PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιος απο εδώ ΔΕΝ εχει δει τον Τιτανικο και γνώμες σας...

teo_L20
11-02-06, 00:28
Τωρα θα μου πείτε πως ρωτάω πράμα πολύ χαζό αλλά ναι.Εχετε δει δει τον Τιτανικό? Και γνώμες σας.
Θα παραμείνει η ταινια με τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχια?

Γνωμες σας παρακαλώ...
:clap:

sdikr
11-02-06, 00:41
τι είναι ο τιτανικός ;

informer
11-02-06, 01:06
Καφε - Μπαρ στον Εύοσμο!!! :lol:

DieSeLgone
11-02-06, 01:12
Δεν το είδα, για όσους το είδανε μία η παραπάνω φορές :hmm: (μπας και ρίξω το ποσοστό)
Για όσους δεν το είδαν, δεν το είδα γιατί η μάπα ξεχωρίζει από χιλιόμετρα...
Για όσους δεν γνωρίζουν τι έστι τιτανικός, ας συγκρίνουν ταχύτητες-τιμές dsl εγχώριες με εξωτερικού...

no_logo
11-02-06, 01:19
φοβερά ενδιαφέρον να βλέπεις ανθρώπους να πνίγονται για 2 ωρες.:down:

Νικαετός
11-02-06, 01:26
3 ώρες και 15 λεπτά για την ακρίβεια ...

Να βγω λίγο οφ τόπικ : Μου έκανε τεράστια εντύπωση το εξής γεγονός . Εν έτει 2006 ακόμα συζητάμε και από ότι φαίνεται θα συζητάμε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα για το ναυάγιο του Τιτανικού . Πριν μερικές μέρες στα νερά της Ερυθράς θάλασσας συνέβη ένα εξίσου φοβερό ναυάγιο με πάνω από 1000 πνιγμένους και αγνοούμενους ανθρώπους . Επειδή τα θύματα ήταν μουσουλμάνοι εργαζόμενοι και προσκυνητές στην Σ. Αραβία ,εξ Αιγύπτου δεν ακούστηκε στα Δυτικά media , σχεδόν τίποτε !

Κυρίες και κύριοι : Ντροπή για τον πολιτισμό μας .

Οφ τόπικ τέλος

Bhaal
11-02-06, 01:28
Το θέμα καλό είναι βρε no_logo, το ζητούμενο, όμως, είναι η σκηνοθεσία και η ηθοποιία.

Όχι, δεν το είδα. Αποφεύγω ταινίες με το Λεό Ντα Κοπρί.

Bhaal
11-02-06, 01:32
Να βγω λίγο οφ τόπικ : Μου έκανε τεράστια εντύπωση το εξής γεγονός . Εν έτει 2006 ακόμα συζητάμε και από ότι φαίνεται θα συζητάμε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα για το ναυάγιο του Τιτανικού . Πριν μερικές μέρες στα νερά της Ερυθράς θάλασσας συνέβη ένα εξίσου φοβερό ναυάγιο με πάνω από 1000 πνιγμένους και αγνοούμενους ανθρώπους . Επειδή τα θύματα ήταν μουσουλμάνοι εργαζόμενοι και προσκυνητές στην Σ. Αραβία ,εξ Αιγύπτου δεν ακούστηκε στα Δυτικά media , σχεδόν τίποτε !

Οφ τόπικ τέλος

:(

Πως, ασχολήθηκαν. Για λίγο όμως. Τώρα έχουμε νέους πολέμους ν' αγναντεύουμε
(λέγε με Ιράν) και να μετράμε τις δυνάμεις μας για το κατά πόσο μας παίρνει να το κάνουμε...

no_logo
11-02-06, 01:39
Το θέμα καλό είναι βρε no_logo, το ζητούμενο, όμως, είναι η σκηνοθεσία και η ηθοποιία.

όχι πάντα. Ειδικά όταν το θέμα είναι αποκρουστικό.

Nikoseagle εχεις απόλυτο δίκιο. Μ@@@@@@ που έβαλες το κείμενο σε spoiler, επρεπε να μπορεί να διαβαστεί άμεσα από κάθε χρήστη

papdoux
11-02-06, 01:47
Δεν το εχω δει και ουτε θελω. Ποτε δε μου κινησε την περιεργεια.
Ερωτηση: Η φημη που λεει οτι δεν ειναι τελικα ο Τιτανικος στα βαθυ του Αντλαντικου αλλα
το εταιρο αδερφακι του (κολλησα και δε θυμαμαι το ονομα τωρα) το πιστευετε;

mich83
11-02-06, 01:59
Δεν το εχω δει και ουτε θελω. Ποτε δε μου κινησε την περιεργεια.
Ερωτηση: Η φημη που λεει οτι δεν ειναι τελικα ο Τιτανικος στα βαθυ του Αντλαντικου αλλα
το εταιρο αδερφακι του (κολλησα και δε θυμαμαι το ονομα τωρα) το πιστευετε;

Βρετανικός και βυθίστηκε κι αυτός. Νομίζω κάπου στη μεσόγειο. Ίσως και όχι.

PLS_CY
11-02-06, 02:29
Επιστρέφοντας στο θέμα της ταινείας, να πω ότι την είδα και μου άρεσε αρκετά. Ακόμη περισσότερο μου άρεσε το κομμάτι για το πως γυρίστηκε.
Αν θα μείνει πρώτη σε εισπράξεις? Μπα. Κάποια άλλη ταινεία του είδους θα προωθηθεί περισσότερο σε κάποια στιγμή.

chica_loca
11-02-06, 03:43
Τιτανικός ε? ναι το έχω δει , όχι όμως τότε που πεκτηκε στο σινεμά, να σου πω ότι δεν.. δεν. Απλά δεν με συγκίνησε:cry: . Εντάξει μια συναισθηματική ταινία. Ούτε κρύο ούτε ζεστή που λέει ο λόγος. Ίσως να έφταιγε ο τύπος του άντρα (Leonardo di caprio)που θυμίζει πολύ περισσότερο παιδάκι(χεχεχε).

teo_L20
11-02-06, 21:06
Σε αυτό συμφωνω!
Σαν 18χρονο φαινετε το παιδι!

tzanerman
11-02-06, 21:11
@teo
Καλουτσικη περιπετεια, με δυο μειονεκτηματα: ξερεις το τελος και δεν μπορει να γυριστει δευτερο...
@Nikoseagle
Δυστυχως ο μεσος Ελληνας δεν ακουει ραδιοφωνο, τις ημερες που εγινε το ναυαγιο στην Ερυθρα ο 9,84 το ειχε πρωτο-δευτερο θεμα στα δελτια ειδησεων του...
@mich83
Οντως ο Βρεταννικος ειναι βυθισμενος στη μεσογειο και μαλιστα στο Ιονιο, στα ανοικτα της Κεας, βυθισμενο απο Γερμανικη τορπιλη ή ναρκη κατα τον Α'ΠΠ και αφου ειχε μετατραπει σε πλωτο νοσοκομειο.
Κατι που δεν ηξερα: ο Τιτανικος ειχε εκτος απο τον Βρεταννικο και ενα ακομα ενα αδερφο πλοιο, τον Ολυμπιακο ( :D , Olympic στα αγγλικα) το οποιο και ηταν το πρωτο της κλασης και το μονο που ειχε αισιο τελος... Η Wikipedia ειναι φιλη μας:

http://en.wikipedia.org/wiki/RMS_Titanic
http://en.wikipedia.org/wiki/HMHS_Britannic
http://en.wikipedia.org/wiki/RMS_Olympic

@Τρελη_κοπελα
Μα αυτος ηταν και ο λογος που εβαλαν τον Ντι Καπριο να πρωταγωνιστησει... :p

Gothic
12-02-06, 00:41
Δυστυχώς το έφαγα στη μάπα λόγω θηλυκού και το θεωρώ δοκιμασία που πρέπει να προστεθεί στην εκπαίδευση πεζοναυτών. Στο τέλος που κάνει παρέα στις τσιπούρες το @ εν μέσω μιας θάλασσας λυγμών ακούστηκε μια μοναχική και πανηγυρική φωνή "ΠΑΡ'ΤΑ ΡΕ Π#(*Η" η οποία συνοδεύτηκε απο αρκετά βλέμματα μίσους προς τον ομιλώντα... :cool:
Τσάμπα τα εφφέδια που ήταν πρώτης κλάσης, δεν τα έκανε ντοκυμαντέρ;

Οφ τόπικ τέλος

Η σκέψη μου ακριβώς, αν είχε γίνει αντίστοιχο με Ευρωπαίους-Αμερικάνους τουρίστες ακόμα θα ήταν πρώτο θέμα. Ενώ τώρα λίγο πρίν το νέο βίντεο κλίπ της Μαραντόνα και αυτό για 3-4 μέρες... :down:

chica_loca
12-02-06, 02:14
@Τρελη_κοπελα
Μα αυτος ηταν και ο λογος που εβαλαν τον Ντι Καπριο να πρωταγωνιστησει... :p

Tzanerman , σε εμένα δεν αρέσει .. στα μικρά κοριτσάκια ναι ,αρέσει και πουλαει αυτος(ο Ντι Καπριο):p .

kadronarxis
12-02-06, 02:26
Μου άρεσε ο τιτανικός, και συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια διότι είχε και έχει ωραία βυζιά.

Hengeo
12-02-06, 03:29
Προσθέστε άλλον έναν στην λίστα αυτών που δεν είδαν άλλη μία αμερικανιά! :rolleyes:

Οφ τόπικ τέλος

Έχεις απόλυτο δίκιο Nikoseagle... :(

Gothic
12-02-06, 07:06
Μου άρεσε ο τιτανικός, και συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια διότι είχε και έχει ωραία βυζιά.:lol: :lol: :lol: :up: :up: :respekt:

tzanerman
12-02-06, 21:26
Tzanerman , σε εμένα δεν αρέσει .. στα μικρά κοριτσάκια ναι ,αρέσει και πουλαει αυτος(ο Ντι Καπριο):p .
Μα και εσυ οταν βγηκε η ταινια ησουν μικρο κοριτσακι. Αρα, για να μην πιασει η γοητεια ( ; ) του Ντι Καπριο πανω σου κατι πρεπει να εγινε. Φορουσες καπελο απο αλουμινιο;

papdoux
12-02-06, 21:31
Για οποιον ενδιαφερεται, το εχει σημερα στις 9:00.

kubiak
12-02-06, 21:38
¶

Μου άρεσε ο τιτανικός, και συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια διότι είχε και έχει ωραία βυζιά.Μήπως μπερδεύεις τον Titanic με τον Putanic;
¶

teo_L20
12-02-06, 21:50
Για οποιον ενδιαφερεται, το εχει σημερα στις 9:00.

Mια φορά φτάνει.
Ευχαριστώ για τις γνώμες σας!:lol:

papdoux
12-02-06, 21:59
Ελα, αρχιζει, ολοι στην τηλεοραση και μετα για περετερω αναλυση...:lol:

chica_loca
14-02-06, 02:47
Μα και εσυ οταν βγηκε η ταινια ησουν μικρο κοριτσακι. Αρα, για να μην πιασει η γοητεια ( ; ) του Ντι Καπριο πανω σου κατι πρεπει να εγινε. Φορουσες καπελο απο αλουμινιο;

Ειχα παντα άλλα πρότυπα για τους άνδρες και όπως ειπα και πριν, ο Ντι Καπριο είναι και θα είναι παιδάκι :p

mrsaccess
14-02-06, 04:02
Ρε τι μου θυμήσατε βραδιάτικα!

Δεν το είδα! Δεν ήθελα καθόλου να το δω αλλά θα πήγαινα για «άλλους» λόγους. Τελικά δεν πήγα γιατί με κορόιδευαν οι φίλοι μου... :mad:

sdikr
14-02-06, 04:04
Ρε τι μου θυμήσατε βραδιάτικα!

Δεν το είδα! Δεν ήθελα καθόλου να το δω αλλά θα πήγαινα για «άλλους» λόγους. Τελικά δεν πήγα γιατί με κορόιδευαν οι φίλοι μου... :mad:

Εγώ πήγα για να κοροιδέυω τους φίλους μου :p:p

mrsaccess
14-02-06, 04:10
Εγώ πήγα για να κοροιδέυω τους φίλους μου :p:p
Εγώ ήμουν μικρός και δεν ήξερα... :cry:

Salvador
14-02-06, 04:23
ontopic
ο τιτανικος ειναι για αυτους που τρωνε kinder bueno.
Ο λεοναρντος πρεπει να τα τρωει με τις κουτες.
Ανοιγεις θεμα για τον Τιτανικο?
no bad feelings οπως λενε στο διαδικτυο,αλλα ελεος.
Δεν το εχω δει,οχι.
Σπαζομαι με ντι καπριο αλλα μου την δινει η δυναμη του κινηματογραφου.
Οτι οι εικονες ειναι τοσο εντονες που θα πρεπει να συγκινηθω με μια αηδια.
Hollywoodiano απατηλο,τυποποιημενο συναισθημα.
Ακυρο.

sdikr
14-02-06, 04:25
ontopic
ο τιτανικος ειναι για αυτους που τρωνε kinder bueno.
Ο λεοναρντος πρεπει να τα τρωει με τις κουτες.
Ανοιγεις θεμα για τον Τιτανικο?
no bad feelings οπως λενε στο διαδικτυο,αλλα ελεος.
Δεν το εχω δει,οχι.
Σπαζομαι με ντι καπριο αλλα μου την δινει η δυναμη του κινηματογραφου.
Οτι οι εικονες ειναι τοσο εντονες που θα πρεπει να συγκινηθω με μια αηδια.
Hollywoodiano απατηλο,τυποποιημενο συναισθημα.
Ακυρο.

Πάντως το Kinder bueno είναι μαμάτο :p

Ianos7
14-02-06, 05:50
Salvador, αυτή είναι πάντως φοβερή ταινία!

Και δεν αναφέρομαι στον Τιτανικό, αλλά στο "οι ημέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες" που έχεις βάλει για υπογραφή!

:oneup:

teo_L20
14-02-06, 17:32
ΟΚ!
Aς το κλείσει κάποιος το τοπικ,γιατί άλλάξαμε ρεπερτοριο τώρα!:p
Απο την Dion σε Ζαμπετα!

@ ADSLgr.com All rights reserved.