PDA

Επιστροφή στο Forum : Νεος με F@H.Οδηγιες-optimisations για Prescott.Fahmonitor δεν δουλευει...

brwmogazos
14-02-06, 00:01
Γεια σας παιδες...

βασικα με πρεσκοττ ειμαι..ετρεχα για χρονια σετι ασταματητα και ειπα να βοη8ησω ενα φιλαρακι με κατι κοντριτσες που κανει...

εκανα την εγκατασταση οπως λεει στο sticky...βεββαια εφαγα ενα κολλημα με το registry...

που λεει τι να φορτωνει...εκεινο δεν το πειραξα...τι πρεπει να βαλω?

Ξεκινησε το FAH κατεβασε unit κτλπ...το Fahmon 2.0.4 ομως δεν δειχνει progress...γιατι? εκανα add client οπου και φορτωσε το exe του FAH προφανως απο τον φακελο του...αλλα τιποτα..ουτε display δειχνει toy unit ουτε τιποτα....απλατην κοκκινη κουκιδα...

Any ideas?

brwmogazos
14-02-06, 00:05
μολις πηρε μπροστα το μονιτορ και δειχνει τωρα details ....

το εχω στο refresh 1 min...αλλα στο client το ειχα αφησει 15mins οπως ελεγε και στο sticky post....μηπως γιαυτο?μπορω να το αλλαξω?

Re-Ti-Re
14-02-06, 09:58
εκανα την εγκατασταση οπως λεει στο sticky...βεββαια εφαγα ενα κολλημα με το registry...
που λεει τι να φορτωνει...εκεινο δεν το πειραξα...τι πρεπει να βαλω?
Η απαραίτητη παράμετρος είναι η -local

Ξεκινησε το FAH κατεβασε unit κτλπ...το Fahmon 2.0.4 ομως δεν δειχνει progress...γιατι?
....απλατην κοκκινη κουκιδα...
Αν δεν υπάρχει έστω και μία εγράφη στο log (π.χ. σαν την παρακάτω) το FahMon δεν δείχνει αποτελέσματα.

[07:57:00] Completed 7571316 out of 12500000 steps (61)

μολις πηρε μπροστα το μονιτορ και δειχνει τωρα details ....
το εχω στο refresh 1 min
Δεν χρειάζεται τόσο συχνά καταναλώνεις πόρους του συστήματος άσκοπα, 10 λεπτά είναι μια χαρά.

στο client το ειχα αφησει 15mins οπως ελεγε και στο sticky post....μηπως γιαυτο?μπορω να το αλλαξω?
Αυτό σημαίνει ότι κάθε 15 λεπτά παίρνει backup τα αποτελέσματα. Αν έχεις σταθερό σύστημα (& UPS) δεν έχεις πρόβλημα να τα αυξήσεις θα ανέβει η παραγωγή.

@ ADSLgr.com All rights reserved.