PDA

Επιστροφή στο Forum : Ετεροδημότες..

linaki_ath
09-09-09, 17:44
Καλησπέρα παιδιά.. Να κάνω μια ερώτηση?? Υπάρχει κάποια κύρωση αν δεν ψηφίζουμε? Έχω ακούσει ότι αν δε ψηφίζουμε δε μπορούμε να βγούμε εκτός χώρας και άλλα τέτοια.. Αυτό ισχύει?? Πήρα και τηλέφωνο στα ΚΕΠ αλλά δεν ήξεραν να μου πουν τι και πως.. Ψηφίζω Άρτα αλλά δε παίζει να παω φέτος και μέσα στο 2010 θέλω να βγω εκτός Ελλάδος.. Μπορεί κάποιος που ξέρει κάτι χειροπιαστό να δώσει τα φώτα του???:hmm:

SALONIKAG
09-09-09, 18:56
υπάρχουν ποινικές κυρώσεις αλλά δεν εφαρμόζονται ποτε...Ξέρω άτομα που συνειδητά απέχουν και δεν έχουν καμια κύρωση...
Μπορείς άνετα να λέπεις εκτός χώρας ή και να καθήσεις σπίτι σου...

cheese
09-09-09, 19:41
κυρώσεις δεν υπάρχουν αλλά εάν αδικαιολόγητα δεν ψηφίζεις θα έχεις προβλήματα στις συναναστροφές σου με το δημόσιο όπως π.χ. η έκδοση διαβατηρίου, εγώ έχω ψηφίσει μια φορά στην ζωή μου γιατί πάντα ήμουν εκτός ελλάδος, απλός πηγαίνω κάθε φορά στην πρεσβεία και παίρνω μια βεβαίωση οτι την ημέρα τον εκλογών βρισκόμουνα στο εξωτερικό, τώρα κάτι θυμάμαι για περί απόστασης άνω των 200 χλμ από τον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος, πάλι παίρνεις κάποιο χαρτί αν θυμάμαι καλά, πάρε αυτό το χαρτί για κάθε ενδεχόμενο εάν βέβαια εξακολουθεί να ισχύ κάτι τέτοιο και μην πάς!

lou.nick
09-09-09, 19:45
Παλαιότερα ίσχυε αυτό που λέει ο Stockas. Πλέον και να μην πας δεν τρέχει και τίποτα.

arial
09-09-09, 19:46
Εγω που δεν ειχα ψηφισει στις Ευρωεκλογες δεν ειχα καμμια κυρωση.

Και αμα θες να ταξιδεψεις εντος της ΕΕ, μπορεις μονο με την ταυτοτητα πλεον :)

linaki_ath
09-09-09, 19:52
Ναι πέρσι που είχα πάει Κύπρο δεν είχα πρόβλημα, γιατί πάλι στις προηγούμενες δε ψήφισα.. Και είμαι και 356χλμ από το χωριό, ποιός τρέχει?? Αλλά του χρόνου θα παω Σερβία (είναι αυτό στην ΕΕ? - σόρρυ είμαι πανάσχετη) :-)

WAntilles
09-09-09, 20:18
Καλησπέρα παιδιά.. Να κάνω μια ερώτηση?? Υπάρχει κάποια κύρωση αν δεν ψηφίζουμε? Έχω ακούσει ότι αν δε ψηφίζουμε δε μπορούμε να βγούμε εκτός χώρας και άλλα τέτοια.. Αυτό ισχύει?? Πήρα και τηλέφωνο στα ΚΕΠ αλλά δεν ήξεραν να μου πουν τι και πως.. Ψηφίζω Άρτα αλλά δε παίζει να παω φέτος και μέσα στο 2010 θέλω να βγω εκτός Ελλάδος.. Μπορεί κάποιος που ξέρει κάτι χειροπιαστό να δώσει τα φώτα του???:hmm:

Ο συνειδητός πολίτης μεταφέρει πάντα τα εκλογικά του δικαιώματα εκεί που διαμένει.

lou.nick
09-09-09, 20:39
Δηλαδή εγώ που θα πάω στο χωρίο να ψηφίσω είμαι ασυνείδητος;

Απλώς είναι μία εξτρά ευκαιρία μία στο τόσο να πηγαίνω και να βλέπω συγγενείς και να χαρτζιλικώνομαι.... ;)

Ασυνείδητος πολίτης είναι αυτός που δεν πάει να ψηφίσει. Ιδιώτης όπως λέγαν και οι αρχαίοι.

linaki_ath
09-09-09, 20:56
Ο συνειδητός πολίτης μεταφέρει πάντα τα εκλογικά του δικαιώματα εκεί που διαμένει.
Γιατί είμαι ασυνείδητη δε το κατάλαβα?? Δεν έχω ψηφίσει ΟΥΤΕ μια φορά.. Γιατί?? Δε με εκφράζει ΚΑΝΕΙΣ!! Τόσο απλά.. Δεν είναι ασυνειδησία, ίσα ίσα συνειδητή είναι η επιλογή μου του να μην παω.. Απλά απορία είχα για τις κυρώσεις, γιατί τελικά δεν είναι προαιρετικό το δικαίωμα μου φαίνεται, αλλά αναγκαστικό ανισχύει κάτι τέτοιο.. Και τόσα χρόνια που ψηφίζουν όλοι οι υπόλοιποι ΤΙ κατάλαβαν? Μην το πάμε πολιτικοποιημένα.. Δεν αξίζει..

WAntilles
09-09-09, 21:06
Πολίτης που δεν πάει να ψηφίσει δεν είναι επίσης συνειδητός - για άλλο λόγο φυσικά από την προηγούμενη περίπτωση.

mosaic
10-09-09, 01:10
Μα νομίζω ότι μπορεί να ψηφήσει και εδώ …. ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος θα του δώσει επίσης να υπογράψει και μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105, μη και είναι κανας πονηρούλης ψηφοφόρος ;) :p …….

επίσης ο γραμματέας ή από την εφορευτική επιτροπή καταχωρούν τους Ετεροδημότες σε ξεχωριστό κατάλογο.. όπου ο ψηφοφόρος υπογράφει και εκεί.

Στο τέλος οι καταχωρήσεις ελέγχονται και από τους εκλογικούς αντιπροσώπους του κάθε κόμματος

nm96027
10-09-09, 01:16
Oι ετεροδημότες ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους μόνο εφόσον έχουν κάνει τις σχετικές διαδικασίες που προβλέπει νόμος του 98 αν δεν κάνω λάθος. Δεν μπορούν να το επιλέξουν τελευταία στιγμή. Οι εκλογικοί κατάλογοι είναι κλειστοί και οι εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με τους εκλογικούς καταλόγους των ευρωεκλογών. Μόνο αν έχεις δηλώσει σε προηγούμενη φάση πως θέλεις να ψηφίζεις κάπου αλλού και όχι στον κανονικό τόπο που είσαι εγγραμμένος, μπορείς να το κάνεις.

Α και ασφαλώς δεν υπάρχουν διοικητικές κυρώσεις για την μη συμμετοχή στην διαδικασία των εκλογών. Έχουν καταργηθεί προ πολλού. Μόνο ποινικές που δεν εφαρμόζονται.

Gap
10-09-09, 01:30
Γιατί είμαι ασυνείδητη δε το κατάλαβα?? Δεν έχω ψηφίσει ΟΥΤΕ μια φορά.. Γιατί?? Δε με εκφράζει ΚΑΝΕΙΣ!! Τόσο απλά.. Δεν είναι ασυνειδησία, ίσα ίσα συνειδητή είναι η επιλογή μου του να μην παω.. Απλά απορία είχα για τις κυρώσεις, γιατί τελικά δεν είναι προαιρετικό το δικαίωμα μου φαίνεται, αλλά αναγκαστικό ανισχύει κάτι τέτοιο.. Και τόσα χρόνια που ψηφίζουν όλοι οι υπόλοιποι ΤΙ κατάλαβαν? Μην το πάμε πολιτικοποιημένα.. Δεν αξίζει..

Από πότε θεωρείται συνειδητή επιλογή η απουσία οποιασδήποτε πολιτικής σκέψης και ωριμότητας? Και μην ανησυχείς αν δε φας αυτές τις κυρώσεις που φοβάσαι θα φας (και ήδη τρως) στην μάπα χειρότερες κυρώσεις από αυτούς που θα σε κυβερνάνε...Τα απολίτικα όντα κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στον τόπο...
Στην αρχαία Ελλάδα μία από τις αυστηρότερες ποινές ήταν η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων... αλλά τι σου λέω τώρα... είσαι αρκετά συνειδητοποιημένη...

agmarios
10-09-09, 02:01
Όπως πάντα! Ένας αφορισμός χωρίς καμία επιχειρηματολογία.

Ασυνείδητος πολίτης είναι αυτός που δεν πάει να ψηφίσει. Ιδιώτης όπως λέγαν και οι αρχαίοι.
Μπορούμε να συγκρίνουμε όμοια πράγματα;

... Και τόσα χρόνια που ψηφίζουν όλοι οι υπόλοιποι ΤΙ κατάλαβαν? ...
- Βαθμό σε δύσκολο μάθημα
- Καλές μεταθέσεις στο στρατό
- Ράντζο σε νοσοκομείο
- Καμιά θεσούλα

Πολίτης που δεν πάει να ψηφίσει δεν είναι επίσης συνειδητός - για άλλο λόγο φυσικά από την προηγούμενη περίπτωση.
βλέπε παραπάνω

... Τα απολίτικα όντα κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στον τόπο...

Πρώτον: Η αποχή μπορεί να είναι πολιτική στάση
Δεύτερον: Αν κάποιος είναι απολιτικός καλά κάνει και δεν ψηφίζει γιατί έτσι δεν επιρρεάζει το αποτέλεσμα.

evantigger
10-09-09, 02:28
Και βέβαια το επηρεάζει αφού τα λευκά και τα άκυρα τελικά πάνε υπέρ των μεγάλων κομμάτων. Όχι σαν αυτούσια ποσοστά αλλά σαν αποδυνάμωση των μικρών.

Gap
10-09-09, 02:37

Tι επιχειρηματολογία περιμένεις να δώσει ο Wan πάνω σε αυτό? Θα ήταν σαν να δίνει φάρμακα σε έναν νεκρό....

Δεύτερον: Αν κάποιος είναι απολιτικός καλά κάνει και δεν ψηφίζει γιατί έτσι δεν επιρρεάζει το αποτέλεσμα.

Πολιτική στάση το να αποφασίζουν άλλοι για σένα χωρίς εσένα συνειδητά?
Κι άστο καλύτερα επηρρεάζει το αποτέλεσμα και με το παραπάνω.... μη ψάχνουμε φόρμουλες για να δικαιολογήσουμε τον στ@ρχιδισμό.... άλλωστε ο δικομματισμός επιζητάει και προσπαθεί για την αδιαφορία και την αποχή του πολίτη από την πολιτική σκηνή του τόπου... βλέπεις τον συμφέρει...

isos
10-09-09, 02:44
Αλλά του χρόνου θα παω Σερβία (είναι αυτό στην ΕΕ? - σόρρυ είμαι πανάσχετη) :-)

Οχι, δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση οπως επισης δεν ειναι και ολες οι υποσαχαριες χωρες τις Βαλτικης.

SALONIKAG
10-09-09, 05:19
Είναι καλό να έχουμε τα εκλογικά μας δικαιώματα στο Δήμο που μένουμε,άρα και στην αντίστοιχη εκλογική περιφέρεια..
Ο λόγος απλός...Να μαυρίζουμε όσους δεν κανουν τπτ και να ψηφίζουμε όσυς είναι χρήσιμοι..και δεν μιλάω για ρουσφέτια κλπ...
Τώρα,για τους συνειδητά απέχοντες αυτό δεν έχει πολύ σημασία...

linaki_ath
10-09-09, 12:21
Είναι καλό να έχουμε τα εκλογικά μας δικαιώματα στο Δήμο που μένουμε,άρα και στην αντίστοιχη εκλογική περιφέρεια..
Ο λόγος απλός...Να μαυρίζουμε όσους δεν κανουν τπτ και να ψηφίζουμε όσυς είναι χρήσιμοι..και δεν μιλάω για ρουσφέτια κλπ...
Τώρα,για τους συνειδητά απέχοντες αυτό δεν έχει πολύ σημασία...
Χρήσιμοι?? Εδώ γελάμε.. Τόσα χρόνια δεν έχω δει κάποια χρησιμότητα σε κανέναν ούτε από τους εκάστοτε κυβερνώντες ούτε από τα "κοράκια" που περιμένουν τριγύρω μπας και φύγει ο δικομματισμός.. Sorry αλλά δε βλέπω προκοπή σε αυτό τον τόπο, είτε ψηφίσω είτε όχι.. Εξάλλου η αποχή δείχνει πόσο ο κόσμος πλεον έχει ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ/ΒΑΡΕΘΕΙ από τα ίδια και τα ίδια, βλ. δικομματισμό, και από το Θα.. Θα.. Θα..

Οχι, δεν ειναι στην ευρωπαικη ενωση οπως επισης δεν ειναι και ολες οι υποσαχαριες χωρες τις Βαλτικης.
Ωχ, οπότε θα πρέπει να βγάλω διαβατήριο εν ολίγοις? Θα πάμε οδικώς, ξέρεις τι πρέπει να κάνω? (άσχετο με το thread αλλά είναι λίγο αναγκαίο να μάθω, ειδικά αν ξέρεις κάτι παραπάνω από μένα..:worthy:

WAntilles
10-09-09, 12:30

Όπως πάντα, βαριέσαι να κάνεις μια αναζήτηση. Τα έχω πει και παλιότερα.

Έχει να κάνει με:
- συνταγματικά κατοχυρωμένη απλή αναλογική
- πλασματικά (σε πλήθος εκλογέων) εκλογικά σώματα στην επαρχία
- πλασματικές (σε πλήθος) έδρες σε πολλές περιφέρειες στην επαρχία
- άρα -> ανισότητα και ΜΗ ισοδυναμία της καθεμιάς ψήφου ανά την επικράτεια
- βελτίωση -> με πλήρη κατάργηση των εκλογικών περιφερειών -> όλη η επικράτεια μία και ενιαία περιφέρεια

Δεν είναι πολιτική στάση.

Είναι στάση "ιδιώτη".

Gap
10-09-09, 13:15
Χρήσιμοι?? Εδώ γελάμε.. Τόσα χρόνια δεν έχω δει κάποια χρησιμότητα σε κανέναν ούτε από τους εκάστοτε κυβερνώντες ούτε από τα "κοράκια" που περιμένουν τριγύρω μπας και φύγει ο δικομματισμός.. Sorry αλλά δε βλέπω προκοπή σε αυτό τον τόπο, είτε ψηφίσω είτε όχι.. Εξάλλου η αποχή δείχνει πόσο ο κόσμος πλεον έχει ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ/ΒΑΡΕΘΕΙ από τα ίδια και τα ίδια, βλ. δικομματισμό, και από το Θα.. Θα.. Θα..

Με κάτι άτομα σαν κι εσένα που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους από κοντά κάλπη μη περιμένεις προκοπή... ούτε εγώ περιμένω άλλωστε.........

linaki_ath
10-09-09, 13:22
Με κάτι άτομα σαν κι εσένα που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους από κοντά κάλπη μη περιμένεις προκοπή... ούτε εγώ περιμένω άλλωστε.........
Λες όταν παω στην κάλπη να με πλυμμηρίσει το συναίσθημα της ψήφου? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έλα σε παρακαλώ.. Μην ακούω τέτοια.. Μάλλον το συναίσθημα της μούντζας θα με καταβάλλει, αυτό είναι βέβαιον.. Αλλά γιατί να χάσω το χρόνο μου έστω και για τη μούντζα? Χαμένη θα παει

lou.nick
10-09-09, 13:29
Δε θα σε πλημμυρίσει το συναίσθημα της ψήφου, αλλά όσο δεν ψηφίζεις δεν έχεις δικαίωμα να κατηγορείς ούτε το δικομματισμό ούτε τον ανεπρόκοπο τόπο. Η ψήφος είναι η δύναμή σου να αλλάξεις το σκηνικό στον τόπο αυτό.

esquellot
10-09-09, 13:33
Σκεφτείτε μόνο αυτό:
Το δικαίωμα ψήφου που θεωρείται σήμερα δεδομένο και το απεμπολούμε ελαφρά
τη καρδία κατακτήθηκε έπειτα από μακροχρόνιους αγώνες που κόστισαν πολύ και μάλιστα χάθηκαν ανθρώπινες ζωές γι' αυτό.
Όποιος είναι τόσο σίγουρος και δεν θέλει ή βαριέται να πάει να ψηφίσει, να βγεί και να πει ευθαρσώς ότι θέλει να στερηθεί παντελώς και δια βίου του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και η πολιτεία να τον απαλλάξει.

linaki_ath
10-09-09, 13:35
Δε θα σε πλημμυρίσει το συναίσθημα της ψήφου, αλλά όσο δεν ψηφίζεις δεν έχεις δικαίωμα να κατηγορείς ούτε το δικομματισμό ούτε τον ανεπρόκοπο τόπο. Η ψήφος είναι η δύναμή σου να αλλάξεις το σκηνικό στον τόπο αυτό.

Ωραία άντε πέστο αυτό και σε όλους τους υπόλοιπους που δεν ψηφίζουν και έχουν την ίδια γνώμη. Θα πάνε? Μάλλον όχι.. Το ότι δεν ψηφίζω δε σημαίνει ότι δεν έχω μάτια, λογική και προσωπική γνώμη για τους πολιτικούς.. Και δεν υπάρχει κανείς σε κανένα ψηφοδέλτιο που θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτό τον τόπο.. Όλοι είναι φτηνές αντιγραφές των κομμάτων που και καλά μας κυβερνάνε τόσα χρόνια και πάνε τη χώρα μας από το κακό στο χείριστο.. Άν υπήρχε κάτι, έστω και μικρή ελπίδα πίστεψε με θα το ψήφιζα...

Gap
10-09-09, 13:50
Λες όταν παω στην κάλπη να με πλυμμηρίσει το συναίσθημα της ψήφου? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έλα σε παρακαλώ.. Μην ακούω τέτοια.. Μάλλον το συναίσθημα της μούντζας θα με καταβάλλει, αυτό είναι βέβαιον.. Αλλά γιατί να χάσω το χρόνο μου έστω και για τη μούντζα? Χαμένη θα παει

Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.... μάθε τουλάχιστον να διαβάζεις... με το να απέχεις δεν έχεις δικαίωμα ούτε να μουτζώνεις ούτε να απαξιώνεις το οποιοδήποτε πολιτικό σύστημα... μήπως μια μοναρχία θα ήταν ιδανική για σένα? όχι τίποτε άλλο... να μην ψάχνεσαι και τι κυρώσεις θα έχεις αν δεν ψηφίσεις... άλλωστε χαμένα πάνε όλα σε αυτή την ζωή :rofl:

........Auto merged post: Gap πρόσθεσε 1 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ωραία άντε πέστο αυτό και σε όλους τους υπόλοιπους που δεν ψηφίζουν και έχουν την ίδια γνώμη. Θα πάνε? Μάλλον όχι.. Το ότι δεν ψηφίζω δε σημαίνει ότι δεν έχω μάτια, λογική και προσωπική γνώμη για τους πολιτικούς.. Και δεν υπάρχει κανείς σε κανένα ψηφοδέλτιο που θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτό τον τόπο.. Όλοι είναι φτηνές αντιγραφές των κομμάτων που και καλά μας κυβερνάνε τόσα χρόνια και πάνε τη χώρα μας από το κακό στο χείριστο.. Άν υπήρχε κάτι, έστω και μικρή ελπίδα πίστεψε με θα το ψήφιζα...

αυτή την καραμέλα που έχετε όλοι οι apolitik πολίτες πρέπει να την κόψετε

agmarios
10-09-09, 13:56
Όπως πάντα, βαριέσαι να κάνεις μια αναζήτηση. Τα έχω πει και παλιότερα.

Έχει να κάνει με:

- συνταγματικά κατοχυρωμένη απλή αναλογική
Πώς ακριβώς αυτό συνδέεται με την αποχή; Αν θέλαμε απλή αναλογική θα την είχαμε.

- πλασματικά (σε πλήθος εκλογέων) εκλογικά σώματα στην επαρχία
- πλασματικές (σε πλήθος) έδρες σε πολλές περιφέρειες στην επαρχία
Ως γνωστόν οι έδρες μοιράζονται στις περιφέρειες με βάση τα αποτελέσματα των απογραφών και όχι τους εκλογικούς καταλόγους. Άρα δεν ισχύει το επιχείρημα αυτό.

- άρα -> ανισότητα και ΜΗ ισοδυναμία της καθεμιάς ψήφου ανά την επικράτεια
- βελτίωση -> με πλήρη κατάργηση των εκλογικών περιφερειών -> όλη η επικράτεια μία και ενιαία περιφέρεια
Πολύ ωραία πρόταση. Έχει όμως και τα κακά της. Όπως τα τεράστια έξοδα των υποψηφίων, την αδυναμία άμεσης επικοινωνίας. Όπως και να το δεις είναι πολύ συγκεντρωτική λύση σε μια εποχή που η αποκέντρωση είναι το ζητούμενο.
Όσο για την ανισότητα της ψήφου, φροντίζει το εκλογικό σύστημα γι αυτό.

Δεν είναι πολιτική στάση.

Είναι στάση "ιδιώτη".
Φυσικά και μπορεί να είναι πολιτική στάση. Αρκεί να απεγκλωβιστεί κανείς από τη λογική του "μη χείρον βέλτιστο"

linaki_ath
10-09-09, 13:57
αυτή την καραμέλα που έχετε όλοι οι apolitik πολίτες πρέπει να την κόψετε

Οκ δώσε μου λύση τότε..
Να παω να ψηφίσω ΤΙ?? Οικολόγους ή δε ξέρω γω τι άλλο? Γιατί για γέλια είναι αυτά

giwrgosth
10-09-09, 13:59
Σωστός! :oneup:

Και βέβαια το επηρεάζει αφού τα λευκά και τα άκυρα τελικά πάνε υπέρ των μεγάλων κομμάτων. Όχι σαν αυτούσια ποσοστά αλλά σαν αποδυνάμωση των μικρών.
Μια χαρά λάθος τα ξέρεις! Τίποτα δεν πάει υπέρ του πρώτου κόμματος από αυτά, πάνε μόνο οι ψήφοι στα κόμματα που δεν θα μπουν στη βουλή! Όσο μεγαλύτερο ποσοστό πάρουν τα εκτός βουλής κόμματα, τόσο πιο εύκολα θα έχει αυτοδυναμια το πρώτο κόμμα.

Στο θέμα μας, δεν υπάρχει καμία κύρωση πια.
Όσο γι΄ αυτό που έγραψε ο Wan, αν και κατά 99% διαφωνώ μαζί του, σε αυτό που έγραψε ότι ο σωστός πολίτης φροντίζει να μεταφέρει τα εκλογικά του δικαιώματα στον τόπο κατοικίας του, φυσικά και συμφωνώ!
Δικαιολογίες του στυλ να δω τους δικούς μου, να μη χάνω τα δικαιιώματα στο χωριό κλπ, είναι αστείες!

Gap
10-09-09, 14:02
Οκ δώσε μου λύση τότε..
Να παω να ψηφίσω ΤΙ?? Οικολόγους ή δε ξέρω γω τι άλλο? Γιατί για γέλια είναι αυτά

Το τί θα ψηφίσεις είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα....
Και για το θεματάκι σου με τις κυρώσεις και τα ταξίδια σου πήγαινε σε ένα ΚΕΠ κι εκεί θα σου πούνε...

hammer21
10-09-09, 14:03
Υπαρχουν αριστεροι απο "κεντροαριστεροι" μεχρι οσο παει πιο ακραια.Το ιδιο και με τους δεξιους.Υπαρχει και ο Λεβεντης, ο κεντρωος:p

Δεν μπορει ουτε ενας να μην σε εκφραζει σαν πολιτικη αποψη.Πες καλυτερα δεν γουσταρω να ψηφισω γιατι εχω απογοητευτει.Δεν ειναι κακο.Ουτε εγω γουσταρω να ψηφιζω αλλα δεν εθελοτυφλω.;)

linaki_ath
10-09-09, 14:07
Υπαρχουν αριστεροι απο "κεντροαριστεροι" μεχρι οσο παει πιο ακραια.Το ιδιο και με τους δεξιους.Υπαρχει και ο Λεβεντης, ο κεντρωος:p

Δεν μπορει ουτε ενας να μην σε εκφραζει σαν πολιτικη αποψη.Πες καλυτερα δεν γουσταρω να ψηφισω γιατι εχω απογοητευτει.Δεν ειναι κακο.Ουτε εγω γουσταρω να ψηφιζω αλλα δεν εθελοτυφλω.;)

Σωστό ΚΑΙ αυτό!! Σίγουρα δεν εθελοτυφλώ αλλά οκ έστω και ένας να μας εκφράζει οκ πως θα τον κάνουμε να βγει? Και αν βγει θα κάνει αυτά που λέει?? Είναι πολλά που σκέφτεσαι.. Και ναι όντως βαριέμαι να παω (μιας και είναι και ΠΑΝμακρυά) και επίσης και να παω το θεωρώ πλέον χάσιμο χρόνου.. Τα χαρτιά μου πάντως τα κάνω να τα φέρω εδώ για παν ενδεχόμενο :p

giwrgosth
10-09-09, 14:11
Αν είναι να πας να ψηφίσεις απλά για να ψηφίσεις χωρίς να υπάρχει τίποτα που να σε ενώνει με αυτό που θα φηφίσεις, τότε καλύτερα να πας καμιά βολτούλα, λιακάδα θα έχει ;)

hammer21
10-09-09, 14:37
Σωστό ΚΑΙ αυτό!! Σίγουρα δεν εθελοτυφλώ αλλά οκ έστω και ένας να μας εκφράζει οκ πως θα τον κάνουμε να βγει? Και αν βγει θα κάνει αυτά που λέει?? Είναι πολλά που σκέφτεσαι.. Και ναι όντως βαριέμαι να παω (μιας και είναι και ΠΑΝμακρυά) και επίσης και να παω το θεωρώ πλέον χάσιμο χρόνου.. Τα χαρτιά μου πάντως τα κάνω να τα φέρω εδώ για παν ενδεχόμενο :p

Αν δεν του δωσεις την ευκαιρια ομως, δεν θα ξερεις αν θα τα κανει ή οχι.Απλα αν δεις οτι δεν τα κανει να εισαι αμειλικτη.Οχι δευτερες ευκαιριες.Και αν το κανουν ολοι θα στρωσει η κατασταση...

@ ADSLgr.com All rights reserved.