Επιστροφή στο Forum : Ποια απο τις δυο οθονες μου προτεινετε??
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169528
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168011
οι περισσότεροι θα πουν Samsung γιατί έχει καλύτερα χρώματα κάποιοι θα πούν LG γιατί έχει καλύτερο contrast και φωτεινότητα
εγώ θα πω γιατί δεν πας στις 24in που είναι και full HD - η διαφορά τιμής είναι μικρή
24αρα δε θελω με τπτ, ειδη η 22 μια φαινεται αρκετα μεγαλη.. Οπως λες συνηθως οι πιο πολλοι λενε για samsung αλλα εγω μη λιγη προσωπικη εμπειρια επειδη εχω δει 2-3 και απο τις δυο μαρκες πιο πολυ στα ματια μου με ευχαριστησε η LG
εγώ LG έχω αλλά αν πω το απαγορευμένο θα με φάει κανένας :lol:
κι εμένα οι 24 πολλές μου φάνηκαν στην αρχή - τώρα λέω να πάρω άλλη μία να τις κάνω αδελφάκια
Πες να μαθουμε και εμεις...
Πες να μαθουμε και εμεις...
το είπες εσύ - η LG είναι καλύτερη από τη Samsung :p
εγώ είμαι μια χαρά με μία LG L246WH περσινό μονδελάκι αλλά πουλιέται ακόμα
24αρα δε θελω με τπτ, ειδη η 22 μια φαινεται αρκετα μεγαλη..
Την πρώτη εβδομάδα, άντε και τη δεύτερη...μετά θα σου φαίνεται από κανονική έως μικρή :mrgreen:
(πάρε αυτή που σου άρεσε καλύτερα)
24αρα δε θελω με τπτ, ειδη η 22 μια φαινεται αρκετα μεγαλη.. Οπως λες συνηθως οι πιο πολλοι λενε για samsung αλλα εγω μη λιγη προσωπικη εμπειρια επειδη εχω δει 2-3 και απο τις δυο μαρκες πιο πολυ στα ματια μου με ευχαριστησε η LG
κι εγώ έτσι έλεγα όταν πήγα για αναβάθμιση οθόνης από 19 ίντσες... "πολλές οι 24, να πάρω 22" και ζαχάρωνα τη T220. Τελικά χτύπησα 24αρα και πλέον μου φαίνεται μια χαρά!
midnightsun
19-08-09, 23:50
Την πρώτη εβδομάδα, άντε και τη δεύτερη...μετά θα σου φαίνεται από κανονική έως μικρή :mrgreen:
(πάρε αυτή που σου άρεσε καλύτερα)
:respekt:
Είναι πολύ βολική η ανάλυση 1920*1200 ;) Για 24" πάντα.
και οι 22αρες με αναλυση 1680χ1050 μια χαρα ειναι,σιγα τη διαφορα βλεπεις και ελαφρως μεγαλυτερα τα γραμματα.
εγω θα διαλεγα LG,εχω ενα φτηνο μοντελλο το W2241S και μου αρεσει πολυ περισσοτερο η εικονα της απο
μια πολλη ακριβοτερη samsung που εχει ενας γειτονας.
πιο ζωντανη σιγουρα.
παντως και οι δυο που υπαρχουν στην αρχη ειναι καλες,η samsung εχει πιο ελκυστικη εμφανιση αν και αυτο ειναι θεμα γουστου.
σημειωση:πριν 6 μηνες ειχε πανω απο 220 ευρα
με κλειστα ματια την samsung εγω εχω την ιδια σε 24'' (Τ240) και πιστευω αξιζει 24'' δεν ειναι καθολου μεγαλη
+ το οτι εχει και HDMI η samsung
Παιδια δε θελω με τπτ 24αρα ισως σε 2 χρονια να το μετανιωσω τωρα ομως δε θελω, αν ηταν να δωσω παραπανω λεφτα για 24αρα θα επερνα μια 22αρα που ειναι και τηλεοραση..
Ξανασκέψου το steant... Πίστεψέ με, θέλεις 24" και 1920 x 1200. Θα το καταλάβεις όταν πάρεις την 22" 1680 x 1050 και περάσει 1 μήνας. Το ίδιο μου έλεγε ένας φίλος μου που επέμενε για 19". Τελικά τον έπεισα για 24" και μόλις ήρθε στο σπίτι μου και είδε την 26" που έχω μου είπε ότι η δική του είναι μικρή... Όσο για μένα, κι εγώ τα ίδια έλεγα και τώρα δεν θα με χάλαγε μια 30". Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πάρε 24"+ με ανάλυση τουλάχιστον 1920 x 1200 (Full-HD).
εγω λεω να παρουμε ολοι απο μια 50αρα (οθονη οχι γυναικα) για ναμαστε καλυμμενοι.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169552
Καποιο σχολιο για την παραπανω? Εχω τωρα μια 19αρα σε αναλυση 1440χ900.
midnightsun
20-08-09, 19:42
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169552
Καποιο σχολιο για την παραπανω? Εχω τωρα μια 19αρα σε αναλυση 1440χ900.
Πάρε μια 24" 1920 * 1200 να μην ψάχνεσαι μετά από 3 χρόνια.
Η φτήνια τρώει τον παρά... ;)
Μιας και λεμε για οθονες σε μενα στη samsung T240 που εχω το καλωδιο του ρευματος δεν κανει καλη επαφη με την οθονη και αναγκαζομαι να το κουναω καμια φορα μεχρι να κανει επαφη εχει κανεις το ιδιο προβλημα ? Καμια λυση ?
midnightsun
21-08-09, 00:42
Μιας και λεμε για οθονες σε μενα στη samsung T240 που εχω το καλωδιο του ρευματος δεν κανει καλη επαφη με την οθονη και αναγκαζομαι να το κουναω καμια φορα μεχρι να κανει επαφη εχει κανεις το ιδιο προβλημα ? Καμια λυση ?
Δοκίμασες κανένα άλλο καλώδιο ρεύματος ;
Οχι γιατι ειναι πισω απο το γραφειο και κρατησα το παλιο μιας και ειναι ιδια και ετοιμο
(της παλιας οθονης)
midnightsun
21-08-09, 09:00
Οχι γιατι ειναι πισω απο το γραφειο και κρατησα το παλιο μιας και ειναι ιδια και ετοιμο
(της παλιας οθονης)
Δοκίμασε κάποιο άλλο μπας και κάνει λίγο καλύτερη επαφή το βύσμα, δεν νομίζω να έχει ζημιά το καλώδιο (παλιότερα μου είχε χαλάσει καλώδιο DVI και το 2003 ήταν και πανακριβά αλλά καλώδιο ρεύματος δεν μου έχει τύχει να χαλάσει) αλλά χαλαρή σύνδεση όπως λες.
μια λυση
αλλαγη καλωδιου γιατι μαλλον εχουν χαλαρωσει οι επαφες απο κακη χρηση.
καλη χρηση σημαινει οτι μπορει να μη φτανει το καλωδιο και βρισκεται συνεχεια τεντωμενο υπο πιεση μεχρι που χαλαρωσαν οι επαφες.
οπως και ναχει χρειαζεται αλλαγη.
αν δεν μπορεις να το αλλαξεις τοτε δεν χρειαζεται και να ρωτας για λυση γιατι αλλη δεν υπαρχει.
ειμαι λιγο απολυτος αλλα ετσι ειναι.
@ ADSLgr.com All rights reserved.