Επιστροφή στο Forum : UTORRENT 1.8.2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ CONN-X 8MBPS
Ψάχνω "απεγνωσμένα" τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω τώρα που αναβάθμισα σε 8mbps - κυρίως στο bitorrent & queueing και ότι άλλο πιθανόν να χρειάζεται ν'αλλαχθεί.
Δεν τίθεται θέμα με port forwarding αυτό είναι Ok and done.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Το conn-x 8mbps (http://www.adslgr.com/features/ispsdirectory/prod_info.php?prod_id=12364) έχει upload στα 384kbps. Οπότε βάζεις στις αυτόματες ρυθμίσεις τα 384 και θα είσαι ok.
(Μην περιμένεις και πολλά δηλ. Μόνο η 24άρα με 1mbps upload σου δίνει κάποια άνεση στο torrenting).
Και πάλι ευχαριστώ - θα το κάνω και θα ενημερώσω.
Δυστυχώς δεν είχα καμία βελτίωση.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Δυστυχώς δεν είχα καμία βελτίωση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Δοκίμασε αυτό ftp://ftp.otenet.gr/pub/linux/ubuntu-releases/9.04/ubuntu-9.04-desktop-i386.iso.torrent
Λογικά πρέπει να τερματίσει τη γραμμή σου.
Τώρα για τα υπόλοιπα torrents, κατεβάζεις ό,τι σου δίνουν οι υπόλοιποι. Αν οι άλλοι (σαν και εσένα) σου δίνουν, εσύ παίρνεις. Αν όχι, περιμένεις.
Το torrent που μου έδωσες να κατεβάσω κατέβαινε με 400 Kbs.
Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις κ τί είναι?
Το θέμα μου είναι ότι ασχολούμαι με τα torrents 2 χρόνια τώρα κ πρώτη φορά - από τη στιγμή που αναβάθμισα σε 8mpbs - κατεβάζω με 40 kbs κ πιο κάτω. Ξέρω ότι δεν τίθεται θέμα peers/seeds.
Με λίγα λόγια όλοι οι παράμετροι να 'ναι οκ κ 'γω να κατεβάζω τόσο αργά.
Γι'αυτό κ ρώτησα για ρυθμίσεις του client.
Χθες αναβάθμισα σε 1.8.4 αλλά κ πάλι τα ίδια - μόνο το δικό σου torrent κατέβηκε speeding.
Κ πάλι ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις κ τί είναι?
Λέγεται ubuntu linux και είναι λειτουργικό σύστημα σαν τα windows ή τα Mac. Επειδή παράγεται και διανέμεται από εθελοντές (δωρεάν), πάντα θα υπάρχουν κάποιοι για να δώσουν bandwidth στο seedάρισμα. Σταθερή αξία λοιπόν για να μπορεί κάποιος να δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις χωρίς να ανησυχεί αν το torrent είναι καλό ή όχι.
Πάρε και μια γεύση από το δικό μου Desktop
Η εγχείρηση πέτυχε... ο ασθενής απεβίωσε!
Και πάλι σ'ευχαριστώ για τα φώτα σου, ήσουν πολύ κατατοπιστικός.
@ ADSLgr.com All rights reserved.