Επιστροφή στο Forum : Τροπος για cheat σε Ratio based trackers
lefterakis
09-02-06, 19:11
Υπάρχουν αρκετες σελίδες που στηρίζονται σε rato δηλαδή αναλογία upload / download για να μήν σε διώξουν απο το site τους (παράδειγμα το torrent bytes). Υπάρχει όμως τρόπος να "κλέψει" καπιος σε αυτές τις σελίδες στελνοντας πλαστές πληροφορίες upload στον tracker. Έχω κανει ένα software που κάνει αυτο το πράγμα και σε αφήννει να κανεις fake upload.
Τροπος λειτουργείας του προγραμματος είναι η μίμηση των HTTP headers που στέλνει ένα torrent client οταν κανει upload για να σε χρεώσει με τα bytes uploaded.
Το δίλημμα έιναι αν θα ήταν σωστό να ανεβάσω αυτό το προγραμμα εδώ ή οχι.
:hmm:
όχι δεν είναι σωστό.
Δεν το θέλουμε.
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Ή δεν έχεις καταλάβει τι θα πεί file sharing ή δεν σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί. Και για τις 2 περιπτώσεις έχω να σου προτείνω "γιατρειά". Για την πρώτη περίπτωση μπορείς να μάθεις αγγλικά, ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις τι θα πει κυριολεκτικά η φράση file sharing, καθώς επίσης να διαβάσεις τα άπειρα resources στο internet για να πάρεις μια ιδέα του τι είναι file sharing και τι αντιπροσωπεύει. Για τη δεύτερη περίπτωση μπορείς και πάλι να βρείς στο internet άπειρα resources και για τυχόν "απορίες" μπορείς να ρωτήσεις και μερικά άτομα για να σου εξηγήσουν από πρώτο χέρι.
Όσο για το πρόγραμμα που υποστηρίζεις ότι έγραψες, παρόμοια, λειτουργικά, έχουν ξαναβγεί και παλιότερα και οι trackers τα εντόπισαν. Οι χρήστες σαφώς που τα χρησιμοποιούσαν έφαγαν ban από τον εκάστοτε tracker. Το πρόγραμμά σου είναι μια..."προσωρινή μόδα", μια "αγγελία σε κυριακάτικη εφημερίδα"(english idioms). Θα το βρούνε, αν δεν το έχουν ήδη βρεί(είμαι σίγουρος ότι δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλους του trackers) και θα φας και εσύ και όλοι οι άλλοι ban. Και μετά θα κλαίγεστε. Αυτά παθαίνουν όσοι προσπαθούν να "κλέψουν" του "κλέφτες". Προσωπικά αν ήμουν διαχειριστής αυτού του forum θα σε είχα ξηλώσει προσωπικά, αλλά ας όψεται. Και να ξέρεις κάτι, όταν δε σέβεσαι τον άλλον, δε σε σέβεται κι αυτός.
note: μου το έκανες και poll κακομοίρη, ε κακομοίρη, πρώτο πρώτο post στο forum αυτό και πας να μας πασάρεις τη βλακεία σου, για να μην πω και τίποτα χειρότερο.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Msid,
Κανόνικα θα έπρεπε να το αφήσω ανοιχτό ωστέ να σε περιλάβουν οι χρήστες, αλλά :closed
@ ADSLgr.com All rights reserved.