημερι με καλει και μου λεει πως οι πινακίδες μπήκαν αλλα επειδη λογω φόρτου εργασίας δεν προλάβαιναν να βαλουν τους αισθητήρες παρκαρίσματος που ήταν δώρο, να περάσω αυριο (14-8) . δεν φέρνω αντίρηση και συμφωνώ.
Τωρα το απογευμα παω με τον πατέρα μου απο την αντιπροσωπεία να το δουμε και να παρουμε αντιγραφα της αδειας κυκλοφορίας για να βγάλουμε ασφάλεια..
Ζητάμε λοιπόν απο τον πωλητή να το δουμε και μας φέρνει καποιες αντιρήσεις επειδη υπάρχει συναγερμός στο γκαράζ και κάτι τετοια.Τελικά μετά απο πίεση δική μου και του πατέρα μου μας οδηγεί πίσω.
εκει παρατηρώ ότι και οι πινακίδες εχουν μπει και οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι εγκατεστημένοι. Παρατηρεί εκείνη την ώρα ο πατέρας μου ότι το πλαστικό που βρίσκεται στην οροφή για να μπαίνει σχάρα, εχει ξεκολήσει στο 1/3 του μηκους του και πεταγεται...
αμέσως ο πωλητής κανει να το πιέσει παλι κατω, ακουγονται τα κλιπάκια του, αλλα άμέσως ξαναπετάγεται πανω και φαίνεται οτι εχουν κάνει αποπειρα να το κολησουν με κολα (!!!!!) πάνω στα κλιπάκια....
Ο πωλητής μας λεει πως δεν ειναι τιποτα και τα παιδια θα το εχουν φτιάξει μεχρι αυριο κτλ...
Δεν ειπα τιποτα εκείνη την ώρα και φύγαμε προανώς ξενερωμένοι και τσαντισμένοι.
1)δεν οφειλε να με εχει ενημερωσει εστω τηλεφωνικά για το ελάττωμα?
2) ολα τα υπολοιπα αυτοκινητα που εφθασαν χθες τα έδινε κανονικά σημερα.αρα μου ειπε ψεματα για το φόρτο εργασίας
3)αν θελησω αργότερα να βάλω σχάρα δε θα έχω πρόβλημα που όλο το σύστημα έχει υπολέιματα κόλας..??
4) να αξιώσω κάτι απο τον πωλητή ή την αντιπροσωπεία?
αν καποιος εχει καμια ιδέα ή εμπειρία σε σχετικό ζήτημα....
Φίλε μου σε κάθε περίπτωση εσύ πρέπει να παραλάβεις το αυτοκίνητο όπως το είδες στην έκθεση.
Αυτό που θα ζητήσεις να ενημερωθείς είναι το αν το αυτοκίνητο ήρθε έτσι από την κεντρική αντιπροσωπεία η το πειράξανε στην πάτρα η στην μεταφορά.
Από την κεντρική αντιπροσωπεία ουσιαστικά είναι αδύνατο να έφυγε έτσι αμάξι.
Θα ζητήσεις να επικοινωνήσουν μπροστά σου με την αντιπροσωπεία και να σου υποδείξουν σε πιό εξουσιοδοτημένο θα καταλήξεις για επισκευή η οποία είναι εντός εγγύησης φυσικά.
Τα AUTO POINT συνεργεία ανήκουν στον ιδικτήτη της κεντρικής αντιπροσωπείας και μάλλον εκεί θα καταλήξεις.
Πάντως η HUNUAI έχει καλή φήμη και δεν πιστεύω να έχεις κάποιο πρόβλημα.
μια μικρη διευκρινηση.στην αντιπροσωπεία στον Πύργο εχω κανει την παραγγελία.
Κατανοώ πως κάνω την τρίχα τριχιά αλλα ειναι το πρώτο μου αυτοκίνητο, το παίρνω με δικά μου λεφτά και επειδη ο πωλητής εχει επιδείξει κακή συμπεριφορά απο την ώρα της παραγγελίας (μου εδωσε λαθος χρονοδιάγραμμα παραδοσης, δε σηκωνε τηλεφωνα...) ηταν προκλητικο απο μερους του να προσπαθησει να το φτιάξει εκείνη την ώρα μπροστά μας...
διαφοροι μου λένε να αξιώσω να μου κάνουν δώρο κανένα έξτρα...
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αξιώσεις ότι πληρώνεις. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δηλαδή αμάξι του κουτιού με ότι αυτό συνεπάγεται..
εχεις δικιο.κανονικα πρεπει να τους πω να μου φερουν καινουριο με αλλο αριθμο πλαισίου.Το θέμα ειναι πως επειδη ο πωλητης μου εδωσε λαθος χρονοδιαγραμμα παραδοσης.εχω πουλησει ηδη το παλιο αυτοκίνητο και εδω και 2 εβδομάδες ειμαι με ταξί και λεωφορεία στην Πάτρα που εχει κάκιστο δίκτυο συγκοινωνίας...
να κανεις φασαρια, και να μην το αφησεις να περασει ετσι!γνωστου μου ηθελαν να του δωσουν χτυπημενο!!!!και οχι μικρη ζημια, ολο το φτερο μεσα!βεβαια επειδη ειχε χρονο ζητησε μετα απο φασαρια καινουργιο....
παρε ενα δικηγορο και πηγαινε μαζι του στην αντιπροσωπια. θα σου κοστισει 100 ευρω αλλα θα βγαλεις ακρη. οτι κανεις μην αφησεις να περασουν παραπανω μερες απο οσες δικαιουσε αναιτια υπαναχωρηση απο την αγορα και επιστροφη χρηματων.
Μικρο το κακο αλλα με κολα δεν γινεται! Αυτα τα κανεις σε παλια αυτοκινητα που δεν βρισκεις κλιπακια.
Το θεμα ειναι να στο φτιαξουν σωστα. Αλλιως αμα δεις προχειροτητες μιλησε με καποιον που διευθηνει εκει μεσα.
ΜΗΝ το παραλαβεις και ΜΗΝ το κινησεις απο την αντιπροσωπεια (ουτε μεσα μην μπεις που λεει ο λογος)!!!
Θα σου ζητησει να υπογραψεις καποια χαρτια που ουσιαστικα ειναι η αποδοχη απο μερους σου.Πηγαινε με δικηγορο και αρνησου.
Δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα μπορει το αμαξι να εχει χτυπημενο και επισκευασμενο ουρανο (τυχαινει και αυτο).
Εαν ειναι μονο το πλαστικο δεν θα εχεις προβλημα με τη σχαρα γιατι το πλαστικο υπαρχει για να καλυπτει το''αυλακι'' στο οποιο αυτη κουμπωνει (δηλαδη διακοσμητικο ειναι).
Καλα ξεμπερδεματα.
εχεις δικιο.κανονικα πρεπει να τους πω να μου φερουν καινουριο με αλλο αριθμο πλαισίου.Το θέμα ειναι πως επειδη ο πωλητης μου εδωσε λαθος χρονοδιαγραμμα παραδοσης.εχω πουλησει ηδη το παλιο αυτοκίνητο και εδω και 2 εβδομάδες ειμαι με ταξί και λεωφορεία στην Πάτρα που εχει κάκιστο δίκτυο συγκοινωνίας...
Για 4 μηδενικά κόστος μπορείς να κάνεις υπομονή και να υποστείς το έξτρα κόστος πχ του ταξί. Στην πάτρα ειναι φθηνό το ταξί λόγω αποστάσεων γενικώς. Ανεξαρτήτως ομως καλύτερα +200 ευρώ παρά +?0000. Δεν ειναι συγκρίσιμα τα ποσα.
Με σημαντικά πιο ψυχρό αίμα απο το απόγευμα που γύρισα απο την αντιπροσωπεία και μετά απο επικοινωνία με φιλο μηχανικό, κατέληξα πως αυριο που θα παω για παραλαβή, θα ελέγξω φυσικά και ο ίδιος πάλι το πλαστικό, ενώ θα ζητήσω υπογεγραμμένη απο το συνεργείο και τον υπεύθυνό τους αναφορά του τι προβλημα υπήρχε και τί έκαναν ακριβώς. 'ετσι θα μπορώ να είμαι καλυμένος αργότερα σε πιθανή εμφάνιση του ίδιου ή σχετικού με το υπάρχον πρόβλημα.
και για να δείτε σε τι αναφέρομαι
http://indianautosblog.com/wp-content/uploads/2008/09/large.jpg
βλεπετε τα 2 (οκ το ενα μονο φαινεται καλα στη φωτο..) μαυρα πλαστικα που ξεκινουν εφαπτώμενα του παρμπρίζ και πανε σε ολη την οροφη μεχρι πισω. Το προβλημα υπαρχει στο πλαστικο πανω απο τον οδηγό και ειναι περιπου 20 εκατοστα πλαστικο που δεν καθεται καλακαι πετάγεται.
εδιτ.
εδω φαινεται πιο καθαρα
http://forum.avtoindex.com/foto/data/media/41/hyundai_i20_3_door_2009_10.jpg
φιλε εγω δε θα το επαιρνα με καμμια δυναμη , μαθε γιατι ειναι το πλαστικο αυτο εκει πανω , εχει να κανει τπτ με στεγανοτητες κλπ? και πως περασε αυτο το αμαξι τον ποιοτικο ελεγχο , ελεος δηλαδη
μια μικρη διευκρινηση.στην αντιπροσωπεία στον Πύργο εχω κανει την παραγγελία.
Κατανοώ πως κάνω την τρίχα τριχιά αλλα ειναι το πρώτο μου αυτοκίνητο, το παίρνω με δικά μου λεφτά και επειδη ο πωλητής εχει επιδείξει κακή συμπεριφορά απο την ώρα της παραγγελίας (μου εδωσε λαθος χρονοδιάγραμμα παραδοσης, δε σηκωνε τηλεφωνα...) ηταν προκλητικο απο μερους του να προσπαθησει να το φτιάξει εκείνη την ώρα μπροστά μας...
διαφοροι μου λένε να αξιώσω να μου κάνουν δώρο κανένα έξτρα...
Ποια τρίχα την κάνεις τριχιά; Το ελαστικό (χοντρό λάστιχο είναι αυτό αν θυμάμαι καλά), είναι βγαλμένο από τα κλιπ του και ΧΩΡΙΣ να σε ενημερώσουν για ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ του πλαστικού πήγανε να βάλουν κόλλα!! Δεν είναι ένα καπάκι της ρόδας (αν έχει πλαστικά καπάκια που μάλλον έχει ζάντες αλουμινίου) πως έσπασε και το αλλάξανε. Είναι πρώτον το ότι ενήργησαν με δόλο, προσπαθώντας να σας αποκρύψουν το αυτοκίνητο το οποίο εσείς καλή την πίστη, το πληρώσατε (και αυτό είναι μέγα λάθος σας) χωρίς να το δείτε, δεύτερον είναι το σημείο της ζημίας ή του ελλατώματος και τρίτον ο τρόπος επιδόρθωσής του.
Πως πάνω στον ουρανό έσπασε το κλιπ; Να μου έλεγες στον προφυλακτήρα, να πω πως το κουτούλησε κατά λάθος με άλλο αυτοκίνητο. Στον ουρανό!! του αυτοκινήτου, τι προκάλεσε αυτό το σπάσιμο του κλιπ; Για πάνε από την άλλη μεριά και δες, είναι εύκολο να βγάλεις αυτή τη λωρίδα από τον ουρανό, ή θέλει να ασκηθεί πίεση.
Από τη στιγμή που από την αρχή, δεν ενήργησαν ως όφειλαν ενημερώνοντάς σε, για το πρόβλημα με τον εν λόγω ανταλλακτικό, έχεις κάθε λόγο, να μην τους εμπιστεύεσαι σε ότι αφορά τις εξηγήσεις που σου δώσανε.
Το αυτοκίνητο από τη στιγμή που είναι καινούργιο, ο αντιπρόσωπος οφείλει να το δώσει στον πελάτη καινούργιο και ΟΧΙ επιδιορθωμένο. Αν είναι πες του, να το αγοράσεις όχι σαν καινούργιο αλλά σαν μεταχειρισμένο. Δηλαδή αυτός είναι μάγκας να κρύβει το αυτοκίνητο για να βάλει κόλλα!!! στη λαμαρίνα όταν από το εργοστάσιο υπάρχουν κλιπ και εσύ ο βλάκας να το πληρώσεις για καινούργιο;
Γιατί δε σου πρότεινε να βάλει τα εργοστασιακά κλιπ, αλλά κόλλα; Εκεί έχω κολλήσει, γιατί το θεωρώ απίθανο ο λαμαρινάς να είδε να πιάνεται η λουρίδα με κλιπ εργοστασιακά και αυτός να θέλησε να μπαλώσει τη ζημιά με.....κόλλα!!! Εκτός και αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις.
ο τυπος εκεινη την ωρα που προσπαθουσε με τον αντιχειρα να το πιεσει κατω και ξαναπεταγόταν δε μας ειπε ουτε για κόλα ουτε για αντικατάσταση με καινουριο. μας ειπε οτι μεχρι την ωρα που θα το παραλαβω θα το εχουν φτιαξει τα παιδια...
την κόλα την ειδα εγω και ο πατερας μου. στα μισα της διαδρομής που κούμπωνε το κλιπ υπηρχαν 5-6 ml κακοαπλωμένη ξεραμένη κίτρινη κόλα/σιλικόνη/πλαστικό που φαινοταν στο μάτι τουλάχιστον ΜΗ βιομηχανικό αλλά μπακαλίστικο.
ρε τι γίνεται στον κόσμο!!
τεσπα οσο ασήμαντο και να είναι το πρόβλημα [αν είναι ασήμαντο] μια επικοινωνία με την HUNDAI hellas, ή/και με την μητρική hundai δεν είναι ασχημη ιδεα, αφού τραβήξεις και τις αναλόγες φωτογραφίες οταν ξαναπάς και δεις οτι δεν σε πληρεί αυτο που σου πουλα.
Δεν το παραλαμβάνεις. Του ζητάς καινούριο. Αν αρνηθεί, θα του ζητήσεις επισκευή επίσημης αντιπροσωπείας, ακόμη και αν χρειαστεί να το μεταφέρει στην Αθήνα για την επισκευή και εννοείται ότι θα του ζητήσεις χοντρή έκπτωση γιατί θα του πεις με πολύ έντονο ύφος ότι το αγοράζεις ελατωματικό από τη χρ στιγμή 0.
Πάρε τηλέφωνο την κεντρική αντιπροσωπεία, πες τους ότι έχεις ένα i20, περιέγραψέ τους (σαν να είναι δικό σου το αυτοκίνητο) τι έχει, και ρώτα τους πως επισκευάζεται ΠΡΙΝ πας στον τύπο, ώστε να ξέρεις ακριβως τις πρέπει να κάνει για να μην σε κοροϊδεύει.
Τα αυτοκίνητα αυτά, έρχονται πάνω σε συρόμενα. Ο ουρανός δεν είναι συνηθισμένο να έχει το παραμικρό ελλάτωμα. Συνήθως αν υπάρχει κάτι, αυτό θα είναι σε κανένα προφυλακτήρα. Γιατί να πάρεις ένα αυτοκίνητο ζελατίνα και να έχει αυτό το πράγμα στον ουρανό; Πάντα μέχρι τώρα αγοράζω μεταχειρισμένα. Σε κανένα δεν είχα τύχει αυτό που έτυχε σε καινούργιο. Ολόκληρη αντιπροσωπεία ένα κλιπ δεν είχανε να βάλουνε; Και γιατί το καθυστέρησαν τόσο; Περίμεναν να στεγνώσει η κόλλα; Κόλλα βάζανε παλιά στον ουρανό αυτοκινήτων που τοποθετούσαν μαύρη επένδυση. Μιλάμε για μοντέλα 80 και πριν.
Καταρχάς είναι λάθος σου που έδωσεσ το χρήμα πριν έρθει το car.
Έγω όταν το έκλεισα έδωσα 50€ για το τυπικό και τα υπόλοιπα την ημέρα παραλαβής.
Έπρεπε και εσύ να δώσεις 50-100€ και τώρα να απαιτούσες καινούργιο αλλιώς να μην αγόραζες.
Νομίζω πως αφού δεν έχει υπογράψει συμφωνητικό παραλαβής μπορείς να ζητήσεις υπαναχώρηση από την επιλογή σου και τα λεφτά σου στο ακέραιο πίσω.
Άλλωστε νομίζω το αίτημα υπαναχώρησησ εντός 14 ημερών στο παραδιδίδουν και κατά την παραλαβή άρα πιαθνός μπορείς να το αγοράσεις και αμέσως να το γυρίσεις πίσω και να σου επιστρέψουν τα χρήματα.
Εγώ πάντως σε κάμια-μα καμία περίτπωση δεν θα το παραλάμβανα.
ευχαριστω για τις απαντησεις και τις ιδεες.Με βοηθησατε να το σκεφτώ πιο καθαρά.Παω τωρα στην αντιπροσωπεια.Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις
Manolis_karas
14-08-09, 11:25
Είσαι τυχερός που το είδες, η συμφωνία για αγορά αυτοκινήτου είναι για καινούργιο χωρίς επιδιορθώσεις νομίζω, επικοινώνησε με την επίσημη αντιπροσωπία, αναλόγως τι θα σου πουν, πες τους ότι δεν το παραλαμβάνεις αν δεν επικοινωνήσεις με την εταιρεία ή με την αντιπροσωπία Ευρώπης (δεν ξέρω τη δομή αυτής της εταιρείας), είναι πολύ εύκολο με e-mail, οι πατέντες με κόλες κλπ είναι κυρίως ελληνικές. Ρώτα και κανένα δικηγόρο.
ενώ θα ζητήσω υπογεγραμμένη απο το συνεργείο και τον υπεύθυνό τους αναφορά του τι προβλημα υπήρχε και τί έκαναν ακριβώς. 'ετσι θα μπορώ να είμαι καλυμένος αργότερα σε πιθανή εμφάνιση του ίδιου ή σχετικού με το υπάρχον πρόβλημα.
αν τελικά το παραλάβεις.
Κατά τη μεταφορά των αυτοκινήτων εκεί που παθαίνουν ζημιά συνήθως είναι στους καθρέφτες/ στο φτερό / αν δεν προσέξουνε μπορεί να το φάνε και λίγο στο πλάι καμιά γρατζουνιά εννοώ
Να ρωτήσω ……. αυτό το μαύρο πλαστικό που δεν κουμπώνει δεν κάθεται στη θέση του,
υπάρχει περίπτωση εισροής από νερά μέσα στη καμπίνα;;;
Όχι. Μου φαίνεται ότι είναι απλά για τη σχάρα οροφής. Αναμένω από το φίλο μας τα νέα από το μέτωπο! :twisted:
και που ξέρεις τι ταλαιπωρία έφαγε αυτο το αυτοκινητο και εχει αυτο το πρόβλημα; το συγκεκριμένο πρόβλημα το ειδες τυχαία, αλλά σκέψου αν υπάρχουν κι άλλα που δεν ειναι εμφανη; να μην το παραλάβεις να ζητήσεις άλλο.
Όχι. Μου φαίνεται ότι είναι απλά για τη σχάρα οροφής. Αναμένω από το φίλο μας τα νέα από το μέτωπο! :twisted:
υδρορροες λεγονται
λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης.
φτανουμε με τον πατερα μου με κακες διαθέσεις και βλεπουμε το αμαξι γυαλισμενο καθαρό και με διορθωμένο το πρόβλημα
Ζητάω απο τον διευθυντη-οχι τον πωλητη- εξηγησεις και μου απαντα : οταν ηρθε απο την αθήνα δεν ειχε εμφανιστεί το πρόβλημα.Εμφανίστηκε κατα τον ποιοτικό έλεγχο που κάνανε στην τοπική αντιπροσωπεία που αν κατάλαβα καλά στρεσάρουν και πιέζουν διάφορα πλαστικά και εξαρτήματα να δουν αν ειναι σωστά στη θέση τους. Δεν ειναι βάση για σχάρα οπως λανθασμένα υπέθεσα αρχικά.
το λαστιχο αυτο ειναι για να τρεχουν τα νερά και στα περισσότερα αυτοκίνητα ειναι απλα ενα αυλάκι χωρίς κανένα λάστιχο.Δεν επικοινωνει με την καμπινα ουτε στεγανοποιεί κάτι αλλα είναι διακοσμητικό. Μου ειπε πως ειχε γινει αντικατασταση με καινουριο και του απαντησα πως δεν τον πιστευα αφου χθες ειχα δει αποπειρα επιδιορθωσης με κόλα
Το παμε πίσω το όχημα και ο μηχανικος βγαζει αυτο που ειχε (μπαινει συρταρωτά και σφηνώνει στην οροφή) και το ανοιγει μπροστα μου. Ευτυχώς δεν ειχε ουτε υπολείματα κόλας οπως το χθεσινό ουτε προβλημα με καποιο απο τα κλιπάκια. μου ειπε πως το κοστος του λάστιχου είναι εντελώς ευτελές και δεν έξιζει τον κοπο να μου το γραψει σαν επισκευή.
Αμεσως το ξαναέβαλε και μας αφησε να το περιεργαστουμε. Το παλεψαμε αλλα δε μπορεσαμε να το ξαναβγαλουμε χωρίς το εργαλείο του μηχανικου.
Καπου εκεί είπα με τον πατέρα μου οτι δεν αξίζει να χαλάσουμε τη μέρα μας άλλο του ειπαμε οτι ειμαστε οκ το πηραμε και φύγαμε. τους γκρίνιαξα λιγάκι πως θα έπρεπε σε κάθε περίπτωση να μας ειδοποιήσουν και όχι να το αντιμετωπίσουν στα μουλωχτά αλλά ο διευθυντής απάντησε πως οτι προβλήματα βρίσκουν εκεί τα φτιάχνουν οι ίδιοι πριν τα παραδόσουν σε πελάτες.
το ξερω οτι μπορουσα να το κάνω θέμα αλλα πραγματικά είδα πως δεν άξιζε τον κόπο. Μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα του αυτοκινήτου και κανένα άλλο.
ΥΓ. χαλάστηκα που τελικά ΔΕΝ ειχε είσοδο για USB όπως νόμιζα.σε οοοολες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν εμφανίζεται και είσοδος usb μαζί με το aux-in. τεσπα μικρό το κακό..
.................Δεν επικοινωνει με την καμπινα ουτε στεγανοποιεί κάτι αλλα είναι διακοσμητικό. ..................
το βασικότερο .....
----------------------------
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν :clap: :clap: :clap: :clap:
Καλορίζικο!!!! & Καλοτάξιδο!!!! :superman: m3fisto :) :)
Καλοριζίκο μαν. Καλο στρίψιμο :D
Ωραίος ;) Αφού το κοίταξες πως δεν κάνανε τσαπατσουλιές και βάλανε τα εργοστασιακά κλιπ όλα καλά. Καλοτάξιδο :)
Καλοτάξιδο.Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, καλά έκανες και το πήρες. Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
@George978 Ευχαριστώ για την επισήμανση! :oneup: Πραγματικά αυτά τα αυλάκια είναι υδρορροές και όντως σε κάποια αυτοκίνητα είναι εντελώς ακάλυπτες.
...Εμφανίστηκε κατα τον ποιοτικό έλεγχο που κάνανε στην τοπική αντιπροσωπεία που αν κατάλαβα καλά στρεσάρουν και πιέζουν διάφορα πλαστικά και εξαρτήματα να δουν αν ειναι σωστά στη θέση τους...
Αυτο δεν το κανει καμια τοπικη αντιπροσωπεια. Το μονο που κανουν ειναι ενα τυπικο ελεγχο και καθαρισμα.
Καλοταξιδο!
Μην ξεχνας οτι εχεις και την εγγυηση για καθε τι στραβο που θα εμφανιστει αργοτερα.
Καλοτάξιδο και μόνο για σέρβις.......
.......και περιμένουμε εντυπώσεις από τα πρώτα χιλιόμετρα :up:
......
ΥΓ. χαλάστηκα που τελικά ΔΕΝ ειχε είσοδο για USB όπως νόμιζα.σε οοοολες τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν εμφανίζεται και είσοδος usb μαζί με το aux-in. τεσπα μικρό το κακό..
Εάν θέλεις μετά δεν μπορείς να το τοποθετήσεις σαν αξεσουάρ; :hmm:
σχεδον σιγουρα θα μπορω. με ενδιαφέρει να του προσθέσω usb και trip computer που δεν εχει.
μεχρι στιγμης αριστες εντυπωσεις.εχω κανει 500 χλμ σε ωραιους επαρχιακους δρομους με φιλους και συγγενεις.
ειναι εντυπωσιακά αθόρυβο. Η ανάρτηση λιγο πιο σκληρή απ ότι ειχα συνηθίσει αλλα το αναπληρώνει στις στροφές.περιμενω να ολοκληρώσω και το στρώσιμο για να δω και επιδόσεις...
ρε τι γίνεται στον κόσμο!!
τεσπα οσο ασήμαντο και να είναι το πρόβλημα [αν είναι ασήμαντο] μια επικοινωνία με την HUNDAI hellas, ή/και με την μητρική hundai δεν είναι ασχημη ιδεα, αφού τραβήξεις και τις αναλόγες φωτογραφίες οταν ξαναπάς και δεις οτι δεν σε πληρεί αυτο που σου πουλα.
Αυτό να κάνεις! Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθείς...
@ ADSLgr.com All rights reserved.