PDA

Επιστροφή στο Forum : winlogon.exe & υπερδραστηριοτητα

mindthegap
10-02-06, 19:30
Λοιπον οριστε το προβλημα μου στο οποιο ζητω την βοηθεια σας.
Εδω και καιρο μετα απο πολυ ωρα που ο υπολογιστης ειναι ανοικτος η μετα απο απο επαναφορα απο stand by mode (παντα!), ειναι υπερβολικο αργος.

Και ναι ειναι γιατι στο task manager ειναι εμφανης η υπερδραστηριοτητα του winlogon.exe με cpu kai memory usage να αγγιζουν το 50% των δυνατοτητων του συστηματος!

Γιατι λοιπον συμβαινει αυτο?
Τι φταιει και συμβαινει και πως μπορω να απαλλαχθω απο αυτο το εξαιρετικα δυσσαρεστο γεγονος που πρπει οποτε συμβαινει να κανω επανεκκινηση?
Το ενδεχομενο malicius υλικου μαλλον το αποκλειω καθως το εχω σκαναρει πολλες φορες.

please help.... :worthy:

ArChEaN
10-02-06, 19:37
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθήσει αλλά here goes nothing: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;822834

mindthegap
11-02-06, 02:04
ΧΜ....
Βασικα τρεχω σε xp οποτε θεωρητικα δεν ειναι συμβατο αυτο.
Επισης αναφερει οτι
This problem occurs when the print spooler stops responding on the Terminal server. A spooler failure can be identified by information in the application event log or in the Drwtsn32.log on the Terminal server. The log indicates that the Spoolsv.exe process has terminated unexpectedly.

πραγμα που απο τον event viewer ειδα οτι δεν μου συμβαινει.
Γενικα δειχνει να συμβαινει ανεξαρτητα απο κατι αλλο..:hmm:

Μηπως βοηθαει να αναφερω οτι κατα καιρους μου εμφανιζεται το εξης κολλημα
Error code 1000007f, parameter1 00000008, parameter2 f87c6d70, parameter3 00000000, parameter4 00000000
που σχετιζεται με το faultrep.dll.
αλλα δεν με εχει οδηγησει καπου....

Μαλλον χειροτερα τα εκανα τα πραγματα αλλα οποια ιδεα και βοηθεια απο τους γνωριζοντες ειναι δεκτη...

Σε ευχαριστω παντως ArCHEan.

@ ADSLgr.com All rights reserved.